W co warto zainwestować
- adi610
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
ale jak wejdziesz w zakładkę Zamówienie są opcje:Wojtek86 pisze:Prawdopodobnie seria,
Na kanapy mariomoto nie da się założyć "pokrywy". (No chyba, że ktoś sobie zażyczy taką możliwość)
- obniżenie siedziska kierowcy
podwyższenie siedziska kierowcy
poszerzenie siedziska kierowcy
obniżenie siedziska pasażera
podwyższenie siedziska pasażera
poszerzenie siedziska pasażera
Wkładka żelowa - kierowca
Wkładka żelowa - pasażer
- Konrad
- bywalec
- Imię: Konrad
seryjna, na trasy oczywiście mariomoto:adi610 pisze:na fotkach jest seryjna kanapa czy mariomoto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czysty motocykl jeździ lepiej.
- Konrad
- bywalec
Miałem 2 szyby akcesoryjne podwyższone od Hondy obie pękły w tym samym miejscu maja jakiś feler (pewnie są robione w złej technologii i z dziadowskiego tworzywa) nie polecam, teraz mam Givi od 2 lat i jestem zadowolony.adi610 pisze:rewelka,
a masz może info jaka szyba lepsza Vario-Touringscreen MRA czy GIVI?
- Konrad
- bywalec
Dannon tez robi jogurty dla Auchan i dla Biedronki.....Wojtek86 pisze:Akcesoryjne szyby i kufry hondowskie produkuje GIVI.Konrad pisze:Miałem 2 szyby akcesoryjne podwyższone od Hondy obie pękły w tym samym miejscu maja jakiś feler (pewnie są robione w złej technologii i z dziadowskiego tworzywa) nie polecam, teraz mam Givi od 2 lat i jestem zadowolony.
Fakt że dwie szyby Hondy miałem i dwie mi strzeliły a Givi sie trzyma.
Kufry oryginalne Givi tez miałem i oceniam je lepiej niz oryginały Hondy, tyle że hondowskie są o tyle fajne że jak przejda mi lusterka to wiem że kufry też a i sa całkiem pojemne.
- Konrad
- bywalec
Może to kwestia montażu w serwisie ale wiem że z 2008 roku pekały jak jest przed 2008 i po nie wiem.Wojtek86 pisze:Ja mam Hondowską wysoką i trzyma się![]()
Co do kufrów to jakość oceniam na porównywalną. (Mam topcase Hondy i E41R301 GIVI)
Mi w oryginalnym kufrze centralnym odpadły uszczelki , przetarły sie sznurki i odpadł odblask tylni. Teraz doszedł kłopot z zamkiem. Może to kwestia przejechanych km.
Boczne puszczaja wode.
- Wojtek86
- klepacz
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
To nie wiem. Może jakiś wybitny pech. Mam z 2008r. U mnie (odpukać) nie dzieje się nic niepokojącego.Konrad pisze:Może to kwestia montażu w serwisie ale wiem że z 2008 roku pekały jak jest przed 2008 i po nie wiem.
Mi w oryginalnym kufrze centralnym odpadły uszczelki , przetarły sie sznurki i odpadł odblask tylni. Teraz doszedł kłopot z zamkiem. Może to kwestia przejechanych km.
Boczne puszczaja wode.
PS. A jak mi szybka pęknie to Konradzie będzie twoja wina

- Konrad
- bywalec
No oby nie pekła, tym bardziej w trasie.Wojtek86 pisze:To nie wiem. Może jakiś wybitny pech. Mam z 2008r. U mnie (odpukać) nie dzieje się nic niepokojącego.Konrad pisze:Może to kwestia montażu w serwisie ale wiem że z 2008 roku pekały jak jest przed 2008 i po nie wiem.
Boczne puszczaja wode.
PS. A jak mi szybka pęknie to Konradzie będzie twoja winaBo jakby nie wiedziała, że ma pęknąć to by nie pękła
- Konrad
- bywalec
Na moto zostały zainstalowane:
1. Podgrzewane manetki - n sa ok, na najmniejszym poziomie nieźle grzeją
2. Motooiler - na razie przejechałem tylko 500 km na nim i sie sprawdza, łańcuch smarowany felga czysta.
1. Podgrzewane manetki - n sa ok, na najmniejszym poziomie nieźle grzeją
2. Motooiler - na razie przejechałem tylko 500 km na nim i sie sprawdza, łańcuch smarowany felga czysta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.