Stalowy oplot miałem w poprzednim moto Hornet 600S... i nie wyobrażam sobie nie mieć tego również w VFR ... ale ta cena?
tam jest dual-cbs, stąd ta cenaJayZ pisze:Panowie, z góry przepraszam, że odgrzewam starego kotleta...lecz nie rozumiem dlaczego do VFR800 Vtec przewody kosztują 1600zł![]()
![]()
Stalowy oplot miałem w poprzednim moto Hornet 600S... i nie wyobrażam sobie nie mieć tego również w VFR ... ale ta cena?
Fakir pisze:tam jest dual-cbs, stąd ta cena
sic! Oplot musi być i będzieKasius pisze:Badałem ten temat kiedyś i niestety ta cena jest realna - wytłumaczenie gdzieś było takie że cały system duala to około 17 różnej długości przewodów. Ze względu na to że są one połączone jak jeden mechanizm to nie można wymienić tylko przednichktoś chyba z forum znalazł komplet nowych przewodów za jakieś 1200 zł - jak dla mnie i tak sporo
A jakie są konkretne argumenty przeciwko wymianie jedynie przodu?Kasius pisze:Ze względu na to że są one połączone jak jeden mechanizm to nie można wymienić tylko przednich)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości