Czy jakoś tak

A dla tunerow, mozna by rozwazyc zestaw diod, odpalanych guziczkiem przy kierownicy, diody ukladamy i naklejamy na czache moto w dowolnej konfiguracji, np. "Siema", "Pozdro", albo dl abardziej zaawansowanych "Siema, ZIOM".lary1978 pisze:Co do łapki na stałe przymocowanej do moto już to rozważałem<rozważaliśmy>
Przyznam się szczerze że mimo tematu który wrzuciłem to mimo wszystko przelatując koło kogoś SAM MACHAM................PRZYZWYCZAJENIE.....Jest to miłe nie ma co ale tak jak piszesz o tirowcach....Jedna wielka rodzina ,,ale jak to w rodzinie bywa::?????
Zawsze lepiej na zdjęciu z boku stanąć---a dlaczego to wiadomoooooo![]()
Pozdrawiam machających i nie machających ....
Miłego śmiganka
a z tyłu moto- "Ty kutasie" i "Ja Ciebie też"Kawa pisze:A dla tunerow, mozna by rozwazyc zestaw diod, odpalanych guziczkiem przy kierownicy, diody ukladamy i naklejamy na czache moto w dowolnej konfiguracji, np. "Siema", "Pozdro", albo dl abardziej zaawansowanych "Siema, ZIOM".lary1978 pisze:Co do łapki na stałe przymocowanej do moto już to rozważałem<rozważaliśmy>
Przyznam się szczerze że mimo tematu który wrzuciłem to mimo wszystko przelatując koło kogoś SAM MACHAM................PRZYZWYCZAJENIE.....Jest to miłe nie ma co ale tak jak piszesz o tirowcach....Jedna wielka rodzina ,,ale jak to w rodzinie bywa::?????
Zawsze lepiej na zdjęciu z boku stanąć---a dlaczego to wiadomoooooo![]()
Pozdrawiam machających i nie machających ....
Miłego śmiganka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości