PROŚBA DO ADMINISTRATORA
PROŚBA DO ADMINISTRATORA
Zwracam się z uprzejmą prośbą o udostępnienie kopii zapasowej usuniętego tematu dotyczącego sprzedaży naszywek. W temacie toczyła się bardzo ważna dyskusja dotycząca istotnych poglądów członków forum, na sprawę relacji między członkowskich. Moje wypowiedzi były częścią tej dyskusji i wiele wypowiedzi tyczyło się mojej osoby. Temat miał miejsce i jako, że stanowi własność wspólną nie powinien być usuwany. Trochę to dyktatorskie.
Właściwym by było przywrócić temat i pozwolić, by dyskusja toczyła się nadal. Tu rozmawiali dorośli i zdolni do odpowiadania za swe słowa ludzie, a nie przedszkolaki. A jeśli rozmawiający uznają, że temat się wyczerpał to rozmowa wygaśnie samoczynnie. Dlatego proszę uprzejmie o przywrócenie usuniętego tematu, a jeśli to nie spotka się z przychylnością to proszę o udostępnienie kopii tematu. Pozdrawiam - suwak.
Właściwym by było przywrócić temat i pozwolić, by dyskusja toczyła się nadal. Tu rozmawiali dorośli i zdolni do odpowiadania za swe słowa ludzie, a nie przedszkolaki. A jeśli rozmawiający uznają, że temat się wyczerpał to rozmowa wygaśnie samoczynnie. Dlatego proszę uprzejmie o przywrócenie usuniętego tematu, a jeśli to nie spotka się z przychylnością to proszę o udostępnienie kopii tematu. Pozdrawiam - suwak.
-
- teksciarz
- Kontakt:
Jeśli nikt nikogo nie obraził, ani nie powiedział złego słowa, to czemu temat został usuniety, każdy ma prawo się wypowiedzieć i jesli nikomu to nie ubliża, to czemu dyskusja miala by sie dalej nie toczy. Byc moze ktos ma odmienne zdanie, ale jesli nikt nie zostal obrazony lub ogolne zsady tolerancji i wolnego slowa nie zostaly naruszone, to niechaj watek toczy sie dalej... wkoncu mamy wolnosc slowa.
- moskittiero
- teksciarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
JAk czujnie Państwo zauważyli zakładając temat oznaczyłem datę ważności ankiety i postu co oznacza iz pozwoliłem sobie na określenie czau trwania dyskusji na 14 dni, ponieważ dyskusja poza biciem piany nie przyniosła oczekiwanych roztrzygnięć, i mocno odbiegała od tematu, jako osoba pytająca uznałem iż dalsze wypowiedzi nie na temat nie mają sensu i zakończyłem niepotrzebne pieniactwo.
A jeśli Suwak poczuł się urażony lub niedowartościowany to niech sobie założy własny temat np.jak pięknie być niedocenianym Suwakiem
A jeśli Suwak poczuł się urażony lub niedowartościowany to niech sobie założy własny temat np.jak pięknie być niedocenianym Suwakiem
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
Masakra... moze byście polatali zamiast siedzieć przed kompem.. to taka sugestia nie złośliwość jakby ktoś chciał się do tego pzryczepić.
Achmed jako twórca tematu miał prawo do zaznaczenia "wygaśnięcia" jak się to komu nie podoba to jego problem. Takie jest forum, takie są zasady a jak ktoś ma problemy z zapamiętaniem włanych postów to niech zacznie pisać pamiętniczek.
Pozdro dla mniej i bardziej sflustrowanych. Obyście nie przegapili co w życiu ważne.
A co ważne???? MOTÓR oczywiscie
A teraz Was pożegnam,bo mnie psychoanalityk woła
Achmed jako twórca tematu miał prawo do zaznaczenia "wygaśnięcia" jak się to komu nie podoba to jego problem. Takie jest forum, takie są zasady a jak ktoś ma problemy z zapamiętaniem włanych postów to niech zacznie pisać pamiętniczek.
Pozdro dla mniej i bardziej sflustrowanych. Obyście nie przegapili co w życiu ważne.
A co ważne???? MOTÓR oczywiscie

A teraz Was pożegnam,bo mnie psychoanalityk woła

Moczynos w futrze model 2016 help
Jeśli się nie mylę, to temat nie miał klauzuli wygaśnięcia, tylko określony termin zamknięcia ankiety. Chętnie bym się upewnił, ale ktoś zamknął temat. Piszesz Szarlotko, że powinienem pisać pamiętnik? A ja Ci powiem, że do szuflady to powinien pisać ten, kto wstydzi się swego zdania i wypowiedzianych/napisanych słów.Szarlotka pisze:Achmed jako twórca tematu miał prawo do zaznaczenia "wygaśnięcia" jak się to komu nie podoba to jego problem. Takie jest forum, takie są zasady a jak ktoś ma problemy z zapamiętaniem włanych postów to niech zacznie pisać pamiętniczek.
Ale najdziwniejsze jest to, że w shoutboxie napisałaś, że nic złego w tym temacie nie było, a tu przyklaskujesz niezrozumiałej decyzji. Może należy w takim razie wykasować shoutbox.
Jeszcze słówko. Piszesz "takie jest forum, takie są zasady". Podpowiedz proszę gdzie one są określone, bo nie mogę odnaleźć.
Ponawiam uprzejmą prośbę o przywrócenie tematu. Suwak.
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
I tu się mylisz tak temat jak i ankieta miały oznaczony czas trwania, i tyle, dla mnie sprawa została zamknięta jeśli masz zamiar dalej bić pianę proszę bardzo zakładasz temat i masz.suwak pisze:Jeśli się nie mylę, to temat nie miał klauzuli wygaśnięcia, tylko określony termin zamknięcia ankiety.
Skoro nigdzie nie ma określonych zasad tak oto narodziła sie nowa "autor postu ma prawo do wycofania swojego postu o ile uzna to za słuszne"

Ostatnio zmieniony pn 27 kwie 2009, 11:03 przez Achmed, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
... i poznasz mozliwe opcje do wyboru przy zakładaniu tematu a zarazem zasady na jakich zniknac może temet.
Pozdrawiam ja i moje 116,5 kuca
Pozdrawiam ja i moje 116,5 kuca

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
To jest Twoje zdanie moje jest inne. Ja się nie wstydzę ani jedengo ani drugiego.suwak pisze:A ja Ci powiem, że do szuflady to powinien pisać ten, kto wstydzi się swego zdania i wypowiedzianych/napisanych słów.
Nic w tym dziwnego i niezrozumiałego nie ma. Włascicel tematu miał prawo tak zrobić i zrobił. Jesli się pisze w jakimkolwiek temacie i jest on z wygaśnięciem trzeba się liczyć z tym, że zniknie z dniem jaki ustawił mu autor.suwak pisze:Ale najdziwniejsze jest to, że w shoutboxie napisałaś, że nic złego w tym temacie nie było, a tu przyklaskujesz niezrozumiałej decyzji. Może należy w takim razie wykasować shoutbox.
Jesli dalej chcesz analizować moje postępowanie życzę powodzenia

Pozdrawiam Cię Suwak kimkolwiek jesteś.
Moczynos w futrze model 2016 help