Wiem że ostrożnie z gazem bo moze mi tyłek ponieść, nie przesadzać z prędkością, zakręty brać ostrożnie, coś jeszcze? Z góry dziękówa za pomoc
 Wiem że ostrożnie z gazem bo moze mi tyłek ponieść, nie przesadzać z prędkością, zakręty brać ostrożnie, coś jeszcze? Z góry dziękówa za pomoc  

Bo ja na to cudo przesiadłem sie z MZ ETZ 251
 Bo ja na to cudo przesiadłem sie z MZ ETZ 251   Nie no jak ostatnio było sucho to sobie troszke potrenowałem i nawet nawet juz sie troche przechylam
 Nie no jak ostatnio było sucho to sobie troszke potrenowałem i nawet nawet juz sie troche przechylam  Ale jak tylko widze mokra nawierzchnię to włącza mi sie jakiś lęk
 Ale jak tylko widze mokra nawierzchnię to włącza mi sie jakiś lęk  

To bedzie dobre
 To bedzie dobre  Mam pytanko do Fabiqa, wiem że mam w motorze nowe kapcie, napisz jak mozesz jakie to są modele i czym sie charakteryzują, jakie są o nich opinie? O juz znazazłem. Z tyłu mam Michelin Pilot a z przodu Metzeler Sportec. Mozecie coś o nich powiedzieć?
 Mam pytanko do Fabiqa, wiem że mam w motorze nowe kapcie, napisz jak mozesz jakie to są modele i czym sie charakteryzują, jakie są o nich opinie? O juz znazazłem. Z tyłu mam Michelin Pilot a z przodu Metzeler Sportec. Mozecie coś o nich powiedzieć?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości