+1FernandoT pisze:a ja dzisiaj zaliczyłem pierwszy grill w sezonie))))
dieta 2013
- kiki
- ostry klepacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: dieta 2013
- zaba80r
- pisarz

- województwo: poza granicą Polski
Helllooooo a tu co tak cicho. Mialy byc baseny, rowery bieganie a tu prawie lato, grill piweczko i gdzie te wyniki
chwalić się ile przybylo
pzdr
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- ivan
- klepacz

- Imię: Mariusz
A ja się nie katuje tylko staram się trzymać wagę. Ale nie robię nic szczególnego... I jak na razie jakoś się udaje
No moze ograniczyłem piwko wieczorne.
- kubatron2
- klepacz

- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
nic słomiany tylko efekt 75 kg uzyskany i teraz sie utrzymuje.to o czym bede pisał
- puzon
- klepacz

- województwo: opolskie
- Kontakt:
U mnie ponad 10kg zrzucone
obecnie 116 +-1kg. Grill zaliczyłem 1 u szVagra ale bardziej chciało mi się wódkę pić a nie jeść. Same problemy ciuchy trzeba nowe kupować itp. buty ze stóp spadają do dupy z taką robotą idę coś zjeść
.
- zaba80r
- pisarz

Kubatron Ciebie nie ruszam bo jestem pełen uznania dla osiągniętego wyniku i samozaparcia. .... z tego co widać to kiki założyciel tematu gdzieś wsiąkł
Puzon tak trzymaj mniejsza waga to lepsze samopoczucie etc a co do ciuchów to wietrzenie szafy też dobrze robi 
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- kiki
- ostry klepacz

- Kontakt:
Nie wsiąkłem
Melduje się do tablicy - u mnie już od około miesiąca waga stoi na poziomie 97-98kg czyli w normie. Piwko popijam z czasu, z czasu grill albo i nawet kebab
. Ale fakt faktem, iż wieczorem staram się nie jeść, w dalszym ciągu nie tykam chipsów, paluszków itp a jakies ciastko to tylko sporadycznie.
Ciągle też stosuję się do zasad diety (może nie do wszystkich ale do tych które mi weszły w nawyk)
Ogólnie jestem z siebie zadowolony, tylko nie mam czasu na sport bo roboty od cholery mam
Melduje się do tablicy - u mnie już od około miesiąca waga stoi na poziomie 97-98kg czyli w normie. Piwko popijam z czasu, z czasu grill albo i nawet kebab
Ciągle też stosuję się do zasad diety (może nie do wszystkich ale do tych które mi weszły w nawyk)
Ogólnie jestem z siebie zadowolony, tylko nie mam czasu na sport bo roboty od cholery mam
- Hubu
- klepacz

- Imię: Hubert
Kiki teraz się dziwisz, że VFR poszła tylko na 220km/h?? 
- Michotex
- Imię: Paweł
Od 1.01.2013 do dzisiaj spadek 30kg. Wyjściowa była 117kg. Minus jeden - spodnie motocyklowe mi z dupy lecą. 
- kiki
- ostry klepacz

- Kontakt:
230 poszłaHubu pisze:Kiki teraz się dziwisz, że VFR poszła tylko na 220km/h??
Michotex super wynik, jak tego dokonałeś?
- Michotex
- Imię: Paweł
7.30 śniadanie 11.00 drugie śniadanie 14.00 owoc 16.30 obiad ok 19 jak jestem mocno głodny owoc.
Przez cały dzień pije dużo wody (ok. 3l/dzień)
Generalnie jem wszystko tylko w innych proporcjach. Np. na obiad mało ziemniaków czy innego wypełniacza (ryż, makaron, kasza), więcej mięsa a najwięcej surówek. Zrezygnowałem tylko z białego pieczywa, kupuje chleb razowy na zakwasie.
Przez pierwsze 2-3 miesiące trochę się męczyłem, ale teraz jest super. Nie jestem w stanie zjeść dwudaniowego obiadu. Żołądek się skurczył.
No i od jakiegoś miesiąca zacząłem ujeżdżać rower 20-30km dobrym tempem 3-4 razy w tygodniu.
Przez cały dzień pije dużo wody (ok. 3l/dzień)
Generalnie jem wszystko tylko w innych proporcjach. Np. na obiad mało ziemniaków czy innego wypełniacza (ryż, makaron, kasza), więcej mięsa a najwięcej surówek. Zrezygnowałem tylko z białego pieczywa, kupuje chleb razowy na zakwasie.
Przez pierwsze 2-3 miesiące trochę się męczyłem, ale teraz jest super. Nie jestem w stanie zjeść dwudaniowego obiadu. Żołądek się skurczył.
No i od jakiegoś miesiąca zacząłem ujeżdżać rower 20-30km dobrym tempem 3-4 razy w tygodniu.
- zaba80r
- pisarz

Michotex szacun.... tylko teraz po kiedy diabła Ci montung