Lato Kwiatów Otmuchów 3-5 lipiec 2009 ZAJEFAJNE
- polakko
- teksciarz
- Imię: Krzysiek
- województwo: opolskie
Lato Kwiatów Otmuchów 3-5 lipiec 2009 ZAJEFAJNE
Gorąco polecam to małe śwwieto-impreze i zachecam do przybycia. Jest to fajna imprezka 3-dniowa i ciekawym programem ; -3-ci PLAKAT NEW, plan imprezy http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=la ... re-results
Jak nie podpasi program to mozna spedzic czas nad jeziorkami Otmuchowskim i Nyskim. Ja tam jezdze od lat i teraz rowniez tam przybede z moim ''plecaczkiem" i oczywiscie tradycja - namiot. małe info na tel do mnie 885601851
Jak nie podpasi program to mozna spedzic czas nad jeziorkami Otmuchowskim i Nyskim. Ja tam jezdze od lat i teraz rowniez tam przybede z moim ''plecaczkiem" i oczywiscie tradycja - namiot. małe info na tel do mnie 885601851
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
W czerwcu dołączył "musick" z Opola ale z tego co się orientuję w sytuacji to chyba kończy składanie motocykla, więcej osób nie zauważyłem ale są ludziska z Wrocławia i Katowic i okolic. A trasę do Wisły wyznaczyliśmy: Kędzierzyn Koźle, Rybnik, Żory, Jastrzębie Zdrój, Cieszyn, Wisła no i oczywiście Ustroń i Brenna ok. 200km, tylko pogoda niech się wyklaruje, jak by co to nam kolejne moto absolutnie nie przeszkadza
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Witka,
Ja mieszkam między Gliwicami a K-Koźlem i mam brata w Nysie
W tą niedzielę mam plan na jakiś wypadzik, prawdopodobnie zwiedzanie Cieszyna, ale może się wypuścimy na Otmuchów.
Będzie tam jakieś większe spotkanie moto?
Jak ktoś ma ochotę na Cieszyn, to też mogę się dogadać. Będę leciał z plecakiem, więc bez szaleństwa.
Pozdrówki, Radek
Ja mieszkam między Gliwicami a K-Koźlem i mam brata w Nysie

W tą niedzielę mam plan na jakiś wypadzik, prawdopodobnie zwiedzanie Cieszyna, ale może się wypuścimy na Otmuchów.
Będzie tam jakieś większe spotkanie moto?
Jak ktoś ma ochotę na Cieszyn, to też mogę się dogadać. Będę leciał z plecakiem, więc bez szaleństwa.
Pozdrówki, Radek
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- polakko
- teksciarz
- Imię: Krzysiek
Niestety ja do cieszyna nie polece ale polecam otmuchów. Ja z plecaczkiem bede za nysą, skorochó- to jest na gorce za nysą pole namiotowe. nie wiem czy bedzie jakas wieksza eskadra ale zawsze byly tam jakies motorki. ja jade z moim plecaczkiem juz dzisiaj, namiocik i freeee, tyle z moich wakacji. Polecam fajna impreza 3- dniowa. jak cos to masz ponizej nr tel. POLECAM