Fanti, LKJ - Producenci odzieży motocyklowej

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Bor0
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Fanti, LKJ - Producenci odzieży motocyklowej

Post autor: Bor0 » pt 05 cze 2009, 15:25

Na początku sezonu zmieniałem ciuchy i szukałem coś skórzanego, ale nie kombinezonu. Chciałem coś dobrze dopasowanego, ale bez żadnych kolorowych wstawek itd, klasyczna czarna sportowo-turystyczna kurtka + wygodne spodnie. Jak w innym temacie napisałem podobały mi się kurtki z REDLINE ale cena za uszycie kurtki na miarę mnie odrzuciła. I tak zaczołem poszukiwać producentów którzy szyją na miarę w rozsądnych cenach i w miarę blisko Ostrowca Świętokrzyskiego. I tak po kilku wyjazdach, telefonach, rozmowach napotkałem 2 firmy w Radomiu.

1) LKJ http://www.lkj-motoskory.pl/ , starszy pan z fachem w ręku. Szyje naprawde bardzo fajne kominezony w różnych kolorach i modelach. Co się nam ubzdura to pan bez problemu uszyje. Cena za kombi, z niewielkimi przeróbkami 1500 zł. W razie wywrotki pan również naprawia wyroby skórzane, nie tylko swojej produkcji. Jeśli ktoś ma stary kombinezon w którym jeżdził i nadal chciałby taki sam mieć, to pan również kopiuje produkty markowych firm.

2) Fanti http://www.fanti.com.pl/ , strona narazie w budowie, ponieważ od niedawna zaczeli się reklamować. Firma jest na rynku od kilku lat, ale głównie sprzedawali swoje wyroby na bazarach motocyklowych i wśród znajomych znajomych. Kurtki i spodnie ze wzmocnieniami i protektorami, szyją na miarę, a okres oczekiwania na komplet w moim przypadku 7 dni. Mają kilka czołowych modeli w swojej ofercie, prawie wszystko klasyczne czarne bez żadnych wstawek. W moim przypadku sportowo turystyczny komplecik, cena 1050 zł za całość. Kilkanaście godzin już pojeżdziłem w ubraniu i jestem bardzo zadowolony.

Jeśli ktoś jest z okolic lub przejazdem to warto odwiedzić i obejrzeć wyroby obydwu firm. Może ktoś chce akurat kupić ubranko, a nie warto przepłacać za logo.

Awatar użytkownika
Hubu
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: mazowieckie

Post autor: Hubu » pt 05 cze 2009, 16:52

A ja tylko dodam, że na tej stronie fanti, najbardziej spodobała mi się Pani, która owe wyroby reklamuje :mrgreen:

Hazell

Post autor: Hazell » śr 30 wrz 2009, 12:55

Hej,
Masz może jakieś fotki swojego nowego ciucha?
Jakie masz protektory i gdzie? Czy katana spina sie suwakiem ze spodniami?
Pozdrawiam
Hazell

ODPOWIEDZ