DZIEŃ DZIECKA CENTRUM ZDROWIA DZIECKA 1 CZERWCA 2008

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » pn 02 cze 2008, 22:50

radość z dawania uśmiechu jest niezwykła,
a szczęście z możliwości uczestniczenia w takiej akcji - nieprzecenione!!!

Jestem szczęśliwy, że mam TAKICH przyjaciół :pwned
:-)

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał
województwo: mazowieckie

Post autor: C_L_K » pn 02 cze 2008, 23:01

Namierzyłem małą zajawkę we wczorajszym teleekspresie:
http://www.itvp.pl/video.html?channel_i ... ideo=35853
Załapał się Pepe, Muchaok i jeszcze ktoś na najszybszej ;)

Mucha, Ty z tym Twoim wydechem to zawsze się wkręcisz :mrgreen:

punk czasowy z relacji to 3'56
Ostatnio zmieniony wt 03 cze 2008, 12:53 przez C_L_K, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » pn 02 cze 2008, 23:12

Ownersi, nie sądziłem, ze az tak to wyjdzie:) Dzięki wszystkim za organizacje.
Dla takich chwil warto żyć. :mrgreen:
Achmed to co za rok śpiewamy czterdziestolatka.... :mrgreen:
Ostatnio zmieniony pn 02 cze 2008, 23:13 przez treska, łącznie zmieniany 1 raz.
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » pn 02 cze 2008, 23:12

Kurde, teraz bedzie że sie dopiero dołączyłem, a już sie pcham pierwszy bo mam parcie na szkło. I tak minikt nie uwierzy, jak powiem że to przypadek ;) Nawet nei wiem kiedy było to robione ;/
A ten na najszybszej to chyba SOWA. Jeździł w tej czapce długi czas, więc chyba nikt inny się nie załapał do foty.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » pn 02 cze 2008, 23:30

Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
olo70
pisarz
pisarz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: olo70 » wt 03 cze 2008, 01:05

Ujmę to w paru słowach.
Dawno nie miałem okazji jednego dnia, przyczynić się do uradowania tylu małych serduszek.
P.S. Dzięki, że mogłem być tam razem z Wami.....
kocham wolność i kobiety, pracę w dupie mam niestety!!!

Awatar użytkownika
Arczi
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Arczi » wt 03 cze 2008, 01:19

Ownersi, Ownersice i wszyscy Przyjaciele biorący udział w tym wspaniałym festynie dzięki , że mogłem razem z Wami wziąć w nim udział i podobnie jak w ubiegłym roku mogliśmy sprawić troche szczęścia dzieciakom. Szacuneczek dla Organizatorów wypadło naprawdę super, o wiele więcej atrakcji i upominków jak w ubiegłym roku i to Wasza zasługa. Impreza ta staje sie tradycją i jestem przekonany że z roku na rok będzie coraz wiecej atrakcji i uśmiechu maluchów, które chociaż na chwilę zapomną, że są w szpitalu. :grin:
Też napstrykałem trochę fotek, ale mam ograniczony dostęp do netu, więc wrzucę je na płytę i wyslę do Piotra

Awatar użytkownika
Gnatek
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Krzysztof
Kontakt:

Post autor: Gnatek » wt 03 cze 2008, 11:31

Kto ma dwa kola to mordka wesoła ;>

Awatar użytkownika
Power
Imię: Maciej
Kontakt:

Post autor: Power » wt 03 cze 2008, 11:40

;)) Było naprawde nieźle. Dawać foty dawać bo nie zrobiłem jednej fotki tego hapieskiego stoiska a chcialem dziewczynom z marketingu podesłać. Wniosek racjonalizatorski:

- next time potrzeba lepszego sznurka do baloników bo się pociąłem ;(
- dawajmy też jakieś inne piosenki niż te z domowego przedszkola bo dzieciaki narzekały że sama muza dla dzieci ;)

pozdr.
Power

CZD

Podziękowania

Post autor: CZD » wt 03 cze 2008, 12:31

Dziękujemy wszystkim forumowiczom za profesjonalne zorganizowanie zabawy dla dzieci w dniu ich święta w CZD. Dziękujemy, że zechcieliście podzielić się swoją pasją z naszymi pacjentami, sprawiając im przy tym wiele radości. Doceniamy Waszą inicjatywę i zaangażowanie. Dzięki Waszej pomysłowości i bezinteresowności ten dzień był wyjątkowy dla małych pacjentów naszego szpitala. Życzymy wszelkiej pomyślności w Waszych działaniach.

Maryla Serafinowicz
Kierownik Działu Organizacji Pracy Pielęgniarskiej CZD

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 03 cze 2008, 15:50

Power pisze:- dawajmy też jakieś inne piosenki niż te z domowego przedszkola bo dzieciaki narzekały że sama muza dla dzieci ;)

pozdr.
Power
Przepraszam, ale mam podstawy aby domniemać, iż to Tobie bardziej przeszkadzała ta muzyka i nie jesteś w stanie sobie poradzić z psychicznym obciążeniem spowodowanym trzygodzinnym słuchaniem dziecięcych przebojów, niż komukolwiek, a przede wszystkim dzieciakom.
Teraz uzasadnienie:
Prowadzę na prawdę sporo imprez różnego typu, od przedszkoli i bali karnawałowych w nich, poprzez szkoły podstawowe, gimnazja, studniówki oraz standardowe chałtury w knajpach i z doświadczenia wiem, że ludzie mają dziwną tendencję, do żekomego stawanie w imieniu ( najczęściej wyimaginowanych ludzi ) którym to muzyka się nie podoba, jest za głośna lub cokolwiek innego. Niestety na 1000 takich przypadków, zaledwie jeden człowiek mówi prawdę, a reszta ma dziwny lęk przed powiedzeniem czegoś w stylu: " było super, ale ledwo zniosłem te dziecięce przeboje...." czy np: "...impreza profeska, ale next time bez stoperów do uszu nie ide, bo dziecięca muzyka mnie przerasta..." Nie tak nie powie, tylko dzieci u niego na stoisku z balonami sie skarżyły. I to pewnie nie jedno, bo puścił by to mimo uszu, tylko co dziesiąte dziecko nie wspomniało że muzyka jets do kitu, bo same dziecięce przeboje. Moze w przyszłym roku trzeba założyć dodatkowa atrakcje w formie namiotu zaufania, gdzie ludzie będą opowiadali o swoich problemach życiowych, bo wiesz jakoś dziwnie się złożyło, że niedość że zadne dziecko, to nawet żaden z OWNERSÓW nic nie wspomniał na temat uciążliwości związanej z muzyką, a chyba takie kwestie ludzie powinni zgłaszać tam skąd muzyka jest puszczana a nie tam gdzie "dmucha" się balony.
Przepraszam za mój napastliwy może ton postu, ale irytują mnie takie teksty, a z pozostałej treści twojej wypowiedzi, można się domyślać, że u smerfów bankowo byłbyś marudą. To sznurek, żly, muzyka niedobra..... Nikt inny na nic nie narzekał. Chłopakom w pluszakach pot ciekł po jajcach i słowa nie powiedzieli, a tutaj takie pierdoły.
Przyszło mi do głowy jeszcze, że może miałeś za dużo czasu na słuchanie, w związku z tym w przyszłym roku jakieś bardziej absorbujace czas zajęcie dla Ciebie, bo np. przez większość imprezy ja nie słyszałem muzyki. Cos tam pindzilindziło, ale byłem na tyle zajęty, że nie ważne było dla mnie co.

Jeszcze raz przepraszam za ton i zrozumiem jak moderator wywali mój post.
Ostatnio zmieniony wt 10 cze 2008, 13:34 przez muchaok, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gnatek
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Krzysztof
Kontakt:

Post autor: Gnatek » wt 03 cze 2008, 16:15

Kto ma dwa kola to mordka wesoła ;>

Awatar użytkownika
Piotras
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotras » wt 03 cze 2008, 17:10

mucha bracie przy Twoich wyfukach to nie dziwie się, że muzyki nie słyszałeś :mrgreen:

Większość czasu z dzieciakami spędziłem u strażaków z Dresikiem i Igorem, a tam był donośny łomot syreny itp. więc muzyka nie zabardzo dolatywała, jedyna uwaga to repertuar był troche leciwy, bo go doskonale pamiętam z dzieciństwa, czyżby teraz już nikt nie produkował hiciorów typowo dla dzieciaków?
BikePics_____________________________________Picasa

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 03 cze 2008, 17:30

Po obejrzeniu filmików z linka od Gnatka, stwierdzam, że ten kurczak to jeden wielki SKANDAL !! !!
Teraz do Piotrasa:
Były tez najnowsze przeboje dostarczone przez C_L_K, ale jakos tak mieszaliśmy style ;) I przychylam sie do Twojej opini, że większość ludzi która była czymkolwiek zajęta, najnormalniej w świecie nie słyszała muzyki ;) zwłaszcza w okolicy moich wydechów ;)
A co do leciwości, to fakt jest taki, że obecnie raczej mało się dzieje na rynku muzycznym dla najmłodszych. Na szczęście stare przeboje są jare ;)

Awatar użytkownika
Piotras
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotras » wt 03 cze 2008, 17:41

Co za problem, na przyszły rok poprosimy Panie z CZD o referendum wsród dzieciaków co uwielbiają słuchać :mrgreen:

I mam nadzieję, że zwycięży miałczenie V4, a nie jakieś padlinowate V2 (mucha nie bij! ) :biggrin :mrgreen:
BikePics_____________________________________Picasa

ODPOWIEDZ