DO CHEŁMNA RUCH. 1-3.1o.2o1o
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Rozan
- klepacz
emil, jest pięknie, dziękuję 
Jak już pisałem - w niedzielę będę w DD. Zajęcia kończę o 16, więc ok. 16:45 będę na miejscu. Planuję posiedzieć 2 godzinki
Wybieracie się?
Szymuś - daj znać czy zerknąłeś na komputery, jak nie to zrobię ten ze zbyt dużą rozdzielczością.
Enyłej - kto się wybiera niech da znać

Jak już pisałem - w niedzielę będę w DD. Zajęcia kończę o 16, więc ok. 16:45 będę na miejscu. Planuję posiedzieć 2 godzinki

Wybieracie się?

Szymuś - daj znać czy zerknąłeś na komputery, jak nie to zrobię ten ze zbyt dużą rozdzielczością.
Enyłej - kto się wybiera niech da znać

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
czy to oznacza że niezależy ci na tym by inni ownersi tez się tam pojawili w tym czasie razem z Tobą?Rozan pisze:nie wiem, czy jest taka potrzeba. Jadę tam póki co ja i to na krótko
Jeżeli tak to jaki ma charakter twoja informacja że tam jedziesz?
Blog? Rozmowa sam ze sobą?

Może spowiedź?

Czy informacja na forum jest publiczna? Niewątpliwie tak.
A jezeli Twój komunikat jest dla ciebie samego to .....

- Rozan
- klepacz
ppamula, źle to odebrałeś
w tym temacie umawialiśmy się także na inne wypady do DD, nie tylko 1-3.10. Nawet niedawno rozmawialiśmy tutaj o wyjeździe, o którym teraz piszę. Dlatego napisałem znów tutaj, żeby nie tworzyć kolejnych tematów
A to "nie wiem, czy jest taka potrzeba. Jadę tam póki co ja i to na krótko" nie oznacza, że sam ze sobą tutaj piszę (choć momentami może tak wyglądać
), tylko póki co jestem jedynym chętnym (tzn. ja i Tomek, który potwierdził mi swoje przybycie na PW jakiś czas temu).

A to "nie wiem, czy jest taka potrzeba. Jadę tam póki co ja i to na krótko" nie oznacza, że sam ze sobą tutaj piszę (choć momentami może tak wyglądać

Ale o so hozi??? Ruszt napisał, że se jedzie do Chełmna bo tak ma. Jest w tym jakaś niestosowność. Temat brzmi "DO CHEŁMNA RUCH" i Grill taki ruch wykonuje bez żadnej nowej akcji. Po prostej se jedzie. Jego wola i jego benzynka. Ja tam się rajcuję, że pisze w tym temacie, bo dostaję powiadomienie, a gdyby napisał w nowym to bym se nie dostał.
I jak niegdyś mawiał (napiszę z dużej) Klasyk tego foruma - TAK CZYMAMĆ I NIE CZA PSUĆ.
PS.
Dziewczyny z DD popadają w miłość i borykają się z rozterkami. Jak ja bym kciał mieć takie problrms.
I jak niegdyś mawiał (napiszę z dużej) Klasyk tego foruma - TAK CZYMAMĆ I NIE CZA PSUĆ.
PS.
Dziewczyny z DD popadają w miłość i borykają się z rozterkami. Jak ja bym kciał mieć takie problrms.

Dobrze prawisz Diego. Mam z Klasykiem to samo, I choć to inżynier to również i artysta. I jak widać do sztuki mu bliżej, bo w dupiu ma obowiązek i takie podobne. no cóż, może przyjdzie Go takim pokochać.Diego pisze:a propos proposos Klasyka,się nam gdzieś Gadzina zapodziała jakoby zagubiony był tenże Waść.SOWA pisze:Klasyk tego foruma - TAK CZYMAMĆ I NIE CZA PSUĆ.
Cheche obdzwonion został,opierdzielon i rzekł "że będzie częściej na foruma zaglądał"

- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Ufffffffff to Ci ulga.Już żem myślał,ze po kupnieSOWA pisze:Dobrze prawisz Diego. Mam z Klasykiem to samo, I choć to inżynier to również i artysta. I jak widać do sztuki mu bliżej, bo w dupiu ma obowiązek i takie podobne. no cóż, może przyjdzie Go takim pokochać.Diego pisze:a propos proposos Klasyka,się nam gdzieś Gadzina zapodziała jakoby zagubiony był tenże Waść.SOWA pisze:Klasyk tego foruma - TAK CZYMAMĆ I NIE CZA PSUĆ.
Cheche obdzwonion został,opierdzielon i rzekł "że będzie częściej na foruma zaglądał"Ale w lajfie ma bardziej techniczną postawę i gdy wczoraj se paczyliśmy w oczy na żywca, to szło się dogadać i jakoś wiązaliśmy koniec z końcem.

Ostatnio zmieniony sob 06 lis 2010, 13:09 przez Diego, łącznie zmieniany 2 razy.