Kupię auto
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Kupię auto
Witam.
Kupię auto osobowe, ma byc ekonomiczne, i niezawodne. ODPADA wersja 3-drzwiowa. No i ogólnie, żeby to był dobry zakup.
Silnik - najlepiej diesel, sugerowana pojemnośc - 1.4 - 2.0.
Jak ktoś ma coś ciekawego, albo ktoś ze znajomych sprzedaje, to proszę o info.
Cena - do 10.000, najlepiej, żeby w tej kwocie zmieścic się już z ewentualnym przeglądem i przerejestrowaniem.
Jeżeli ktoś będzie miał coś godnego zainteresowania za 7.000 bądź za 11.000, to też byłbym wdzięczny za info.
Kupię auto osobowe, ma byc ekonomiczne, i niezawodne. ODPADA wersja 3-drzwiowa. No i ogólnie, żeby to był dobry zakup.
Silnik - najlepiej diesel, sugerowana pojemnośc - 1.4 - 2.0.
Jak ktoś ma coś ciekawego, albo ktoś ze znajomych sprzedaje, to proszę o info.
Cena - do 10.000, najlepiej, żeby w tej kwocie zmieścic się już z ewentualnym przeglądem i przerejestrowaniem.
Jeżeli ktoś będzie miał coś godnego zainteresowania za 7.000 bądź za 11.000, to też byłbym wdzięczny za info.
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
A może seat Ibiza 99rok biały kolor. pierwszy własciciel 5 drzwi.Silnik 1.4 benzyna na wtrysku bardzo oszczędny .2 poduchy,wspomaganie,regulacja foteli.przebieg na dzis okolo 110tysiacy km mało bo jedna osoba tym jeździła w rodzinie.Ceny nie podam ale poniżej 10tysi.Muszę z narzeczoną porozmawiać i sprawdzic ceny.Auto nigdy nie miało dzwona natomiast jest do poprawek blacharsko lakierniczych.otarcia i ślady korozji,ostatnio mój lakiernik powiedział ,ze za tysiaka zrobi mi wszystko.Auto w ciągłej ekspaltacji.
orientacyjnie podaje aukcje z bardzo podobnym samochodem.Nasz jest nowszy i ma mniejszy przebieg.Niestety do poprawek lakierniczych nadkola tylne,przy progach i drzwi tylne chyba do poprawki.Dopatrzylem sie ,ze nasz ma identyczny srodek ale ma kierownice pełniejsza jak w VW passat B4 ntylko ze znaczkiem seat.Nie namawiam,to tylko jakas alternatywa.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8639242
orientacyjnie podaje aukcje z bardzo podobnym samochodem.Nasz jest nowszy i ma mniejszy przebieg.Niestety do poprawek lakierniczych nadkola tylne,przy progach i drzwi tylne chyba do poprawki.Dopatrzylem sie ,ze nasz ma identyczny srodek ale ma kierownice pełniejsza jak w VW passat B4 ntylko ze znaczkiem seat.Nie namawiam,to tylko jakas alternatywa.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8639242
- jw
- pisarz
- Imię: Jarek
jezeli chodzi o kwote 10 tys to ja bym sie nie pchal w turbo diesla, ktory bedzie mial ok 11 lat i conajmniej 300tys realnego przelotudragoo pisze:Kradzieje go lubią... a to duzy minus ... na ulicach jest tego masa to i czesci potrzebne.rinas pisze:Ogólnie dużo myślałem o Golfie. Co mi o tym aucie powiecie ciekawego?
A jesli o niezawodnosc chodzi to wszyscy znajomi ktorzy maja sobie chwala. 1.9TDI 130KM i mozna smigac

no chyba, ze auto z bardzo zaufanego zrodla. sa takie?
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
http://moto.allegro.pl/item669360408_se ... ealny.html
Co o tym myślicie?
Może ktoś mógł by podjechać, zobaczyć?
Co o tym myślicie?
Może ktoś mógł by podjechać, zobaczyć?