i o to chodzi żeby byli, klub ma nas łączyć i dobrze żebyśmy się tutaj czuli jak w rodzinieHubert pisze:tu wszyscy z tego co zauważyłem są wyluzowani

Jesli o mnie idzie Kolego Danielu VTS, to prosze sie do mnie zwracac panieinzynierzejaroslawie, drogi Kolego. Tak tylko pisze uprzedzajaco, jakby Kolega nie wiedzial jak sie zwrocic i mial konfuzje. Bo tutaj najwyrazniej niektorzy Koledzy zbyt lekko sobie te kwestie jak widac traktuja. O, na przyklad taki KolegaDaniel VTS pisze:Nie dostałem oficjalnego powiadomienia od Piotra o tym iż mogę mówic mu na Ty!!. apropos do Ciebie mogę mowić Jacko??
Przywoluje niniejszym Kolegow do przadku. Kolego Adminie, Kolego Junior-Adminie, Kolezanki i Koledzy, czyz nie mam racji..?Hubert pisze:tu wszyscy z tego co zauważyłem są wyluzowani.
jaja sobie robi. Tu nik nikomu nie musi zezwalać na mówienie sobie per ty. Tutaj tak po prostu jest. Wszyscy mówimy i piszemy sobie po imieniu albo po ksywie jak ktoś imienia nie ujawnia.prosze sie do mnie zwracac panieinzynierzejaroslawie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości