PYTANIE JEST PROSTE, cdn...

Czyli wszystko co związane z klubem VFR-OC w wymiarze ogólnoposkim
zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » czw 11 cze 2009, 20:20

ten wstreciuch modyfikuje mi posty.
pokaze Wam cycki !! jak sie pogodzicie ;p
...

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » czw 11 cze 2009, 21:12

Powiem na wstępie, że pomimo zwrotów, które mogą się komuś wydać powiedzmy niedelikatne proszę o przeczytanie do końca w spokoju i z nastawieniem na +.
ppamula pisze:Po wielu wyaśnieniach Sowa znowu swoje
SOWA pisze:czy na forum juz wszyscy wiedzą, że zawłaszczyłeś dobra po CZD
Ten temat jest nieistniejący według mnie. Joaśka zanim pojechała do Gniazda to z wieloma osobami rozmawiała i ze mną również. Wiele czasu. Sam jej wskazywałem co gdzie jest i do kogo ma zadzwonić i gdzie pijechać. Dosłownie wskazywałem jej palcem co mamy i co możemy dać.
To nawet nie była samodzielna decyzja Sowy i tu wcale nie chcę odjąć mu chwały tylko wiele osób w tej sprawie robiło uzgodnienia telefoniczne jak ja, ale osobiści nie miałem czasu tego napisać na forum.
Jeszcze raz podkreślam że temat "gifty i Lublin versus SOWA" nie istnieje.
Toteż i pod Twoim adresem Piotrek nigdy nie było z mojej strony uwag w tym kontekście. Podnosiłem samowolne usuwanie historii i nadmierny ciąg do monostanowienia.
ppamula pisze: Bardziej mnie boli, że jeżeli już dochodzi do nieporozumień jak w przypadku mojego zawładnięcia pozostałościami po CZD w necie, to nikt nie pokusił sie o TELEFON czy PW czy EMAIL czy SMS tylko od razu działo i to rakierowe na głównym forum klubu.
Ale prekursorem działań bezpośrednich byłeś właśnie Ty. To jest forum internetowe a nie centrala telefoniczna. Jeśli te słowa brzmią szorstko to tylko dlatego, że nie umiem inaczej, ale intencje mam pokojowe. Nie prowadzę tu żadnej świętej wojny w stylu DŻICHAD, a jedynie walczyłem o swoje dobre imię.
ppamula pisze:Przeto biję się w pierś i żałuje szczeże swojej opryskliwości wobec Sowy i innych czytających. PRZEPRASZAM.
Możecie mi wierzyć lub nie - wasza wola, ale zanim przeczytałem post Pamuły pomyślałem podobnie. Nie sądzę, że nagle zrozumiał, albo zmienił zdanie w tym codziennym rozumieniu, ale zaczął mówić ludzką mową i jego triumf, bo choć pomyślałem podobnie jeszcze przed przeczytaniem jego słów to on jednak był pierwszy. To nie zmienia moich poglądów na problem kasowania fundamentów współpracy. Jestem gotów nadal ich bronić. Wszędzie, nawet na pierwszej stronie forum, ale przyznaję również, że podobnie dałem się ponieść emocjom i to z takiego samego powodu. Identyfikuję się z tą działalnością bez reszty i jeśli coś nie pokrywa się z moim sposobem postrzegania to mówię o tym, ale jeśli głos mój jest niezauważany to rośnie mi poziom i może stąd to całe bum.
Co do Achmeda.
Nie wiem jakie miałeś intencje. Moim zdaniem odczytałem je właściwie i właściwy jest mój bunt. Napisz sobie na ścianie jakąś obelgę, podpisz ją "przyjaciel" i przeczytaj. A po tym przeprowadź karkołomną analizę i wypisz uzasadnienia sprzeczne z logiką i przyjmij je jako właściwe.
Achmed pisze: Manipulowanie cytatami nic tu nie da, sklejasz w całość kawałek mojego i Aśki licząc na to że nowy uczestnik dyskusji przyjmie twój tok rozumienia mojej wypowiedzi, ale nie ma łatwo to już nie jest publiczna dysputa to już zwykły dzichad pomiędzy nami czy chciałeś czy nie to juz go masz,
No to popatrzmy kto manipuluje cytatami.
Achmed pisze:
SOWA pisze:naatakowałem się adminów i moderów.
a
Sowa pisze:Chętnie zobaczę, ale precyzyjnie linki i cytaty kiedy to i w jakich sprawach od dłuższego czasu naatakowałem się adminów i moderów. Rzucić słowa jest łatwo. Ale zobaczymy jakie konkrety za tym pójdą.
Pyszne.
Przejechałem z Tobą wiele kkm. Marzłem z Tobą i lizałem upalny, słony pot. Pamiętam dokładnie jaką sympatią i szacunkiem darzyłeś mnie, a ja darzyłem Ciebie. Niosłeś mi pomoc w każdej potrzebie i ja nie byłem Ci dłużny. I nagle wbiłeś mi nóż w plecy. Jeśli nawet miałeś takie intencje jak mówisz, choć mnie nie przekonujesz, jeśli tak było, to czemu nie ja jeden odebrałem tak te słowa? Może jednak nie są one tak jednoznaczne jak byś chciał i jak by Ci zależało? Świat nie składa się tylko z tych, którym można wmówić, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Tak jak kiedyś Ci napisałem tak i teraz szczerze napiszę - popełniłeś błąd, jeszcze większy niż poprzednio, bo tym razem nie przeciw literkom a przeciw komuż Ci życzliwemu. A teraz pozostań sobie twardzielem albo napraw to co sp...ś.
Całe forum przepraszam za to, że dałem ponieść się emocjom i wylałem tu swe uczucia w sposób bardziej energiczny niż bym tego chciał. Co przyniesie przyszłość jeszcze zobaczymy. Dziś trudno mi się deklarować. Podtrzymuję jednak to co zawsze głosiłem, że pomimo wielu niedoskonałości spędziłem w Waszym towarzystwie Ownersi jedne z barwniejszych chwil w życiu. I może właśnie dlatego chciałem właśnie Wam wykrzyczeć to co mnie bolało. I niech to będzie kropką.
Ostatnio zmieniony czw 11 cze 2009, 22:20 przez SOWA, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » czw 11 cze 2009, 21:18

Amen!!!!!!!!!!!!!!!

.q.w....... mam nadzieję że zażegnany ten kryzys bo moje serce może tego nie znieść po raz kolejny...............
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
NATI
teksciarz
teksciarz

Post autor: NATI » czw 11 cze 2009, 22:33

mrf pisze:Michał,
Nati po pewnym czasie nieobecności napisała kolejny temat odnosnie 'prostego pytania', które było już zamknięte. Jako, że to się odnosiło do starego tematu (jej odpowiedź) powiedziałem jej na gg, że chciałbym ten post przenieść do tego tematu i się na to zgodziła. Jakby sytuacja miała miejsce z innym użytkownikiem postąpiłbym tak samo.
I tu mym damskim okiem można zauważyć na czym polega praca adminów, moderatorów.
Mój post o pogodzie na CZD również został przeniesiony w odpowiednie miejsce, by nie zaśmiecać forum.
Max_lt pisze:Skoro nie dostrzegasz ironii w moim podziękowaniu...
Moja wypowiedź umieszczona w dyskusji zamkniętej została przeniesiona z ogólnej listy.

:D peace

Osobiście mam nadzieję Was w całym zgranym gronie spotkać w najbliższy czwartek.
Czasem potrzebny jest większy deszcz, by potem roślinność była piekniejsza = by Wasza przyjaźń, znajomość była mocniejsza.
Ostatnio zmieniony czw 11 cze 2009, 23:46 przez NATI, łącznie zmieniany 2 razy.

MARCO
klepacz
klepacz

Post autor: MARCO » czw 11 cze 2009, 23:13

JESTEM DELIKATNIE MÓWIĄC ZDRUZGOTANY...

... nie zaglądałem tu parę dni, zarobiony jestem, a tu takie cosie..

...ale nadal liczę na Was, wierze, że wszystko się wyklaruje, na razie czekam...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
.Thor.
bywalec
bywalec

Post autor: .Thor. » pt 12 cze 2009, 12:07

Hej, mam 104 konta na tym forum, a to konto założyłem jakiś czas temu (Dołączył: 2009-05-14, 13:52) bo wiedziałem że się wypowiem w tym temacie - o to chodziło Max_lt ?

Czy to jest logiczne ?
Dla ciebie pewnie tak, bo według mnie to musiał bym być jakimś jasnowidzem i przewidzieć ten temat.
Nie do końca zrozumiałeś o co mi chodziło więc dotyczy cię Ps.1. :razz:

To już drugi atak na mnie i stwierdzenie że mam 2 konta... zastanawia mnie kim jestem w waszych oczach ? (chodzi mi o to jakie jest moje główne konto). Zejdźcie ze mnie, a raczej odczepcie się ... KONTO MAM TYLKO JEDNO NA TYM FORUM i nie będę Wam tego udowadniał bo Thor to bóg i nie musi nic udowadniać :evil .... albo w niego wierzysz albo nie :razz:

dostałem 48 godzin czy zdążyłem ?

Potraktujcie ten post z uśmiechem a to co pogrubione weźcie do serca !!!
Wasz bóg z małym ptakiem :razz:

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » pt 12 cze 2009, 13:47

wasyl pisze:Amen!!!!!!!!!!!!!!!

.q.w....... mam nadzieję że zażegnany ten kryzys bo moje serce może tego nie znieść po raz kolejny...............
MARCO pisze:JESTEM DELIKATNIE MÓWIĄC ZDRUZGOTANY...

...ale nadal liczę na Was, wierze, że wszystko się wyklaruje, na razie czekam...
Podtrzymuję to co Wasyl i Marco naskrobali.
Znam Was już ładnych parę dni i nie jedno latanko z Wami już było i zawsze byliśmy zgraną grupą więc nie ma w mojej głowie zrozumienia dla słów Waszych względem siebie.
Panowie... tor w Lublinie już niedługo, dawać i wyżyć się może to Was ostudzi a przy okazji nie ukrywam, że bardzo chętnie zobaczę Wasze kochane mordki.

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » pt 12 cze 2009, 15:36

Jacko pisze:chętnie zobaczę Wasze kochane mordki.
nawet te przepite mordy ? ;-) :lol

ja tam się nie chcę wpier..alać, ale jesli mogę to powiem, że rozmowa w realu (konicznie w realu - w biedrące nie) powinniście odbyć,
może w Lublinie przy bro lub innym sponiewieraczu,
ja stawiam ;-)
Ostatnio zmieniony pn 15 cze 2009, 09:52 przez rommi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » pt 12 cze 2009, 16:48

rommi pisze:odbyt,
:szok :szok :szok :szok :szok :szok :szok :szok :szok :szok :samobojca
A Rh POSITIVE

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 12 cze 2009, 21:22

.Thor., a ja podejmę z tobą dyskusję. Dlaczego? Bo chcę sprawdzić, czy dam radę sprostać wymogom jakie sam postawiłem forumowiczom, gdy zakładałem drugie konto na forum. Wydaje mi się, że motywacje mieliśmy inne i inne podejście do tematu, ale co tam, nie wybiera się. Jedno co jest pewne, to to, że pyszczysz sprawnie i dziarsko. Ale bogiem póki co jesteś tylko dla siebie, bo forum na razie cię lekceważy z lekką nutką pobłażliwości. Ja może ciut inaczej, ale nie jestem obiektywny. Ale może nie tu, bo spaprasz mi temat. Załóż coś w offtopie, tylko z kulturą.

Max, daj mu szansę. Niech walczy.

Awatar użytkownika
.Thor.
bywalec
bywalec

Post autor: .Thor. » pt 12 cze 2009, 22:55

SOWA pisze:.Thor., a ja podejmę z tobą dyskusję. Dlaczego? Bo chcę sprawdzić, czy dam radę sprostać wymogom jakie sam postawiłem forumowiczom, gdy zakładałem drugie konto na forum. Wydaje mi się, że motywacje mieliśmy inne i inne podejście do tematu, ale co tam, nie wybiera się. Jedno co jest pewne, to to, że pyszczysz sprawnie i dziarsko. Ale bogiem póki co jesteś tylko dla siebie, bo forum na razie cię lekceważy z lekką nutką pobłażliwości. Ja może ciut inaczej, ale nie jestem obiektywny. Ale może nie tu, bo spaprasz mi temat. Załóż coś w offtopie, tylko z kulturą.

To masz 2 konta ? a ja nie !!! i chociaż ich nie mam jestem posądzony że mam :shock:
Bogiem nie jestem i nim nie będę, dlatego napisałem oby post traktować z uśmiechem :). Chodziło mi tylko o to abyście swoje niedomówienia rozpatrywali w swoim ścisłym gronie (wiem że forum jest wasze, ale przez "obnażanie" pewnych kwestii, dzielicie je na wszystkich użytkowników)...
Póki co to Max_It oraz muchaok nie powiedzieli mi pod kogo niby się podszywam... więc resztę zostawię bez komentarza...

Ciekawi mnie jednak reakcja tego pana/pani który/a zostanie wymieniony/a .... moje jest oczywiste, jestem zniesmaczony.... (ciekawe czy ktoś mnie za to chociaż przeprosi ?)

Nie mam zamiaru nikomu psuć tematów, a tym bardziej tobie, zwróciłem jedynie uwagę !!!
Niestety wszystko idzie nie tak, i choooj wie jak z tego wybrnąć :P

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 12 cze 2009, 23:02

.Thor., Czyżbym już wiedział kim jesteś? Załuż temat w offtopie, proszę.

Awatar użytkownika
.Thor.
bywalec
bywalec

Post autor: .Thor. » pt 12 cze 2009, 23:40

hmmmm... nic nie ukrywam :)
niop chyba że wiesz więcej o mnie niż ja o sobie :biggrin

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » sob 13 cze 2009, 00:01

Przeż Moj Rmf moze sprawdzić skad nadaje Thor :)
I kto nadaje na tym samym IP :)
...

Awatar użytkownika
.Thor.
bywalec
bywalec

Post autor: .Thor. » sob 13 cze 2009, 00:13

zuzia tajger pisze:Przeż Moj Rmf moze sprawdzić skad nadaje Thor :)
I kto nadaje na tym samym IP :)
Oczywiście że może :)
Nawet napisałem PW do muchaok iż mam stałe IP i nijak go zmienić... no chyba że przez takie strony jak ta:
http://anonymouse.org/anonwww.html
no i pewnie jestem wśród takich palantów co się tak logują :D
Oczywiście według niektórych z was mam ze 104 konta :P

ODPOWIEDZ