Blokada A4 - 29.08.09
i juz po. wszystko dosc dobrze zorganizowane i co wazne obylo sie bez rozlewu krwi, przynajmniej w naszej grupie, chociaz bylo kilku krzykaczy w puszkach. na szczescie nikt nie podjal z takimi tematu. misiaki tez zdolali przyjechac, ale w sumie nie bardzo do czego mogli sie czepic. dwa pasy byly puszczone reszta blokowana. ogolnie wiekszosc ludzi byla przychylnie nastawiona wiec miejmy nadzieje ze cala akcja cos nam da!
p.s. pozdro dla tych co placili w bilonie po groszu
do nastepnej akcji...
p.s. pozdro dla tych co placili w bilonie po groszu
do nastepnej akcji...
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
CYTAT z artykułu:
"Drobne mam w kieszeni spodni, ale żeby dostać się do kieszeni, muszę rozpiąć kurteczkę, potem rozpiąć pas biodrowy. A żeby rozpiąć pas biodrowy, muszę rozpiąć rzepy od żółwia, no i stać z motocykla, bo nie dostanę się na siedząco - opowiadał jeden z motocyklistów."
Bardzo mi się to podoba.
TAK TRZYMAĆ
Joaśka
"Drobne mam w kieszeni spodni, ale żeby dostać się do kieszeni, muszę rozpiąć kurteczkę, potem rozpiąć pas biodrowy. A żeby rozpiąć pas biodrowy, muszę rozpiąć rzepy od żółwia, no i stać z motocykla, bo nie dostanę się na siedząco - opowiadał jeden z motocyklistów."
Bardzo mi się to podoba.
TAK TRZYMAĆ
Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
- Wojtek86
- klepacz
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
Wszystko się pięknie udało (przynajmniej od strony śląska)
Atmosferka super, dobre humory dopisywały
Dobrze, że nikt nie dał się sprowokować przez robiących zadymę puszkarzy (pojedyncze sztuki). Ogólnie to ludzie byli zainteresowani akcją. Wychodzili z aut, fotki pstrykali, dzieciaki oglądały moto - ot taki piknik na autostradzie
Jedyne co moim zdaniem było średnio dograne to spotkanie w Chrzanowie. Ludzie przyjechali i czekali. Nie bardzo wiedząc co mają z sobą zrobić
Pozdrawiam wszystkich uczestników
Atmosferka super, dobre humory dopisywały
Dobrze, że nikt nie dał się sprowokować przez robiących zadymę puszkarzy (pojedyncze sztuki). Ogólnie to ludzie byli zainteresowani akcją. Wychodzili z aut, fotki pstrykali, dzieciaki oglądały moto - ot taki piknik na autostradzie
Jedyne co moim zdaniem było średnio dograne to spotkanie w Chrzanowie. Ludzie przyjechali i czekali. Nie bardzo wiedząc co mają z sobą zrobić
Pozdrawiam wszystkich uczestników
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Pięknie to wyglądało.
Pełne POPARCIE dla uczestników!!!!
Gdyby na Lubelszczyźnie była autostrada??????
No i komentarz:" W Polsce są Najwyższe opłaty i Najniższa jakość autostrad"
A to POLSKA właśnie
Joaśka
Pełne POPARCIE dla uczestników!!!!
Gdyby na Lubelszczyźnie była autostrada??????
No i komentarz:" W Polsce są Najwyższe opłaty i Najniższa jakość autostrad"
A to POLSKA właśnie
Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
może nie w temacie ale :
Jeśli
"Fakt żąda surowego ukarania organizatorów"
To ja się czuję głęboko poruszony i niesłusznie oskarżony jako motocyklista tym artukułem, niestety nie byłem na miejscu i żałuję bo popieram tą akcję w 100 % i nikt z obecnych nie zrobił nic sprzecznego z prawem.
Idąc dalej :
"To przecież szaleńcy na jednośladach potęgują chaos i niebezpieczeństwo ..."
Artykuł obraża zdecydowaną większość z nas.
Może tak wystosować jakieś pismo do gazetki o oficjalne przeprosiny.
Jeśli
"Fakt żąda surowego ukarania organizatorów"
To ja się czuję głęboko poruszony i niesłusznie oskarżony jako motocyklista tym artukułem, niestety nie byłem na miejscu i żałuję bo popieram tą akcję w 100 % i nikt z obecnych nie zrobił nic sprzecznego z prawem.
Idąc dalej :
"To przecież szaleńcy na jednośladach potęgują chaos i niebezpieczeństwo ..."
Artykuł obraża zdecydowaną większość z nas.
Może tak wystosować jakieś pismo do gazetki o oficjalne przeprosiny.
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Jeszcze pare zdjęć:
http://galeria.fireblade.pl/zoom_image. ... aza=#dolne
http://galeria.fireblade.pl/zoom_image. ... aza=#dolne
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
"Fakt" to zwykły brukowiec i szmatławiec. Żyje z każdej taniej sensacji, wyolbrzymiając co się da i interpretując wydarzenia wyłącznie na swoją (jedynie słuszną) korzyść. Pismaki tam zatrudnione, to w większości zakompleksione jednostki odnajdujące chorą satysfakcję w momencie ukazania się drukiem ich wypocin. Róbmy i walczmy o swoje, a ich należy zlać od góry do dołu.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.