ale dzieki za info
 ale dzieki za info 

PotwierdzamFred pisze:Ja miałem Probiker Traveller. Tanie buty na codzienną jazdę, wytrzymały 2 sezony. Wg mnie nie nadają sie na długie trasy ale właśnie na krótkie odcinki
 mi tez buty wytrzymały dokładnie 2 sezony. Potem zepsuty jeden suwak, potem następny... itd. ale jeśli ktoś nie ma funduszy to bardzo polecam. Bardzo dobry wybór za tą kase
 mi tez buty wytrzymały dokładnie 2 sezony. Potem zepsuty jeden suwak, potem następny... itd. ale jeśli ktoś nie ma funduszy to bardzo polecam. Bardzo dobry wybór za tą kase 

Ja w sklepie jak przymierzałem modekę to sam sprzedawca mi ją odradziłRoberto pisze: - Modeka Spa
- Adrenaline GT
- Raytek T-Spark (te mi się podobają)
- Probiker Street II
- Ozone Road lub Moto
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie...
 i zdecydowanie polecił mi buty Suomy Touring, troszke droższe ale fakt wyglądały na dobrze i solidnie zrobione, ale niestety nie było mojego "małego" rozmiaru... więc pewnie skończy sie na butkach jeszcze troche droższych ale wygodnach, bo już po przymiarce - Alpinastars SMX-5 - koszt ok 700, starszy model SMX-4 mozna wyrwać za 600 zł.
 i zdecydowanie polecił mi buty Suomy Touring, troszke droższe ale fakt wyglądały na dobrze i solidnie zrobione, ale niestety nie było mojego "małego" rozmiaru... więc pewnie skończy sie na butkach jeszcze troche droższych ale wygodnach, bo już po przymiarce - Alpinastars SMX-5 - koszt ok 700, starszy model SMX-4 mozna wyrwać za 600 zł.

) sidi vertigo, alpinestars SMX-4/5 - tutaj w cenie mamy też sporą dawkę lansu
 ) sidi vertigo, alpinestars SMX-4/5 - tutaj w cenie mamy też sporą dawkę lansu   , oraz niezaprzeczalnie ładniejsze i efektowniejsze wykonanie i cenę 800+
 , oraz niezaprzeczalnie ładniejsze i efektowniejsze wykonanie i cenę 800+ ), Gaerne GRW GP (730 zl), diadora xtreme (760 zl),
 ), Gaerne GRW GP (730 zl), diadora xtreme (760 zl), (szczególnie sidi vortice white lux)
 (szczególnie sidi vortice white lux)

Mniej więcej ten temat przesądził o zakupie,w tej cenie nic innego(myślę że lepszego nie ma),buty dzisiaj wysłane,zobaczymy jak je odbiore.Jeszcze tylko jechać po rękawice i będzie komplecik.kris2k pisze:Tutaj tez troszke o nich:
http://forum.scigacz.pl/v...t=diadora+eagle

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości