Jano palenie rzuciłem a za twoje zdrowie też wypije
 {wygląda na to że będziesz miał uszy czerwone od obgadywania
 {wygląda na to że będziesz miał uszy czerwone od obgadywania  }
 }

{wygląda na to że będziesz miał uszy czerwone od obgadywania
 {wygląda na to że będziesz miał uszy czerwone od obgadywania  }
 }
OK.PETER pisze:obra jedziemy trasą zaproponowaną przez szwagra ,Arczi kto pierwszy w Wieluniu ten dzwoni

a to tylko dlatego ,że przecierałem szlak w tych dziurachJanusz B. pisze:a) pękł stelaż - pierwsza "niezawodna" VFR
 a swoją drogą szkoda ,że Cię nie będzie i za zdrowie na pewno
 a swoją drogą szkoda ,że Cię nie będzie i za zdrowie na pewno  

Chyba baranapuzon pisze: Szkoda tylko owieczki.

ale niektórzy nawet psem by to nazwali
  ale niektórzy nawet psem by to nazwali  

i viza viz fajoszko było usłyszeć Twe chrapaniepuzon pisze:dzięki za zajebiaszcze spotkanie było super.

Puzon, na następnej imprezie KONIECZNIE musimy szVagra nauczyć chrapaćszVagier pisze:
co do chrapania to chyba nie miałeś takiego stereo jak ja

Geje nie chrapią i nic tego nie zmieniDżambo pisze:Puzon, na następnej imprezie KONIECZNIE musimy szVagra nauczyć chrapać

mówisz o tym czymś trzymającym się palika?PETER pisze:wystarczyło rano spojrzeć na to co zostało z w/w

wielkie dzięki dla organizatora tej super imprezki
 wielkie dzięki dla organizatora tej super imprezki   , EKIPA była wyczesana , niespodzianka smakowała wyśmienicie
 , EKIPA była wyczesana , niespodzianka smakowała wyśmienicie   , chrapanko mi nie przeszkadzało
 , chrapanko mi nie przeszkadzało   

To jednak był leniwiec,hehe.klosiewi pisze:mówisz o tym czymś trzymającym się palika?
Ponieważ ludziom o dobrych i otwartych sercach to nie przeszkadza tylko wiecznym malkontentomśliniak290 pisze: chrapanko mi nie przeszkadzało

jak ja ich nienawidzę
  jak ja ich nienawidzę   

.
 . 
 Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości