ROZPOCZĘCIE SEZONU JASNA GÓRA 2009-04-18
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WiktorVFR pisze:bylaS w czestochowie? chyba slepy jestemJoaśka pisze:Widzieć taką Grupę OWNERSÓW w jednym miejscu---- BEZCENNE!!!
Wiktor!

Byłam na J.G i nawet Cię widziałam. O stanie Twoich oczu wypowiadać się nie będę

Korniku!
Jechała Grupa z Lublina czyli ludzie z moich stron rodzinnych i jeden zwyczajnie padł,połamał lagi itd. Człowiek jest tylko deczko obolały.
A tu kilka fotek z J.G. z Wami w rolach głównych

http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S/Cz ... directlink
Pozdrawiam--- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Chciałem powiedzieć, że założyłem katalog na FTP "czestochowa 2009" i prosze o wrzucanie fotek. Moje juz są 
Peter. słyszałem od Arcziego, że masz dość ciekawy materiał poglądowy, bo Siogu kręciła to co się wydarzyło. Myślę, że powinieneś wrzucić to na FTP, a tam się nie rozejdzie w niepowołane ręce i na You Tube.

Peter. słyszałem od Arcziego, że masz dość ciekawy materiał poglądowy, bo Siogu kręciła to co się wydarzyło. Myślę, że powinieneś wrzucić to na FTP, a tam się nie rozejdzie w niepowołane ręce i na You Tube.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- muchaok
- klepacz
- Kontakt:
Co do namiaru na FTP, jest to prywatna własność, zatem o dostęp trzeba prosić właściciela.
Orzyl, do FTP, ma dostep w pewien sposób ograniczona liczba ludzi, którzy wydaje mi się sa dość rozsądni, i nie zostanie to opublikowane w necie......
Orzyl, do FTP, ma dostep w pewien sposób ograniczona liczba ludzi, którzy wydaje mi się sa dość rozsądni, i nie zostanie to opublikowane w necie......
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
muchaok pisze:Co do namiaru na FTP, jest to prywatna własność, zatem o dostęp trzeba prosić właściciela.
Muszko!

A czy ja mogę dostąpić tego zaszczytu i pooglądać Twoje i insze fotki na FTP?
Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
- muchaok
- klepacz
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn 20 kwie 2009, 15:07 przez muchaok, łącznie zmieniany 1 raz.
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
mój niewielki wkład w zdjęcia
http://picasaweb.google.pl/ppamula.pmlc ... ikieRancho#
A kto mi robił zdęcie na szubienicy?
http://picasaweb.google.pl/ppamula.pmlc ... ikieRancho#
A kto mi robił zdęcie na szubienicy?
- Raku
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- Kontakt:
JA tez szcvzesliwie wrocilem. Sorki za to ze tak sie wczoraj wyalienowalem ale akurat jak dotarlismy na J.G. to dostalem telefon z niefajnymi wiadomosciami i jakos mnie to przybilo. Dzis jest lepiej i ze mna i z problemami.
Jeszcze jak wracalem to mnie ku.....wica strzelila. Zatrzymalem sie na staci coby zatankowac, jakies 40km przed Warszawa (Sowa to ta stacja gdzie z Mucha czekalismy na Ciebie i Kornika po urodzinach Dresika
). Zatankowalem, zaplacilem i zjechalem na bok stacji coby zapalic, zrobic siusiu....
Patrze podjezdza gosc na GSXR i tankuje. Zdziwilem sie ze kasku nie zdjal. Za chwile juz wiedzialem czemu nie zdjal. Zatankowal wsiadl i pojechal. Machnal mi jeszcze gestem pozdrawiajacym i zwial. Tablice oczywiscie zagiete ze nr nie sposob zobaczyc. Przed stacja jeszcze na gume i w droge. MASAKRA !!!!
Po ch.... taki jedzie do Czestochowy ?
Jeszcze jak wracalem to mnie ku.....wica strzelila. Zatrzymalem sie na staci coby zatankowac, jakies 40km przed Warszawa (Sowa to ta stacja gdzie z Mucha czekalismy na Ciebie i Kornika po urodzinach Dresika

Patrze podjezdza gosc na GSXR i tankuje. Zdziwilem sie ze kasku nie zdjal. Za chwile juz wiedzialem czemu nie zdjal. Zatankowal wsiadl i pojechal. Machnal mi jeszcze gestem pozdrawiajacym i zwial. Tablice oczywiscie zagiete ze nr nie sposob zobaczyc. Przed stacja jeszcze na gume i w droge. MASAKRA !!!!
Po ch.... taki jedzie do Czestochowy ?