14.06.2008 Latanko na LublinRing
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
A czemu tylko w lewo ?? Ja myślałem, że kobiety wola skręcać w prawoNATI pisze:Co do toru fajna sprawa jak się nie jest po takich przeżyciach. Zrobiłam chyba 4-5 okrążeń i gdyby były tylko zakręty w lewo mogłabym jeździć i jeździć

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
Mam nadzieję że następny wypad gdziekolwiek będzie mniej nerwowy, troszkę sie pomartwiliśmy wszyscy ale też z drugiej strony rzecz biorąc mogło byc gorzej. Robin nie zdązyliśmy sie poznac tym razem ale nic straconego
będzie jeszcze okazja. Jeśli ktoś będzie u Robina w szpitalu bardzo proszę pozdrowić Go od Ciacha
Reszta miała troszkę więcej szczęścia ale im tez należą się życzenia powrotu do zdrowia 
Dziękuję Wam za mile spędzone chwile z Wami. Za to że na kazdym kroku widac to, że nikt nigdy sam nie zostaje ze swoim problemem.
Krissek brawo za organizację. Właściwy człowiek na właściwym miejscu
Arcziemu i Ciepłemu za niezapomniane chwile w supermarkecie....
tak tak... nawet w supermarkecie z Ownersami jest wyjątkowo
Arczi .... mówilam Ci juz że dobrze jeździsz........
Ruda tylko mi podpadła bo się nie pożegnała z Ciachem...
ale Ruda wybaczam Ci ... bo Cię Rudy wariacie bardzo lubię 

Dziękuję Wam za mile spędzone chwile z Wami. Za to że na kazdym kroku widac to, że nikt nigdy sam nie zostaje ze swoim problemem.
Krissek brawo za organizację. Właściwy człowiek na właściwym miejscu

Arcziemu i Ciepłemu za niezapomniane chwile w supermarkecie....

Arczi .... mówilam Ci juz że dobrze jeździsz........

Ruda tylko mi podpadła bo się nie pożegnała z Ciachem...

Ostatnio zmieniony śr 18 cze 2008, 08:27 przez Sprzedam BMW Celika, łącznie zmieniany 1 raz.
Moczynos w futrze model 2016 help
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Witam wszystkich byłam dzisiaj u Robina operacja jest koniecznością. lekarze w szpitalu na staszica chcą czekać ,lecz my działamy dalej z tatą Robina . chcemy przenieść go do lepszego szpitala i załatwiamy najlepszego fachowca od biodra. Nie jest to prosta operacja bo złamanie jest paskudne . Byłam dzisiaj ze zdięciami biodra u Profesora Wardy na konsultacji i jest szansa na przeniesienie do szpitala na Jaczeskiego. Po południu przyjeżdża Jacuś więc będziemy działać dalej mamy spotkanie ze znajomym lekarzem Jacka bo to on specjalizuje się w operacjach biodra. Trzymajcie kciuki żeby się udało. Pozdrawiamy Marta&Jacko
- NATI
- teksciarz
W prawo mam jakieś obawy - może są związane z moją pierwszą jazdą na motocyklu jako pasażerka. Nie umiem racjonalnie wytłumaczyć. Słyszałam teorię, że ludzie praworęczni mają jakieś obawy właśnie przy skręcaniu w prawo czy też zakrętach w prawo; leworęczni w lewą stronę.muchaok pisze:A czemu tylko w lewo ?? Ja myślałem, że kobiety wola skręcać w prawoW lewo zawsze ciężej
-----------------------------------------------------------------------------------------
[ Dodano: 2008-06-16, 14:37 ]
Uprzedziłam Panią i Pana policjanta, że będzie nie kulturalnie.Mariunio pisze:Nati i to przy policjiNATI pisze: I proszę zainwestujcie w spodnie z ochraniaczami - nie zamierzam na forum używać takich epitetów jak w szpitalu.
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
NATI, to ty chyba uwielbiasz jeździć po rondach
Ale coś w tej teorii jest, bo ja jako lewus bardziej wole prawe winkle
Natomiast decyzja ta jest spowodowana tym, że moto Robina jest tyle co odbudowane po poważniejszym chyba wypadku i naprawiać po raz kolejny nikt już pewnie nie ma ochoty, tymbardziej że Robin pożegna się na jakiś czas z motocyklami
Ale jak sam mi wczoraj powiedział, kupi jakąś puszkę i będzie za nami przyjeżdżał na zloty

Ale coś w tej teorii jest, bo ja jako lewus bardziej wole prawe winkle

Rama i lagi 800tki są całe, zresztą jak wszystkich moto (przynajmniej na to wyglądają bo nie było żadnego faktycznego uderzenia oprucz Rybowej Kawy, tyle że też tam uderzenie było czachą).mrf pisze:To vfr'a az tak dostala, ze idzie na czesci?
Natomiast decyzja ta jest spowodowana tym, że moto Robina jest tyle co odbudowane po poważniejszym chyba wypadku i naprawiać po raz kolejny nikt już pewnie nie ma ochoty, tymbardziej że Robin pożegna się na jakiś czas z motocyklami

Ale jak sam mi wczoraj powiedział, kupi jakąś puszkę i będzie za nami przyjeżdżał na zloty

- olo70
- pisarz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
a tu link do TV http://pl.youtube.com/watch?v=UA01_P4GRb8Mariano pisze:Tu jest link z fotkami http://www.kwp.lublin.pl/index1.html?akcja=news&id=5505
kocham wolność i kobiety, pracę w dupie mam niestety!!!
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Ale z Ryby gwiazda filmowa, widać doświadczenie przed kamerą
Muszę przyznać, że to pierwszy chyba materiał o oddźwięku neutralnym o motocyklistach!
Zero komentarza o zabójczej prędkości, szalonych motocyklistach czy innego tego typu bzdur!
olo70, widać nasze groźby w kierunku Panów reporterów podziałały
[ Dodano: 2008-06-16, 18:23 ]

Muszę przyznać, że to pierwszy chyba materiał o oddźwięku neutralnym o motocyklistach!
Zero komentarza o zabójczej prędkości, szalonych motocyklistach czy innego tego typu bzdur!
olo70, widać nasze groźby w kierunku Panów reporterów podziałały

[ Dodano: 2008-06-16, 18:23 ]
A co teraz jeździmy w drugą stronę, czy o czymś jeszcze nie wiem??NATI pisze:Odkąd zmieniło się prawo o ruchu drogowym - nienawidzę jeździć po rondach !!!!
- olo70
- pisarz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Dzięki serdeczne za wypad - aczkolwiek nie dla wszystkich był on udany-.
RYBA I KASIOREK prosili o podziękowania dla wszystkich a szczególnie dla MARTY, która poświęciła im czas - który mogła spędzić na torze w sobotę - i pomogła załatwić wszystkie sprawy związane z lekarzami i policją. WIELKIE DZIĘKI MARTA!!!
ROBIN - Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia i szybkiej rechabilitacji.
RYBA I KASIOREK prosili o podziękowania dla wszystkich a szczególnie dla MARTY, która poświęciła im czas - który mogła spędzić na torze w sobotę - i pomogła załatwić wszystkie sprawy związane z lekarzami i policją. WIELKIE DZIĘKI MARTA!!!
ROBIN - Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia i szybkiej rechabilitacji.
kocham wolność i kobiety, pracę w dupie mam niestety!!!