MODIFIKATOR
-
- teksciarz
- Kontakt:
MODIFIKATOR
Co myslicie jak bysmy dolali to cos do naszych silnikow http://www.modifikator.pl/index2.php
- grzegrzol
- pisarz
- Imię: grzegorz
fragment opisuPETER pisze:pytanie co na to sprzęgło
Modyfikatora Plus zwiększają się podczas dłuższego użytkowania , przy czym całkowity efekt osiągnięty zostaje już po przejechaniu 1.000 km.
Stosuje się go do wszystkich rodzajów silników (diesel, benzyna), sprzęgieł, dyferencjałów , we wszystkich mechanizmach, w których dochodzi do tarcia. Można dodawać do wszystkich rodzajów olejów. Zawartość buteleczki jest wystarczająca na 5 litrów oleju silnikowego lub 2,5 litra oleju do skrzyni biegów, co znaczy, że przy mniejszych silnikach jedna buteleczka wystarczy do silnika i do sprzęgła. Modyfikator Plus daje doskonałe rezultaty zarówno przy ochronie silników nowych, jak i regeneracji silników starych i zniszczonych. Modyfikator Plus posiada patenty i certyfikaty w Europie, Rosji, U
RZEŹNIK ZE SHROPSHIRE
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
kiedyś takie właściwości miał "militek" potem zmieniła się nazwa na "motor-liwe" być może teraz jest to "modyfikator" co do poprzednich moge powiedzieć że stosowałem w moto i osobiście widziałem działanie na targach mot. w poznaniu polecałbym, ale nie oczekujcie że to będzie czarodziejska różczka 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
-
- zadomowiony
- Imię: Marian
- Kontakt:
jak ktoś chce moge to załatwić o 10% taniej niż stoi w detalu
w razie czego info na pw
a jeżeli chodzi o działanie to sprzedaje tego sporo, ale raczej do puszek, i wracaja ci sami pacjeci to chyba coś tam działa
niestety nie znam nikogo kto by to wlał do motka

w razie czego info na pw

a jeżeli chodzi o działanie to sprzedaje tego sporo, ale raczej do puszek, i wracaja ci sami pacjeci to chyba coś tam działa

niestety nie znam nikogo kto by to wlał do motka

W tym bałaganie znajdz dobre nawyki. A są!