olo pisze:Dobrze kombinujesz

a6c5 2,4 + gaz. Fajne osiągi i spalanie na bardzo przyzwoitym poziomie. Do tego jakość AUDI. Jedyny minus tego modelu to zawieszenie wielowahaczowe które od czasu do czasu trzeba doprowadzić do ładu...
Hej,akurat mam takowe z tym silnikiem 2.4 ale bez gazu.osiągi są ok,autko swoje waży ale sobie radzi,co do zawieszenia to nie ma tragedii,zła opinia bierze się ze złego montażu tego zawieszenia i wybory najtańszych części,u mnie siedzi jeszcze fabryczne może dla tego że auto jest z niemiec,może nie fabryczne ale oryginalne bo są znaczki na nim.dużo miejsca w środku i komfortowe.jakość wykonania jest na 5.z minusów to przednie błotniki które atakuje ruda mimo ocynku i drzwi,potrafi wyjść spod dolnych listew.
Co do kosztów eksploatacji,wymieniałem rozrząd koszt części to 700 po znajomości,sam wymieniałem także zaoszczędziłem 200 zł bo tyle powiedział znajomy,trzeba ściągać cały przód no i wiadomo,po zakupie oleje,filtry.Ogólnie autko fajne i jestem zadowolony.
Co do napędu na 4 koła,nie ma tam żadnych wad i szkoda że ja nie mam takiego w swojej.
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006