Klocki hamulcowe
- grzegrzol
- pisarz
- Imię: grzegorz
Takiej coby nie tarły metalem o tarczedragoo pisze:
jakiej grubosci powinny byc wogole klocki ?

Co do problemu tarcia to sprawdź czy nie skrzywiłeś na wyjeździe tarczy bądź felgi.
RZEŹNIK ZE SHROPSHIRE
- bialy-murzyn
- klepacz
- umberto
- teksciarz
W motofunie prawie 200zł brutto na jedną tarcze , oryginalne hondy więc nissin ale nie wiem czy złote.bialy-murzyn pisze:gdzie można kupić złote klocki Nissin ? i ile kosztują na jedna tarcze na przykład w salonie Hondy
Z innej bajki , jeździ ktoś na Gold Fren. Prosze o info jak się sprawują no i jeśli ktoś ma dostęp do nissin-ów w normalnych pieniądzach to też prosze o info, najlepiej na PW
nie kradnij!!! rząd nie lubi konkurencji;) ekipa MTZ
- bialy-murzyn
- klepacz
-
- teksciarz
- Kontakt:
No to sie obudzilem z lapa w kiblu. Skonczyly mi sie klocki hamulcowe, po 15 tys km. Myslalem ze nie ma problemu z dostepnoscia nowych a jednak... w vitkach sa rozne klocki, po 2006 roku jest taki ktorego nigdzie nie moge znalezc.. Czy macie jakies namiary albo wiecie ze maja duzo klockow Ferodo? Albo jakichs innych firm, wazne zeby byly sinterowe..
Dajcie pls znac bo szkoda mi tarcz...
Zdro!
Tomek
Dajcie pls znac bo szkoda mi tarcz...
Zdro!
Tomek
katan, po prostu katan..
Celem jest droga
Celem jest droga
-
- teksciarz
- Kontakt:
Dzieki ale chyba nie zaplacil za domeneC_L_K pisze:Wal do Kwiatka www.dwakola.pl
Ostatnio brałem od niego klocki i jak wszystkie poprzednie zakupy dostałem w expresssssowym tempie

Masz na niego jakis inny namiar?
T
katan, po prostu katan..
Celem jest droga
Celem jest droga
-
- teksciarz
- Kontakt:
Do wymiany mam tylko przod... Ale to dziwnie jakos u Ciebie jest, ze najpierw miales tyl do wymiany. Sa ciensze okladziny czy hamujesz wiecej stopa?Szozdul pisze:To szybko Ci zeszly te klocki, a wymieniasz przod czy tył? U mnie oryginalny tyl wymieniłem po 20 tys a przod po 23 tys. Ale moze to dlatego ze duzo km na autostradach...
T
katan, po prostu katan..
Celem jest droga
Celem jest droga