Co myślicie o tych butach?
- Czaro vfr RC36
- teksciarz
- Imię: Czarek
- województwo: warmińsko-mazurskie
Co myślicie o tych butach?
Jak w temacie co o nich myślicie. Ma z Was ktoś taki model? Pytam bo mam zamiar zakupić.http://moto.allegro.pl/wyprzedaz-buty-a ... 88542.html
Czarek
- emils
- pisarz
- Imię: Emil
- województwo: mazowieckie
Re: Co myślicie o tych butach?
Ja mam takie buty. Coś zajebistego!
Naprawde kupuj, ja szczerze polecam. Przelatałem cały sezon i są po prostu genialne za tą cene.
W kweitniu częstochowa-łaziliśmy po zamkach i ogólnie zwiedzaliśmy jurę. Zero jakiejkolwiek niewygody. Chodziło mi sie jak w normalnych butach, chociaż naprawde sie nałaziliśmy. W powrocie miałem deszcz-fakt, w końcu troche przemokły (skarpetki lekko mokre) ale nie wylewałem z nich wody. Po prostu były lekko mokre w środku i tyle.
Pomijając, że sezon był gorący a stopa mało się w nich pociła (chociaż moje mają tendencję do pocenia), to w październiku byłem w bieszczadach. Na powrocie również deszcz, ale i tym razem dały rade. Skarpetki lekko mokre, ale naprawde lekko.
W chłodne dni (bo sezon skończyłem dosłownie jak spadł śnieg) jest idealnie. W gorące jak już mówiłem noga poci się, ale troche. Ja jestem bardzo zadowolony z nich i naprawde polecam.
p.s.
warto dodać, że po całym sezonie nic sie z nimi nie stało. Pomimo jazdy w deszczu nic nie odchodzi, nie prują się szwy itd. Jedynym mankamentem może być fakt lekkiego skrzypienia (bardzo możliwe, że to przy kostce gdzie są ruchome elementy i jest szansa, że to od tej wody). Poza tym jak nówki.
Naprawde kupuj, ja szczerze polecam. Przelatałem cały sezon i są po prostu genialne za tą cene.
W kweitniu częstochowa-łaziliśmy po zamkach i ogólnie zwiedzaliśmy jurę. Zero jakiejkolwiek niewygody. Chodziło mi sie jak w normalnych butach, chociaż naprawde sie nałaziliśmy. W powrocie miałem deszcz-fakt, w końcu troche przemokły (skarpetki lekko mokre) ale nie wylewałem z nich wody. Po prostu były lekko mokre w środku i tyle.
Pomijając, że sezon był gorący a stopa mało się w nich pociła (chociaż moje mają tendencję do pocenia), to w październiku byłem w bieszczadach. Na powrocie również deszcz, ale i tym razem dały rade. Skarpetki lekko mokre, ale naprawde lekko.
W chłodne dni (bo sezon skończyłem dosłownie jak spadł śnieg) jest idealnie. W gorące jak już mówiłem noga poci się, ale troche. Ja jestem bardzo zadowolony z nich i naprawde polecam.
p.s.
warto dodać, że po całym sezonie nic sie z nimi nie stało. Pomimo jazdy w deszczu nic nie odchodzi, nie prują się szwy itd. Jedynym mankamentem może być fakt lekkiego skrzypienia (bardzo możliwe, że to przy kostce gdzie są ruchome elementy i jest szansa, że to od tej wody). Poza tym jak nówki.
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
- Czaro vfr RC36
- teksciarz
Właśnie kolega zachwalał ten model ale ja wolę zasięgnąć porad w szerszym gronie więc zachęcam Was do dalszych opisów tego modelu.
Czarek
- DeVeDe
- pisarz
- Kontakt:
Mam podobne z napisem METRO.. i odrobne starsze
Cena podobna. Przejezdzilem w nich 3 sezony... 4 juz nie dadza rady. Pierwsze 2 lata zero problemow... jak kolega pisze wyzej, zaczely skrzypiec. w 3 roku popekala skora na zalamaniach na gorze palcow. Oddalem do szewca... za 60 zl zakleil i nakleil oraz przyszyl naturalna skore na obu butach. Jakos wytrzymuje to. Pod koniec tego sezonu natomiast podeszwy juz tak popekaly ze nie ma co kleic hehe. W lewym bucie dziure w podeszwie zrobil mi podnozek... ale tak ze powyrywal mi gume i nie ma co przykleic
W prawym natomiast po raz trzeci podeszwa mi sie odkleila na polowie buta
Jak za takie pieniadze moze i warto.... bo nie sa to buty za 1700 zl 

- grover88
- teksciarz
- Imię: Marcin
- województwo: lubelskie
Spróbuj poszukać Diadory Eagle Fx ja za swoje nowe dałem 250zł mega wygodne i nie przemakają
VFR800 RC46 Fi - poszła w UA
VFR800 RC46 II - czarna bestyia...
VFR800 RC46 II - czarna bestyia...
-
- bywalec
- Imię: Lisu
- województwo: łódzkie
Witam Kolegę, ja ostatnio skorzystałem z okazji Świąt i w prezencie dostałem takie oto buty http://allegro.pl/buty-buse-sport-gdans ... 89179.html. Nie miałem okazji w nich jeździć jeszcze ale powiem, że jakość wykonania ok
udało mi się je kupić w promocji za 350 złotych także myślę, że mogą być konkurencją na tych ADRENALINE.

- luki-j1
- zadomowiony
- Imię: Łukasz
Popierampiotreksdz pisze:Witam Kolegę, ja ostatnio skorzystałem z okazji Świąt i w prezencie dostałem takie oto buty http://allegro.pl/buty-buse-sport-gdans ... 89179.html. Nie miałem okazji w nich jeździć jeszcze ale powiem, że jakość wykonania okudało mi się je kupić w promocji za 350 złotych także myślę, że mogą być konkurencją na tych ADRENALINE.
Mam identyczne filce przelatałem już trzy sezony i brak śladów zużycia a do tego są bardzo wygodne nawet jak trzeba przejść dłuższą drogę

Koszt (jak dobrze pamiętam) 400zł
- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
W tamtym roku pytałem o opinię na temat tych butów i też uzyskałem dobrą, postanowiłem kupić, sprzedawca wysłał mi numer taki jak zamawiałem i były mocno za ciasne (owszem na nogę weszły) więc musiałem odesłać a że większych nie miał kupiłem inne. Proponuję przy zakupie przymierzyć dwa numery i wybrać ten większy o jeden, niech może się wypowiedzą użytkownicy tych butów jakie rozmiary noszą.
LWL 74HN
- Lukmack
- bywalec
- Imię: Łukasz
- województwo: mazowieckie
kumpel śmigał przez 3 sezony w tych adrenalinach, naprawdę sprawdziły się znakomicie. W tym budżecie trudno o lepszą propozycję. Brać!
ja od 3 lat używam tych http://allegro.pl/buty-tcx-oxtar-tcs-ev ... 02252.html
i po tym czasie jedyne wady z jakimi się zetknąłem - na początku skrzypiały w okolicach protektora achillesa.
Buty po wypastowaniu wyglądają jak nówki, żadnych pęknięć skóry itp.
i po tym czasie jedyne wady z jakimi się zetknąłem - na początku skrzypiały w okolicach protektora achillesa.
- Czaro vfr RC36
- teksciarz
Na razie decyzji nie zmieniłem i pozostaję przy adrenalinach. Macie jeszcze jakieś propozycje za podobne pieniądze
Czarek
- pawel_316
- teksciarz
Ja też mam oxtar-y tylko troche inny model i jestem z nich zadowolony - uratowały mi już raz kości - motorek przewrócił mi sie na nogę i dały radę, przechodziłem w nich też troche kilometrów i są także wygodne mimo swojej sztywności, też skrzypią to fakt, ale coś za coś - ja znalazłem okazję i wyłapałem swoje za 350zł ( cena sklepowa ok 700) ale zawsze możesz troche poczekać, dorzucić i kupić np te http://4bikes.pl/alpinestars-smx-2013-p-3365.htmlsajmon pisze:ja od 3 lat używam tych http://allegro.pl/buty-tcx-oxtar-tcs-ev ... 02252.html
... Bezpieczeństwo ma Pierwszeństwo ...
- DeVeDe
- pisarz
- Kontakt:
A moze jakas opinia o SECA Razor? Bo google nic nie chce wypluc 
http://www.sklep-motocyklowy.com.pl/but ... -9977.html

- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
Kumpel ma takie buty, już wolał bym adrenaline CRX.DeVeDe pisze:A moze jakas opinia o SECA Razor? Bo google nic nie chce wypluc
LWL 74HN
- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
- województwo: kujawsko-pomorskie
SBR-y to już bym zrozumiał ale CRX-y.Zając co czyni SECA Razor takim szajsem że tak je oceniasz ? czy mógł byś napisać coś więcej bo osobiście rozglądam się za tymi Razorami