Vitam, Jarek Sosnowiec.
-
- Imię: Jarek
- Kontakt:
Vitam, Jarek Sosnowiec.
Chciałem powitać wszystkich.
Przyszedłem pożerować na waszym doświadczeniu przed zakupem vfr'ki, co by nie kupić padła i nie być dla was ciężarem podczas eskapad po świecie.
Cebula zaczyna juz coraz częściej oglądać czrwone pole, zawieszenie trzepać w winklach a hamulce, hmm przypominać jazdę polonezem;-) więc pora na docelowy motocykl.
Chciałbym zabrać się z wami na przeloty po okolicy, poogladać wasze sprzęty, widzieć co gdzie powinno być i jak wyglądać.
Pozdrawiam, Jarek.
Przyszedłem pożerować na waszym doświadczeniu przed zakupem vfr'ki, co by nie kupić padła i nie być dla was ciężarem podczas eskapad po świecie.
Cebula zaczyna juz coraz częściej oglądać czrwone pole, zawieszenie trzepać w winklach a hamulce, hmm przypominać jazdę polonezem;-) więc pora na docelowy motocykl.
Chciałbym zabrać się z wami na przeloty po okolicy, poogladać wasze sprzęty, widzieć co gdzie powinno być i jak wyglądać.
Pozdrawiam, Jarek.
-
- Imię: Jarek
- Kontakt:
owneris sie obrączkują, kopulują, rodząsię z tego córki i dwóch kobietek nie przegadasz, sprzedają ale znajomemu, co by sie dał cichaczem przejechać;-)PETER pisze:V-itaj masz ciężki orzech do zgryzienia bo wszystko co dobre kupili ownersi
Stary sosnowiec, czasem dłubie w garażu koło stadionu.
Dzieki za miłe przyjęcie.