Alpy 2009-06-14 do 20
Rezerwujemy pokój w:
https://www.motel-one.de
Motel One München-Putzbrunn cena 49 euro
Zaraz obok jest etap za 52 euro, jedynka chyba tańsza.
Będzie myślę koło 20 godziny - prom późno przypływa.
Yaro wyślij mi swoją komórkę na prive
https://www.motel-one.de
Motel One München-Putzbrunn cena 49 euro
Zaraz obok jest etap za 52 euro, jedynka chyba tańsza.
Będzie myślę koło 20 godziny - prom późno przypływa.
Yaro wyślij mi swoją komórkę na prive

vitek na wiosne >>> viewtopic.php?t=8360
-
- zadomowiony
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Madziu, Tomku, jak mozecie odwołać rezerwację w hotelu to anulujcie ją , załatwiłem nam nocleg u mojej koleżanki. mamy, pokój, kuchnie, prysznic i parking za darmola a do tego widok przez okno na alpy. miejscowośc to 83104 bad aibling i jest po trasie z monachium do salzburga. tylko nie mówcie, ze jest za późno bo juz obiecałem, ze bedziemy.
Marta sie ucieszyła.

-
- zadomowiony
- Kontakt:
Się wystraszyłem ! ! !
Właśnie mi klocki zdechły a w zasadzie zdychają a, że jutro święto, już myślałem , ze mi cała wycieczka koło nosa umknie albo się będę musiał hadencją bujać za wami.
na szczęście pani niemiec w sklepie z częściami do grata powiedziała, że na hundert prozent będą na 9 rano w piątek do odbioru a, ze wiadomo. że u u nich ordnung muss sein to i banan z powrotem na twarzy mam i ze spokojem przygotowania czynię dalej !
Właśnie mi klocki zdechły a w zasadzie zdychają a, że jutro święto, już myślałem , ze mi cała wycieczka koło nosa umknie albo się będę musiał hadencją bujać za wami.
na szczęście pani niemiec w sklepie z częściami do grata powiedziała, że na hundert prozent będą na 9 rano w piątek do odbioru a, ze wiadomo. że u u nich ordnung muss sein to i banan z powrotem na twarzy mam i ze spokojem przygotowania czynię dalej !
-
- zadomowiony
- Kontakt:
MadziX, tak se myslę, ze trzeba by sie chyba umówić gdzieś na trasie przed monachium, proponuję jakiś parking, miedzy inglostad a obwodnicą munchen, na pewno będziecie jechać 9 ja również. wybierz coś z navi. ja znalazlem coś takiego 48.33.22N 11.35.17E kiedyś tam byłem jest tam stacja paliw restauracja i duży parking.
aha telefony w profilu masz aktualne ?
aha telefony w profilu masz aktualne ?
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
hello Yaro !
też własnie o tym myślałam...ok - wbijemy w gpsa tę lokalziację, którą podałes,nie będę nawet szukać innej..
kwestia tylko jest taka jak czasowo się zgramy, bo nasz prom dopływa do Ijmuiden o 10 więc zanim znajdziemy się na autosradzie, to minie pewnie godzina, więc tak super szybko nie będziemy w Monachium.dopiero pewnie ok 19-20...
telefony w profilu - tak - są aktualne, aczkolwiek biorę ze sobą chyba tylko ten angielski
też własnie o tym myślałam...ok - wbijemy w gpsa tę lokalziację, którą podałes,nie będę nawet szukać innej..
kwestia tylko jest taka jak czasowo się zgramy, bo nasz prom dopływa do Ijmuiden o 10 więc zanim znajdziemy się na autosradzie, to minie pewnie godzina, więc tak super szybko nie będziemy w Monachium.dopiero pewnie ok 19-20...
telefony w profilu - tak - są aktualne, aczkolwiek biorę ze sobą chyba tylko ten angielski