Dzięki i pozdrawiam
Maszyna:) pisze:Cześć
Zwracam się do was z wielką prośbą. Prośbą o pomoc w przeprowadzeniu badań, dotyczących bezpieczeństwa i postaw motocyklistów w ruchu drogowym.
Rzadko w naszym kraju przeprowadza się takie badania, a biorąc pod uwagę ciągle wzrastającą ilość motocyklistów należałoby w końcu zająć się także tą grupą uczestników ruchu drogowego.
W mojej pracy badawczej zajmuję się problematyką związaną z wypadkami drogowymi. I chciałbym przeprowadzić również badania dotyczące motocyklistów.
Stąd moja prośba do was wszystkich. Prośba o chwilę waszego wolnego czasu, o Waszą wiedzę i doświadczenia.
Ta chwila czasu będzie potrzebna na wypełnienie ankiety, którą dostaniecie po wysłaniu maila na adres moto.ankieta@gmail.com. W tytule proszę o wpisanie "moto ankieta". Po wysłaniu maila na ten adres dostaniecie maila zwrotnego z ankietą.
Jeśli znajdziecie chwilę czasu zeby ją wypełnić odsyłajcie ją wypełnioną na adres: moto.ankieta@gmail.com. W tytule wiadomości napiszcie "gotowa ankieta".
Chciałbym aby moje badania nie ograniczyły się tylko do wąskiej grupy osób i w związku z tym proszę was o, w miarę możliwości, rozsyłanie tej ankiety do znajomych śmigających na dwóch kółkach. Również mile widziane będzie jeśli wkleicie linka do tego tematu na innych forach dyskusyjnych albo skopiujecie cały ten temat i tam wlepicie, bo tutaj żeby wejść trzeba być zalogowanym to może być kłopot.
Sam nie jestem w stanie dotrzeć do wszystkich i dlatego proszę was o pomoc.
Może dzięki tym badaniom uda się dokładniej przyjrzeć zjawisku wypadków drogowych z udziałem motocyklistów, a jak już będzie zebrana wiedza, to tylko krok aby dobrze z niej skorzystać i skutecznie przeciwdziałać temu zjawisku.
Jeśli jest taka możliwość proszę również adminów o podwieszenie tego tematu, żeby nie zginął gdzieś w natłoku innych.
Dzięki za współpracę i pomoc.
Pozdrawiam:)