Rów VFR :(
- poscig
 - klepacz

- Imię: Marek
 - województwo: pomorskie
 - Kontakt:

Z tego co widzę to jednak,,reanimacja,,sprzęta.Powodzenia i szybkiego powrotu na asfalt.

Ostatnio zmieniony czw 25 cze 2009, 12:49 przez poscig, łącznie zmieniany 1 raz.

- poscig
 - klepacz

- Imię: Marek
 - Kontakt:

Ciekawi mnie ,czy skontaktowałeś sie z tym gosciem spod Lęborka.
Swoją drogą jak kiedyś zobaczyłem co zrobił z Oczkowa maszyną,która była naprawdę zmasakrowana to nie mogłem uwierzyć.Mozna mając czas i dostęp do części sprzęta zreanimować, ale..........jak to będzię się spisywało???tego nie wie nikt

Swoją drogą jak kiedyś zobaczyłem co zrobił z Oczkowa maszyną,która była naprawdę zmasakrowana to nie mogłem uwierzyć.Mozna mając czas i dostęp do części sprzęta zreanimować, ale..........jak to będzię się spisywało???tego nie wie nikt
- kłopot
 - teksciarz

- Kontakt:

no i VFR poszła na czesci jak ktos chce leflektor europejski i jakies inne pierdoły  dzwonic do niego http://moto.allegro.pl/my_page.php?uid=12879787

- figaro
 - ostry klepacz

- Imię: Tomasz

I bardzo dobrze zrobiłeś. Jazda na moto po "takim kraszu" niesie ze sobą duży bagaż niepewności. A tak uskładasz kaskę i świeżego (bez przygód) sprzęta nabędziesz.kłopot pisze:no i VFR poszła na czesci jak ktos chce leflektor europejski i jakies inne pierdoły dzwonic do niego http://moto.allegro.pl/my_page.php?uid=12879787
Pozdrawiam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.