South Park
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Miło było Cię poznać thrillco. Może w przyszłości uda się zawiatać tam większą ekipą. A motocykli było dzisiaj w ch...Coś gdzieś czytałem że, Piotas miał tam dzielić faworkami. A może już dzielił i przegapiłem?
A co do weekendu, to latamy w sobotę czy w niedzielę? Czy w sobotę i w niedzielę? Bo nie wiem czy po nocy mam iść spać, czy od razu jechać.
A co do weekendu, to latamy w sobotę czy w niedzielę? Czy w sobotę i w niedzielę? Bo nie wiem czy po nocy mam iść spać, czy od razu jechać.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
-
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Panie i Panowie adekwatnie do tematu wesela mojej siostry.
25 kwiecien roku panskiego 2009 godz. 18 w parafii św. Jakuba w Imielnicy (Płock)
Kochani parafianie,
Kto chętny wspomóc eskortę serdelecznie zapraszam
Jeśli chodzi o pieniążki dla maluczkich z CZD w Chełmie - wszystko jest już dograne
Proszę szanownych wodzów plemion VFR-OC, jeśli łaska oczywiście, stworzenia listy.
Pozdrawiam
link do mapy
http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s ... 943359&z=7
Wyjazd z Płocka na stolicę,
Po prawej stronie kościół, po lewej stronie salon Mercedesa, Alfy Romeo i Fiata
25 kwiecien roku panskiego 2009 godz. 18 w parafii św. Jakuba w Imielnicy (Płock)
Kochani parafianie,

Kto chętny wspomóc eskortę serdelecznie zapraszam

Jeśli chodzi o pieniążki dla maluczkich z CZD w Chełmie - wszystko jest już dograne

Proszę szanownych wodzów plemion VFR-OC, jeśli łaska oczywiście, stworzenia listy.
Pozdrawiam
link do mapy
http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s ... 943359&z=7
Wyjazd z Płocka na stolicę,
Po prawej stronie kościół, po lewej stronie salon Mercedesa, Alfy Romeo i Fiata
Ostatnio zmieniony wt 07 kwie 2009, 16:38 przez kwiacior, łącznie zmieniany 1 raz.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Chciałem kochanym kolegom i koleznakom poniżej ( na mapie
uzmysłowić, o:
viewtopic.php?p=99852#99852
Wy to macie rzucik berecikiem, zatem nie liczę na spotkanie sobotnio - noclegowe, ale na Jasną Górę to moglibyście przylecieć.
Bywajcie zdrowi, bracia południowi

viewtopic.php?p=99852#99852
Wy to macie rzucik berecikiem, zatem nie liczę na spotkanie sobotnio - noclegowe, ale na Jasną Górę to moglibyście przylecieć.
Bywajcie zdrowi, bracia południowi

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
-
- zadomowiony
- Kontakt:
Motobajzel Kraków
a ja się dzisiaj wybieram ( pełen optymizmu
) na motobajzel w Krk
...tzn byłem wczoraj nauczony doświadczeniem z Poznania że bajzel trwa 2 dni, ale pan powiedzmy z ochrony powiedział, że to jutro
...pomimo tego że z trudem udało mi się znależć w necie jakieś info o bajzlu w ogóle oraz mimo wielu negatywnych opinii z lat poprzednich
i tak się wybieramy w trójkę ( Viferka, Kobieta i ja
) a co...

XJ 4.0 ( Cherokee;) R6
VFR 750 RC 36 II V4
VFR 750 RC 36 II V4
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Pokaz filmu "MotoSyberia 2007"
RZESZÓW. Wojewódzki Dom Kultury zaprasza na pokaz filmu "MotoSyberia 2007", który odbędzie się w sali widowiskowej WDK (ul. Okrzei 7) 23 kwietnia 2009 r. o godz. 19.00.
Wstęp wolny.
Wybiera się ktoś - MotoAfryka - dobre było
RZESZÓW. Wojewódzki Dom Kultury zaprasza na pokaz filmu "MotoSyberia 2007", który odbędzie się w sali widowiskowej WDK (ul. Okrzei 7) 23 kwietnia 2009 r. o godz. 19.00.
Wstęp wolny.
Wybiera się ktoś - MotoAfryka - dobre było
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.