W?a?nie intensywne parowanie szyby okaza?o si? najpowa?niejsz? wad? mojego Shark'a. W majowy ?ykend (wiadomo jaka by?a pogoda) pojecha?em na Pomorze. To by?a totalna pora?ka szyby bez antyfoga. Trzeba uchyla? szyb? i woda leje si? do ?rodka. Antyfog w sprayu nie pom?g?. Natomiast Kask kumpla z foli? antyfog (SV55) spisa? si? doskonale.Radek pisze: Wady:
- rzadko,ale potrafi zaparowa? szybka (psiukni?cie antifogiem za?atwia sprawe)
Mi?dzy nami okularnikami poiwem szczerze: tylko soczewki kontaktowe. Co prawda nie wyobra?am sobie grzebania paluchem w oku, ale znalaz?em soczewki kt?rych nie wyjmuje si? na noc i mozna je nosi? miesi?c. Poma?u dojrzewam do decyzji. Mam ju? dosy? pieprzenia si? z okularamiYaco pisze:A co ja mam zrobi? gdy mi patrza?y paruj?? Podnosz? szybk? i dalej nic nie widze...
rozumiem ze droczysz sie ze mna?Vlaad pisze:Paso?yt nie musi widzie? . Minej widzi - mniej fika .
Noooo pewnie, ?e tak! Zestaw g?o?nom?wi?cy (paso?yt) powinien mie? regulacj? g?o?no?ci i wy??cznikMuka pisze: rozumiem ze droczysz sie ze mna?![]()
Jeżeli stać cię na SHOEI-a, to chyba nie ma sensu szukać innych. Bardzo mała masa, świetna aerodynamika. Czego więcej trzeba?maciek pisze:Przymierzam się do zakupu nowego kasku, więc odświeżam temat
Jak narazie kieruję się w sronę Shoeia XR1000.
Czy może macie jakies inne typy w tym przedziale cenowym (do 1500PLN)?
Shark RSF2 niestety odpada (jakoś mi nie leży)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości