jakie opony załozyc jak prawie nie smigam
-
darecki-30
- pisarz

- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
jakie opony załozyc jak prawie nie smigam
Panowie ,mało smigam z powodu braku czasu
nie chce sprzedac moto bo technicznie igła ,zrobione wszystko nie zdazyłem tylko usunac sladów szlifa ,ale po dzisiejszej jezdzie zauwazyłem ze moje opony maja malo bieznika przód 2 mm do znaku tył 1mm w zwiazku z tym co radzicie zalozyc
nowe z dolnej półki czy moze szukac ladnej uzywki
nie przekraczam 160 km/h ale w deszczu smigam
przewidywany przebieg w sezonie 2 tys.
jak by kto miał jakies ciekawe propozycje to czekam
- Lukaszny
- pisarz

- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Re: jakie opony załozyc jak prawie nie smigam
Ja bym brał nówkę. Jak jeszcze coś tam na kole zostało to szukaj - bo sklepy/serwisy będą teraz kusić różnymi promocjami.
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
Kup nówki starczy Ci na 10 sezonów 
- figaro
- ostry klepacz

- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Co rozumiesz pod tym pojęciemdarecki-30 pisze:moze szukac ladnej uzywki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Arnold
- ostry klepacz

- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Puzon upolował za 350 zł dwie nóweczki Maxxis. Co prawda DOT nie najnowszy, ale dobrze "chowane". Pytaj go to może jeszcze takie załatwi.
- zalew
- pisarz

- Imię: Andrzej
- województwo: zachodniopomorskie
Dodam tylko małym off topem ze swego czasu kupiłem do sporciaka nówkę Maxxis'a na tył i mysłałem ze sie po prostu na tej oponie w najlepszym przypadku wyglebię.Totalna kaskaderka,co dodanie gazu to atrakcja murowana.O deszczu nawet nie wspominam.Cudowałem z nią jak mogłem,jarałem delikatnie myśląc ze moze zimna to nie trzyma itp.Ale nic z tego.Miło nie wspominam.Strasznie miękka guma,szybko się zdarło więcej na bank nie kupię.W VFR z Maxxisem nie miałem do czynienia,jednak zraziłem się totalnie i z tą firmą byłbym baaardzo ostroznyArnold pisze:Puzon upolował za 350 zł dwie nóweczki Maxxis. Co prawda DOT nie najnowszy, ale dobrze "chowane". Pytaj go to może jeszcze takie załatwi.
- możej
- pisarz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Ja dla równowagi dodam, że na Maxxisach w VFR latało/lata mi się bardzo dobrze. Co do zasady: na suchym nigdy sobie nie żałuje winklowania, na mokrym odpuszczam. I tak: na suchym nie mam żadnych zastrzeżeń, trzymają super, na mokrym jako tako (nie mam zaufania do żadnych opon na mokrym). Tylną Maxxisa skończyłem na koniec poprzedniego sezonu, a przód się jeszcze trzyma i nie ma dosyćzalew pisze:Dodam tylko małym off topem ze swego czasu kupiłem do sporciaka nówkę Maxxis'a na tył i mysłałem ze sie po prostu na tej oponie w najlepszym przypadku wyglebię.Totalna kaskaderka,co dodanie gazu to atrakcja murowana.O deszczu nawet nie wspominam.Cudowałem z nią jak mogłem,jarałem delikatnie myśląc ze moze zimna to nie trzyma itp.Ale nic z tego.Miło nie wspominam.Strasznie miękka guma,szybko się zdarło więcej na bank nie kupię.W VFR z Maxxisem nie miałem do czynienia,jednak zraziłem się totalnie i z tą firmą byłbym baaardzo ostroznyArnold pisze:Puzon upolował za 350 zł dwie nóweczki Maxxis. Co prawda DOT nie najnowszy, ale dobrze "chowane". Pytaj go to może jeszcze takie załatwi.
- Kudlaty
- teksciarz

- Imię: Kamil
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
A ja przy takich przebiegach rocznych zastanawiał bym się nad używkami. Można tanio wyrwać ładne używki ze sporym bieżnikiem i świeżym DOTem.
- poscig
- klepacz

- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Przy takich przebiegach ja wybrałbym gumy nowe i miękkie sportowe...maksimum
przyczepności bez martwienia sie ,że w sezon się skończą.
przyczepności bez martwienia sie ,że w sezon się skończą.
- DARAYAVAHUS
- pisarz

A może przy takich przebiegach to całkiem opony zdjąć i z nich zrezygnować? 
Bierz chłopie nówki, jak kolega wyżej pisał, na dłużej starczy. I będziesz pewny. Ostatecznie nowe, ale z 2010, 2011 roku.
Bierz chłopie nówki, jak kolega wyżej pisał, na dłużej starczy. I będziesz pewny. Ostatecznie nowe, ale z 2010, 2011 roku.
-
darecki-30
- pisarz

- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
chyba macie racje ,zaloze nowe i bede miał spokój
- RALF
- klepacz

- Imię: Rafał
i bardzo dobrze robisz. Lepiej chwilę poczekać. Nówki to nówki potwierdzamdarecki-30 pisze:chyba macie racje ,zaloze nowe i bede miał spokój
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- Fakir
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: wielkopolskie
zakładaj nówki, nowe opony i całkiem inny motocykl, na prostej bez różnicy ale w zakrętach pewniej się prowadzi 
Yamaha XJ600N
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
- Arnold
- ostry klepacz

- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Ja bym zakładał nówki ze względu na DOT bo jak kupisz używki to one już trochę czasu mają za sobą, a tak masz "licznik od zera".