Dziwna przypadłość VFR V-TEC

Awatar użytkownika
msound
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: msound » ndz 15 mar 2009, 02:10

donJakubo pisze:do autora tematu: czy pierwsze udane odpalenie po zmianie oleju przeprowadziles z dodaniem gazu?
Tak, tylko w przypadku delikatnego dodania gazu (jakies 3mm) udało moto się odpalić, inaczej nie bylo szans...

Awatar użytkownika
Gregory
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Grzesiek
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Gregory » pn 16 mar 2009, 14:52

V-four pisze:mi tez kidys padly swiece w fzr 600 ;) jak sie nazbierało paliwa i jak jeb**o z tlumika to kumpla z brama wywiało :D Dobrze ze moto pali, a swiece sie wymienia co sezon a nie jak sie zepsują ;-)
W vitku są świece co wytrzymują ok 50tyś, więc ja raczej nie jestem w stanie zrobić tyle na sezon - nawet 2 sezony, więc ja raczej nie będę wymieniał co sezon. ;-)
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów

Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.

CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,

Awatar użytkownika
msound
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: msound » pn 16 mar 2009, 16:22

Gregory pisze:
V-four pisze:mi tez kidys padly swiece w fzr 600 ;) jak sie nazbierało paliwa i jak jeb**o z tlumika to kumpla z brama wywiało :D Dobrze ze moto pali, a swiece sie wymienia co sezon a nie jak sie zepsują ;-)
W vitku są świece co wytrzymują ok 50tyś, więc ja raczej nie jestem w stanie zrobić tyle na sezon - nawet 2 sezony, więc ja raczej nie będę wymieniał co sezon. ;-)
W Vitku są świece irydowe i wystarczy je pożądnie zalać i nie nadają się do niczego...

ODPOWIEDZ