Zanabyłem właśnie to o czym tak "marzyłem" - V-tec. Myślę że teraz nie będę się opuszczał i czynnie uczestniczył w rozmowach na forum (będę się starał). Szkoda że jednak zima idzie
 Zanabyłem właśnie to o czym tak "marzyłem" - V-tec. Myślę że teraz nie będę się opuszczał i czynnie uczestniczył w rozmowach na forum (będę się starał). Szkoda że jednak zima idzie  Pozdrawiam wszystkich.
 Pozdrawiam wszystkich.
 Zanabyłem właśnie to o czym tak "marzyłem" - V-tec. Myślę że teraz nie będę się opuszczał i czynnie uczestniczył w rozmowach na forum (będę się starał). Szkoda że jednak zima idzie
 Zanabyłem właśnie to o czym tak "marzyłem" - V-tec. Myślę że teraz nie będę się opuszczał i czynnie uczestniczył w rozmowach na forum (będę się starał). Szkoda że jednak zima idzie  Pozdrawiam wszystkich.
 Pozdrawiam wszystkich.
wiecie... 2003 wersja USA, co do kwoty to hmm.. myślę że nie przepłaciłemppamula pisze:Cześć Krajan
Superowo że znowu jesteś wśród nas, ale w zasadzie to nigdy nie przestałeś być jednym z nas. Przecież zmiana moto to nie zmiana człowieka.
Napisz który rocznik i ile dałeś.
 ale niestety dopiero płynie do mnie więc jak się pojawi w moim skromnym garażu to pewnie śnieg będzie na dachu zalegał.. eeehhh
 ale niestety dopiero płynie do mnie więc jak się pojawi w moim skromnym garażu to pewnie śnieg będzie na dachu zalegał.. eeehhh  ale najważniejsze że "będzie" !!
 ale najważniejsze że "będzie" !!
obrotomierz jest analogowy, prędkościomierz to już wyświetlacz, na pewno jest taka możliwość, bo nie wydaje mi się żeby inne robili na europejski rynek a inne na np. amerykański.. kwestia to: czy da się jakąś kombinacją przycisków wejść do tych ustawień?rommi pisze:a prędkościomierz nie bedzie wyskalowany w "mph" i "km/h" jednocześnie ?

Witaj stary.Cieszę się.Zima chyba nie idzie podobno wczoraj przyleciało 10 bocianów i to nie żart.One podobno wiedzą o co chodzi.Mądre ptaszyska.Pierwsze latanie z Tobą kolego.Krajan pisze:Witam serdecznie wszystkich miłośników V4. Jak wiecie ciężko jest się z wami rozstać Zanabyłem właśnie to o czym tak "marzyłem" - V-tec. Myślę że teraz nie będę się opuszczał i czynnie uczestniczył w rozmowach na forum (będę się starał). Szkoda że jednak zima idzie Pozdrawiam wszystkich.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości