Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
-
szatan
- klepacz

-
Kontakt:
-
mucha
- pisarz

Jeśli to kolesie typu placki w nieustających barwach wojennych. Najczęsciej przyeżdżąjący na zloty busem i mocni jedynie w grupie. Goście trzepiący kase na wymuszonej niechcianej "ochronie" imprez motocyklowych. To popieram w stu procentach mendozje i szkoda że tak późno sie za to wzięli. Widziałem jak dymia bez przyczyny najmniejszej te pały i rozpiepszaja nawet najspokojniejsza motoimpreze, gdzie nikt ich nie zaprasza. Ciekaw jestem rozwoju sytuacji związanej z ta sprawą. Jak co bedziecie wiedzieli więcej w temacie dawać namiar!!!!
VFR wszystko przetrzyma.
-
szatan
- klepacz

-
Kontakt:
Wkur... mnie to ze tytuł artykułu nazywa sie "Prawdziwy motocyklowy gang" a powinien sie nazywać Prawdziwy dresowy gang. Jacy motocyklisci , to banda jakichś kiboli w dresach, normalny człowiek przeczyta taki artykuł i co ? i jak tu sie nie dziwić ze potem motocyklisci są źle postrzegani

po przeczytaniu tego przecietny zjadacz chleba nastawi sie zle w stosunku do motocyklistow
-
Little Sister
- klepacz

-
Kontakt:
autor: Little Sister » sob 16 gru 2006, 23:19
Przykre ale prawdziwe... Nie trawie takich oszołomków, ktorzy wyrabiaja opinie wszystkim motocyklistom!
Później takie (urabura) "gangi" motocyklowe napadają na jakieś hurtownie czy masarnie
a policja strzela do Bogu ducha winnych motocyklistów...
Taka mała dygresja...
-
mucha
- pisarz

No no, ty byś sister do takiego klubiku kontrolowanego przez "gangi" nie mogła się zapisac jako płeć piekna hehe. Tam "no women..". .j.b.n. kolesie są i basta. Na mazurach chłopaki "wolna strefe" czy cos tam aby im zaradzić uczynili. Ale nie wiem co tam im z tego wyszło. Ogólnie to niedowartosciowane patałachy z pimpków są i tyla. Wystarczy popatrzec na kolów bujających sie na motoweteran bazarze hehe.
VFR wszystko przetrzyma.
-
Little Sister
- klepacz

-
Kontakt:
autor: Little Sister » sob 16 gru 2006, 23:47
-
mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
-
Kontakt:
Podejrzewam, ze reprezentacja z Pruszkowa pojawi sie na lodzkim weteranie... Ja przynajmniej juz planuje wolne od uczelni (dzisiaj napisalem test zeby zaliczyc przed koncem semestru jezyk)
Byndziem sie lansowac to dopiero bedzie wiocha

A Rh POSITIVE