Jednak taki na przykład Lotus stosuje w swoich samochodach klejone ramy aluminiowe.

Kolego, jesli Twoj post to nie podpucha, to powiem tyle:Janek pisze:jest tylko jeden problem ze podobno rama troche peka gdzies z przodu kolo kierownicy
Ej niestrasz bo ja mam polerowaną a nie matowąGienio pisze:tak jak poprzednicy doradzaja odpusc sobie kolego, wszelkiego rodzaju rzezba ramy jest nie wskazana, ja to bym nawet sprzetu z polerowana rama bal sie kupic
No tak - jest to bardzo typowe w Polsce podejście do tematu (bez urazyGienio pisze:ja bym polerki nie zrobil i moto z taka rama nie kupil, widzialem ten nalot i wolal bym go miec niz polerke, nie twierdze ze kazde moto z polerka bylo spawane bo np Kolczykowi sie podoba i se zrobi, ale w wielu przypadkach po to sie robi polerke zeby cos ukryc, ale to tylko moja teoria
aaa zapomniałem dopisać, rama w vf'ie była stalowa... Ale to już nie do tematu. PozdrawiamBohun pisze:ja wcześniej w swojej VF'ie jak wstawiałem silnik z VFRki, rozcinałem ramę i poszerzałem, później była wzmacniana i spawana... oczywiście nie sam, robił to doświadczony spawacz, który już niejeden motocykl przerabiał. Wszystko wyszło lux, motocykl jechał prosto itp... problemy pojawiły się dopiero przy sprzedaży...
Tak czy inaczej nie polecam, lepiej kupić drugą ramę i zrobić przekładkę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 227 gości