mam pomysł zaczerpnięty z innego forum oczywiście na taki temacik a w nim spotkania tych co chcą pogadać bez konkretnych tematów , poprostu pogadać sobie

Co o tym sądzicie ??
Jak nie to wywalić temat a jak tak to można by zacząć pogaduchy

Witam czyli może być ? Fajnie bo co do picia to jestem ekonom 4 piwka i pozamiatane , sory ze nie wypatrzyłem PUB-u jeszcze nie wiem co i gdzie dokładnie jest ale szukamppamula pisze:No i dobrze by było wnieść nowy powiew nie tylko o złotopłynie.
Zapraszam
tak postaraj sie juz nie robićŻybis pisze:ale czasami nie moge złamać moto i wjeżdżam na czołówkę
Dzięki za zainteresowanieStary kto pyta nie błądzi.
no specjalnie nie robię i jeżdżę spokojnie tylko 2 razy tak wyszło narazie oby więcej nietak postaraj sie juz nie robić
to chyba toposcig pisze:albo masz jeszcze opory psychiczne przed złożeniem motocykla w zakręcie.T
Jeszcze nigdy podczas jazdy na moto tego nie sprawdzałem a już przejechałem na motorkach z 150tyś. kmŻybis pisze:le już zauważyłem że muszę dociskać kolanem zbiornik i kłaść go na prawo np , lewym kolanem dociskać a ciało w lewo wychylać i sam leci w prawo , dobrze robię , aha dziś zauważyłem że prawe kolano odchylam czyli jazda na kolanko ktoś tam mówił mi kiedyś ,
Żybis pisze:tak sobie ćwiczę ale jak na gazie jade to strasznie ciężko wejść dla mnie w zakręt a jak odpuszczam to łatwiej , czemu ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości