Dziwne odgłosy ze strony sprzęgła
Dziwne odgłosy ze strony sprzęgła
witam.na pewno temat już był ale powtórzę bo może coś się zmieniło.problem jest taki że strasznie trajkocze od strony sprzęgła.jak zimny mocno jak gorący wcale.na zimnym jak wcisnę sprzęgło to mniej ale coś jeszcze szorujei. zdarzyło mi się kilka razy. że rozrusznik nie załapał tzn.rzęzi jakby w samochodzie będiks nie łapał.bardzo proszę o radę co tam wymienić żeby było cacy.
Ostatnio zmieniony ndz 24 kwie 2011, 13:48 przez johny3672, łącznie zmieniany 1 raz.
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Być może zaczynają sie problemy ze sprzęgiełkiem rozrusznikajohny3672 pisze:problem jest taki że strasznie trajkocze od strony sprzęgła

Ostatnio zmieniony ndz 24 kwie 2011, 11:04 przez figaro, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
skoro wiesz że już było to nie zakładaj nowego tematu tylko podłącz się do już istniejącego, tak ciężko poszukać?!
i nazywaj tematy tak żeby było wiadomo co Cię boli to nie dział OFF-TOP
tu masz kilka podobnych tematów:
viewtopic.php?t=285&highlight=sprz%EAgi ... ozrusznika
viewtopic.php?t=3121&highlight=sprz%EAg ... ozrusznika
viewtopic.php?t=3541&highlight=sprz%EAg ... ozrusznika

i nazywaj tematy tak żeby było wiadomo co Cię boli to nie dział OFF-TOP
tu masz kilka podobnych tematów:
viewtopic.php?t=285&highlight=sprz%EAgi ... ozrusznika
viewtopic.php?t=3121&highlight=sprz%EAg ... ozrusznika
viewtopic.php?t=3541&highlight=sprz%EAg ... ozrusznika
witam.ale mnie z....cie i chyba słusznie.ze sprzęgiełkiem znalazłem wymieniłem aku i jest elegancko.tylko zostało te trzaski na zimnym silniku.w razie czego łańcuszek znalazłem na metry tylko nie wiem czy te 48 ogniwek od razu zakuwają.a jeżeli łożysko to tylko serwis czy można jeszcze gdzieś kupić i jak sprawdzić po demontażu że to łożysko.i czy można to wszystko rozebrać bez ściągaczy?będę wymieniał olej i mam trochę mało czasu bo 1-go chcę jechać na zlot i mam zdjęte wszystkie owiewki chcę to wszystko od razu zrobić żeby drugi raz nie rozbierać.może warto od razu kupić i wymienić np.łożysko i łańcuszek .moto ma 56.000 przebiegu.pozdr.