Pozdro

Jak ustawiałeś przekierowanie? Twój router będąc podłączonym bezpośrednio z jakimś modemem przejął Twój zewnętrzny numer ip. Na nim musisz ustawić forwardowanie portów do któregoś z Twoich podłączonych komputerów (192.168.0.X bądź 192.168.1.X - nie wiem jak masz ustawione) na konkretny port np. jak masz przeglądarke to ustawiasz 80 itp. Nie wiem jak w tym programie (ja torrentów nie używam) możesz mieć wymagane jakieś ustawienia dla firewalla z manualnym ustawieniem forwardingu portów.suniok pisze:jeśli można to ja się dołącze ze swoim problemem
Mam router Linksysa i po zamontowaniu go w Azureusie pokazuje mi, że mam problem z Natem. Nie mogę dać sobie rady z przekierowaniem portów... Niby loguje się na adres 198.192 czy coś takiego, ustawiam niby jak trzeba i kurnia oko nie działa... Wkurza mnie to przeokrutnie, bo ściąganie mam na poziomie 10kB/s, a przed kupnem tego ustrojstwa 180kB/s
tp-link bije go na glowe, nawet ten 541 ktory ma jakies 2-3 lata. do tego jest na atherosie, co rowniez daje ogromna przewage.orzyl pisze:zakladaj jesli ok. a na router/ap polecam : http://allegro.pl/item815348855_blackbo ... bb54g.html
zajebiste radio. po dokupieniu lepszej anteny jest duzy zasięg. tani i dobry. sam mam dokladnie taki, i takie tez sprzedajemy klientom na 2.4GHz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości