ROZPOCZĘCIE SEZONU JASNA GÓRA 2009-04-18
-
- Imię: Wiktor
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Hmmmm coś słyszałem, że w tym roQ nasze KRAKUSY, jadą na jakąs inna impreze, ale musze jeszcze Piotrasa wydzwonić i zapytać go osobiście 
Generalnie pytaj chłopQ. Jak nikt nie będzie leciał, to przyleć sam
Jakoś się odnajdziemy 

Generalnie pytaj chłopQ. Jak nikt nie będzie leciał, to przyleć sam

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- su4beusz
- pisarz
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
cześć,Wiktor_OST pisze:Mam niedyskretne pytanko czy może ktos jedzie w niedziele z ranka??z okolic krakowa bardzo chętni się zabiore:)
jak tylko uda się na czas motur od mechanika odebrać (ja pier*&^%$$%* jaka ta regulacja droga) to lecimy z kolegami z kraka w niedzielę rano. przelotowa nie za wysoka, ale jak nie masz nikogo to zapraszam.
coś mi się wydaje, że mowa tu o 'wiosennym spotkaniu motocyklistów' w mnikowie pod krakowem, ale ono ma miejsce w sobotę, więc krakusy chyba wolnemuchaok pisze:Hmmmm coś słyszałem, że w tym roQ nasze KRAKUSY, jadą na jakąs inna impreze, ale musze jeszcze Piotrasa wydzwonić i zapytać go osobiście

http://www.bikepics.com/members/su4beusz/
- muchaok
- klepacz
- Kontakt:
No żesz ku..a ja pi....ole, właśnie spojrzałem na pogodę na weekend !!!!
Zaczyna się sezon, podobnie jak wyglądał cały poprzedni. Słońce i żar z nieba od poniedziałku do piątku rana, bo w piątek popołudniu już opady !!!!! Normalnie mnie trafi szlag za moment !!!! Nie moze padac od poniedziałku do środy ? a od czwartku do niedzieli słońce ?? znowu wszystkie weekendy maja być zj....e ?? Normalnie mnie rozsadzi za moment !!!!
Zaczyna się sezon, podobnie jak wyglądał cały poprzedni. Słońce i żar z nieba od poniedziałku do piątku rana, bo w piątek popołudniu już opady !!!!! Normalnie mnie trafi szlag za moment !!!! Nie moze padac od poniedziałku do środy ? a od czwartku do niedzieli słońce ?? znowu wszystkie weekendy maja być zj....e ?? Normalnie mnie rozsadzi za moment !!!!
- muchaok
- klepacz
- Kontakt:
Panie Wojtku, Pan nie słucha żali wylewanych przez naszą Szarlotte !!! Ona tak zawsze i do każdego, a jak już jest sie w ogródku, już prawie wita się z gąską, to się okazuje, że Celik natarczywie ciągnie za ramię, a za ręce trzyma dwie skądindąd cudowne, ale rozwrzeszczane istotki, młodszego pokolenia, zwane latoroślami
Pan sie nie da na te zmiękczające gadki nabrać
- nie chodzi oczywiście o to, że nie chciałbym Pana zobaczyć w sobotę z nami w miejscu noclegowym, gdyż towarzyska ze mnie istota niesłychanie, ale jestem facetem ( przynajmniej tak mi mamusia wmawiała od małego ) i rozumiem, chęć przedyskutowania ze sobą istotnych kwestii, a co za tym idzie chęć pozostania samemu. W wielki piątek też miałem podobne życzenie i takie 122 km konwersacji z kimś inteligentnym sobie urządziłem 
Pozdrawiam i do zobaczenia na JG

Pozdrawiam i do zobaczenia na JG

- W.Wojtuś
- bywalec
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
Mili moi...wszak na J.G. będę ...-cel i miejsce zacne ,więc pozostawiam swe chucie na inną okazję w równie zacnym gronie.Poza tym - zwierze ze mnie stadne z wadą wielką... -jak już się w swej wierności zapamiętam ...,a nawet w wierności do niewierności -to już trwam...-tak długo ,aż mi przejdzie ;].
Jednym słowem - DOMATOR- gdzie nie siądzie tam by siedział ...hehehhe
Co ważniejsze - jestem w wieku w którym zazwyczaj (a może to tylko w moim przypadku) jedyne imponujące zdolności polegają najczęściej tylko na chęciach ;]...
Żadne ze mnie ciacho ...;]-niestety Celik może spać niezwykle spokojnie .
...
Chyba...
w.
Jednym słowem - DOMATOR- gdzie nie siądzie tam by siedział ...hehehhe
Co ważniejsze - jestem w wieku w którym zazwyczaj (a może to tylko w moim przypadku) jedyne imponujące zdolności polegają najczęściej tylko na chęciach ;]...
Żadne ze mnie ciacho ...;]-niestety Celik może spać niezwykle spokojnie .
...
Chyba...
w.
W.Wojtuś...
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Dobrze, że to dodałeś bo juz pękałam, ze śmiechuChyba...

Anusiu kochana, wiesz, że dla Ciebie córcia to ja prawie wszystko, ale znam intencje(i Wy też) w jakiej Wojtuś śmiga na JG i dlatego Go nie gwałcęSzarlotka pisze:ps:Kasia zrób coś z tym....

Próbowaliśmy w poprzednich latach teraz już wiem, że Wojtuś jest osiągalny dla ludzi dopiero na JG i w drodze powrotnej

PROSZĘ USZANUJCIE TO :aniołek
Ja za to chętnie się z Wami spotkam już w Toronto opijusy kochane

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- W.Wojtuś
- bywalec
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
JASNA GORA 2009
Radosne rozpoczęcie sezonu motocyklowego im. Księdza Ułana Zdzisława Peszkowskiego odbędzie się w dniach 18 – 19 kwietnia 2009 roku na Jasnej Gorze. To juz nasz VI Zlot Gwiazdzisty. W roku ubieglym, w deszczu i chlodzie przyjechalo z calej Polski ponad 15 tys. motocykli. Ilu nas bedzie w tym roku?
Juz w sobote 18 kwietnia, o godz 18:00 spotykamy sie w sali O. Kordeckiego. Wystapi zespol z Zytomierza „Poleskie Sokoly”. Beda spiewac polskie piesni patriotyczne, pieknym kresowym akcentem, takim jakim mowil Mickiewicz, Slowacki. Bedzie prelekcja dr Leszka Rysaka z IPN o Kresach Rzeczypospolitej, a o godzinie 21:00 Apel Jasnogorski, modlitwa za Kościół i Ojczyznę, w Kaplicy Cudownego Obrazu Matki Bożej Jasnogórskiej, Królowej Polski.
W niedziele, 19 kwietnia od bladego switu zbieramy sie na Gorce Przeprosnej (mapka www.pio.opw.pl/nowa/pl,mapa-dojazdu.html ) i o godz. 10:00 wyruszamy parada do Jasnej Gory. O godz. 9:45 wjazd na Gorke Przeprosna od strony Czestochowy bedzie zamkniety. Wszyscy spoznieni zbieraja sie na Starym Rynku i po przejechaniu glownej kolumny dolacza na koncu.
Kluby Motocyklowe ktore maja sztandary - wystawia poczty sztandarowe na czele kolumny. Namioty na Gorce przeprosnej mozna rozstawiac juz w sobote. Bardzo prosze o nie wprowadzanie wczesniej motocykli na jasnogorskie blonia. Pierwsze wjezdzaja sztandary na czele kolumny glownej.
Patronat nad zlotem Jasna Gora 2009 obieli:
* Przeor Jasnej Gory - Ojciec Roman Majewski
* Prezydent Czestochowy Pan dr Tadeusz Wrona
*
Uwaga: Moga byc klopoty z zakwaterowaniem w Domu Pielgrzyma i w innych hotelach czestochowskich. Organizacja Mlodzi-Mlodym, podobnie jak w roku ubieglym porobila duze rezerwacje pokoi. Wg informacji jakie posiadam, w ubieglym roku sprzedawali pokoje drozej, byl alkochol. Powiadomilem Policje czestochowska, prezydenta miasta Czestochowy i Ojcow Paulinow.
Niestety, plakaty „Jasna Gora 2009” juz zostaly rozeslane. Juz nie mamy. Proponuje wydrukowac z naszej strony www i rozdawac.
http://www.rajdkatynski.net/
w.
Radosne rozpoczęcie sezonu motocyklowego im. Księdza Ułana Zdzisława Peszkowskiego odbędzie się w dniach 18 – 19 kwietnia 2009 roku na Jasnej Gorze. To juz nasz VI Zlot Gwiazdzisty. W roku ubieglym, w deszczu i chlodzie przyjechalo z calej Polski ponad 15 tys. motocykli. Ilu nas bedzie w tym roku?
Juz w sobote 18 kwietnia, o godz 18:00 spotykamy sie w sali O. Kordeckiego. Wystapi zespol z Zytomierza „Poleskie Sokoly”. Beda spiewac polskie piesni patriotyczne, pieknym kresowym akcentem, takim jakim mowil Mickiewicz, Slowacki. Bedzie prelekcja dr Leszka Rysaka z IPN o Kresach Rzeczypospolitej, a o godzinie 21:00 Apel Jasnogorski, modlitwa za Kościół i Ojczyznę, w Kaplicy Cudownego Obrazu Matki Bożej Jasnogórskiej, Królowej Polski.
W niedziele, 19 kwietnia od bladego switu zbieramy sie na Gorce Przeprosnej (mapka www.pio.opw.pl/nowa/pl,mapa-dojazdu.html ) i o godz. 10:00 wyruszamy parada do Jasnej Gory. O godz. 9:45 wjazd na Gorke Przeprosna od strony Czestochowy bedzie zamkniety. Wszyscy spoznieni zbieraja sie na Starym Rynku i po przejechaniu glownej kolumny dolacza na koncu.
Kluby Motocyklowe ktore maja sztandary - wystawia poczty sztandarowe na czele kolumny. Namioty na Gorce przeprosnej mozna rozstawiac juz w sobote. Bardzo prosze o nie wprowadzanie wczesniej motocykli na jasnogorskie blonia. Pierwsze wjezdzaja sztandary na czele kolumny glownej.
Patronat nad zlotem Jasna Gora 2009 obieli:
* Przeor Jasnej Gory - Ojciec Roman Majewski
* Prezydent Czestochowy Pan dr Tadeusz Wrona
*
Uwaga: Moga byc klopoty z zakwaterowaniem w Domu Pielgrzyma i w innych hotelach czestochowskich. Organizacja Mlodzi-Mlodym, podobnie jak w roku ubieglym porobila duze rezerwacje pokoi. Wg informacji jakie posiadam, w ubieglym roku sprzedawali pokoje drozej, byl alkochol. Powiadomilem Policje czestochowska, prezydenta miasta Czestochowy i Ojcow Paulinow.
Niestety, plakaty „Jasna Gora 2009” juz zostaly rozeslane. Juz nie mamy. Proponuje wydrukowac z naszej strony www i rozdawac.
http://www.rajdkatynski.net/
w.
- su4beusz
- pisarz
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
eee może ni będzie tak źle - patrz załącznikmuchaok pisze:No żesz ku..a ja pi....ole, właśnie spojrzałem na pogodę na weekend !!!!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
if my calculations are correct, when this baby hits 80mph we're gonna see some seriuos SHIT