Dobra robota!
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Dobra robota!
Siema!
Szczegółowość i dbałość o każdy detal.... sami popatrzcie:
FOTKI:
http://bikepics.com/members/dejakes/95vfr750/
OPIS W ANGLIKU:
http://www.customfighters.com/forums/sh ... 386&page=2
Szczegółowość i dbałość o każdy detal.... sami popatrzcie:
FOTKI:
http://bikepics.com/members/dejakes/95vfr750/
OPIS W ANGLIKU:
http://www.customfighters.com/forums/sh ... 386&page=2
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Ja przyznam szczerze, ze srednio mi sie podoba. Ladne wykonanie, ladne malowanie, ale brakuje jej tego co w streetfigherach najwazniejsze - indywidualizmu, czegos wyjatkowego i niepowtarzalnego. Mozna powiedziec, ze to taki lepszy zlepek kilku motocykli. Szczegolowosc duza, ale tak jakos slabo zakryta
To co wystaje spod czasy i przewody hamulcowe puszczone za tlumikiem z tylu od razu rzucaja sie w oczy.

"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Fakt że zlepek kilku moto, ale solidnie zrobioneelco pisze:Ja przyznam szczerze, ze srednio mi sie podoba. Ladne wykonanie, ladne malowanie, ale brakuje jej tego co w streetfigherach najwazniejsze - indywidualizmu, czegos wyjatkowego i niepowtarzalnego. Mozna powiedziec, ze to taki lepszy zlepek kilku motocykli. Szczegolowosc duza, ale tak jakos slabo zakrytaTo co wystaje spod czasy i przewody hamulcowe puszczone za tlumikiem z tylu od razu rzucaja sie w oczy.

[ Dodano: 2010-06-13, 03:17 ]
ten link pokazuje ogrom pracy przy tym moto:
http://www.customfighters.com/forums/sh ... hp?t=15971
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Jest gdzieś na forum skończone Twoje moto? Początki pamiętam i podobało mi sięKLEPPEUSZ pisze:nie no kozak jak dla mnie...widac ze pare zlotych poszlo i ladnych pare godzin w warsztacie spedzonych....ciekawe tylko jak to sie sprawuje w codziennej jezdzie bo mi po moich przerobkach to w trasie wychodzilo poprawianie fabrykito sie plstik przytopil to kabelek odczepil...

-
- bywalec
- Kontakt:
Jest gdzieś na forum skończone Twoje moto? Początki pamiętam i podobało mi się
Moja pierwsza transformacja głównie elektryczna była udana w 100 procentach. Zrobiłem 150 kliometrów i nic
Teraz w drugiej fuzji gdzie od kilku dni vena wróciła będzie instalacja mini,bez śmieci i masy dodatkowych kabli. Sama wiązka tylnej lampy z kierunkami wygląda jak linka cholownicza. Dobrą sprawą jest kupienie jednej wiązki wielożyłowej np firmy: LAPP KABEL STUTTGART OLFEX CLASSIC super rozwiązanie na pajęczyne i eliminacja izolacji
[/quote]
Siema! nie wrzucilem jeszcze fotek bo nie skonczylem pluga a jezdzic sie chcialo...teraz mam czas bo jak zwykle co roku zginelo ladownie ale podobno jak sie pominie kostki i bezposrednio podlaczy kablami to wytrzymuje bo nie dosc ze byl na wierzchu to jeszcze zalozylem radiator z wentylatorem od procesora i tez padl...no u mnie tak kolorowo nie bylo na drugim czy 3 wyjezdzie jak ostro go przepałowalem to zapalila mi sie dupa ;P a dokladnie izolacja bo sie glupi posluchalem i dalem ten filc co wyglusza komory silnikowe na okolo tlumnika ale silnik grzeje sie do nieduzo ponad 100 stopni a tlumnik wiadomo...duuuzo wiecej i taki efekt
teraz tez kierunki mi zniknely ale to bzdury takie a juz ponad 1500 km trzasnelem....aaaaa no zadupek mi sie ponadtapial...z ta instalacja to mnie zaciekawiles bo naprawde w vfr tych kabli tyle ze nie wiem czy rakiety w NASA nie maja mniej...

Siema! nie wrzucilem jeszcze fotek bo nie skonczylem pluga a jezdzic sie chcialo...teraz mam czas bo jak zwykle co roku zginelo ladownie ale podobno jak sie pominie kostki i bezposrednio podlaczy kablami to wytrzymuje bo nie dosc ze byl na wierzchu to jeszcze zalozylem radiator z wentylatorem od procesora i tez padl...no u mnie tak kolorowo nie bylo na drugim czy 3 wyjezdzie jak ostro go przepałowalem to zapalila mi sie dupa ;P a dokladnie izolacja bo sie glupi posluchalem i dalem ten filc co wyglusza komory silnikowe na okolo tlumnika ale silnik grzeje sie do nieduzo ponad 100 stopni a tlumnik wiadomo...duuuzo wiecej i taki efekt

Kod: Zaznacz cały
[list][/list]
- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Czacha ma wizualnie skrucić zawieszenie i zrobić je bardziej masywnym. Niestety w vfr są lagi jak od WSK i psują cały wygląd streetaJuNioR pisze:świetne wykonanie - natomiast samo moto jakoś nie w moim guście, chyba za bardzo czacha odcina się od reszty. Natomiast całościowo widać, że robił to ktoś bardzo porządnie.