Przegląd powypadkowy motocykla

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
joker512
bywalec
bywalec
Kontakt:

Przegląd powypadkowy motocykla

Post autor: joker512 » pt 17 kwie 2009, 21:53

Vitam, mam pytanko o przegląd powypadkowy. Z powodu uszkodzeń pokolizyjnych został odebrany mi dowód rejestracyjny. Czy ktoś z was orientuję się jaki jest koszt takiego przeglądu? I jak to dokładnie wygląda? Aha i skoro nie mam dowodu rejestracyjnego tylko pokwitowanie od policji to mogę się poruszać tym motocyklem? Musze jakoś dojechać do stacji kontroli pojazdów :mrgreen:
ryzyko wpisane w pasje

Bor0
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: Bor0 » pt 17 kwie 2009, 22:23

nie możesz się poruszać motocyklem, ponieważ nie masz dowodu bo motocykl jest "niesprawny", koszt takiego przegladu to chyba 150 zl, normalnie kosztuje 63 zl. Przy poprzednim motocyklu tez mi zabrali dowod, wec wybralem najbardziej lajtową stacje disgnostyczna i podjechalem moto, koles tylko popatrzyl i wydal kwit, pozatym mialem bardzo blisko do stacji. Jak masz kwit to dalej do wydziału komunikacji i po sprawie.

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Post autor: PETER » sob 18 kwie 2009, 01:00

A dojechać możesz na lawecie na przegląd nie musisz na moto{taką odpowiedz na moje stwierdzenie ze muszę jakoś dojechać na przegląd ,usłyszałem od policjanta}
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

ODPOWIEDZ