i o to chodzi żeby byli, klub ma nas łączyć i dobrze żebyśmy się tutaj czuli jak w rodzinieHubert pisze:tu wszyscy z tego co zauważyłem są wyluzowani
Cztery strony swiata w jeden liked
- maciek 800
- klepacz

Jesli o mnie idzie Kolego Danielu VTS, to prosze sie do mnie zwracac panieinzynierzejaroslawie, drogi Kolego. Tak tylko pisze uprzedzajaco, jakby Kolega nie wiedzial jak sie zwrocic i mial konfuzje. Bo tutaj najwyrazniej niektorzy Koledzy zbyt lekko sobie te kwestie jak widac traktuja. O, na przyklad taki KolegaDaniel VTS pisze:Nie dostałem oficjalnego powiadomienia od Piotra o tym iż mogę mówic mu na Ty!!. apropos do Ciebie mogę mowić Jacko??
Przywoluje niniejszym Kolegow do przadku. Kolego Adminie, Kolego Junior-Adminie, Kolezanki i Koledzy, czyz nie mam racji..?Hubert pisze:tu wszyscy z tego co zauważyłem są wyluzowani.
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
per PAN/per TY
Daniel VTS, oczywiście Dojar tekstem
Tu nie ma równych i równiejszych.
A administrator albo moderator to taki świr (mówię o sobie), że jeszcze nałożył sobie dodatkowe obowiązki na głowe w prowadzeniu webowej strony forum.
To jest nasze wspólne forum. Sami je tworzymy, właśnie tym co piszemy. Mamy tylko nie łamać prawa.
A reszta to ujdzie w tłoku, najwyżej na zlocie jeden drugiemu wygarnie, choć to się nigdy nie zdażyło.
jaja sobie robi. Tu nik nikomu nie musi zezwalać na mówienie sobie per ty. Tutaj tak po prostu jest. Wszyscy mówimy i piszemy sobie po imieniu albo po ksywie jak ktoś imienia nie ujawnia.prosze sie do mnie zwracac panieinzynierzejaroslawie
Tu nie ma równych i równiejszych.
A administrator albo moderator to taki świr (mówię o sobie), że jeszcze nałożył sobie dodatkowe obowiązki na głowe w prowadzeniu webowej strony forum.
To jest nasze wspólne forum. Sami je tworzymy, właśnie tym co piszemy. Mamy tylko nie łamać prawa.
A reszta to ujdzie w tłoku, najwyżej na zlocie jeden drugiemu wygarnie, choć to się nigdy nie zdażyło.
[shadow=red]Wracajac do tematu[/shadow]: wszystkich zainteresowanych zapraszam do serwisu http://map24.interia.pl gdzie zalozylem dla nas konto vfr-oc.pl. na okolicznosc planowania trasy.
Troche tam posiedzialem i wrzucilem to co juz wiemy: najdalej wysuniete punkty traski, start z Piatku, mete pod Niejakim Zygmuntem w Wawie, nocleg w Ko'Shaolinie. (BTW: potrzebny bedzie nocleg gdzies w okolicach Krakowa chyba, no i jeszcze jeden na wschodzie...) Traske przekalkulowalo na - bagatela! - 2 340km i prawie 27 godzin jazdy, wiec 4 dni to minimum. I to nie wliczajac Mazur po drodze! (Luke, zajmij stanowisko)
Dane do logowania:
login: Zalogowany Uzytkowni (wlasnie tak, "k" na koncu zjadl mi system)
haslo: zelazna dupa (ze spacja)
Jesli ktos bieglejszy w komputerowaniu moze, to niech zmieni login, bo chcialem vfr-oc.pl ale wyszlo, ze to imie a login inny. No i maila podalem swojego, a powinien byc vfrowy, a nie wiedzialem czy moge. No i prosze dopisywac do ksiazki adresowej proponowane noclegi lub traski po ktorych trzeba przejechac, bo rowne/ krete/ gladkie/ puste.
Niestety, wyglada na to, ze samej trasy sie nie da zachowac, wiec mapke zalaczam ponizej. Czekam na konstruktywne uwagi w temacie. Pozdro.
Troche tam posiedzialem i wrzucilem to co juz wiemy: najdalej wysuniete punkty traski, start z Piatku, mete pod Niejakim Zygmuntem w Wawie, nocleg w Ko'Shaolinie. (BTW: potrzebny bedzie nocleg gdzies w okolicach Krakowa chyba, no i jeszcze jeden na wschodzie...) Traske przekalkulowalo na - bagatela! - 2 340km i prawie 27 godzin jazdy, wiec 4 dni to minimum. I to nie wliczajac Mazur po drodze! (Luke, zajmij stanowisko)
Dane do logowania:
login: Zalogowany Uzytkowni (wlasnie tak, "k" na koncu zjadl mi system)
haslo: zelazna dupa (ze spacja)
Jesli ktos bieglejszy w komputerowaniu moze, to niech zmieni login, bo chcialem vfr-oc.pl ale wyszlo, ze to imie a login inny. No i maila podalem swojego, a powinien byc vfrowy, a nie wiedzialem czy moge. No i prosze dopisywac do ksiazki adresowej proponowane noclegi lub traski po ktorych trzeba przejechac, bo rowne/ krete/ gladkie/ puste.
Niestety, wyglada na to, ze samej trasy sie nie da zachowac, wiec mapke zalaczam ponizej. Czekam na konstruktywne uwagi w temacie. Pozdro.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DIDI
- klepacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
przed zjazdem do wawki proponuje jaki olsztyn lub mikolajki czy cos takiego. Luke zaj...ście kombinujesz z tym Olkiem lub mikołajkami. CO niektórzy mieliby blisko, żeby siespotkać
Pomysł jak najbardziej na miejscu. Dołączam się do tego rękoma i nogami 
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI
DIDI
- maciek 800
- klepacz

Sluchajcie, to moze pieprzyc Piatek i po prostu robic kolko wokol Polski? Po wizycie na Ukrainie (prawie) bujnac sie wzdloz Sciany Wschodniej na polnoc, lyknac Mazury i zamknac petle w okolicach Swiecia czy Grudziadza. Tylko ze finisz pod Zygmuntem bylby medialnie wskazany, a byly juz glosy nt. naglosnienia idei. No ale trzeba bedzie wybrac - rybka albo pipka.