South Park

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
siedlar
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: siedlar » czw 27 mar 2008, 23:04

Nie chciałbym zapeszać, ale ze mną moze być nawet jeszcze dwóch, na vfr oczywiście, ale nie wpisuje ich gdyż nie są pewni.Ale niech tak pojedzie ta lista co juz jest to będzie spora masakra na drodze. :shock:

Awatar użytkownika
JuNioR
klepacz
klepacz
Imię: Przemek
Kontakt:

Post autor: JuNioR » czw 27 mar 2008, 23:32

Będzie co wnukom opowiadać :)

Ciekawe ile centurionów i northów się ślini żeby do nas dołączyć, tylko się wstydzą że u nich nie jest tak fajnie ;-) Odważniej, jeszcze tak z 50 załóg a policja pozamyka ulice i zrobi nam eskortę :P

Jaras83
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Jaras83 » czw 27 mar 2008, 23:57

ee no tak zle z tymi hamami nie jest;))..po 12 piwie zapomne;)
zadna odleglosc nie jest przeszkoda jesli na drugim koncu czeka ukochana:)..zwlaszcza gdy mozna jechac do niej na Viferce;)))
mam tylko nadzieje ze pogoda naprawde dopisze, bo kilka godzin jazdy w deszczu moze troche popsuc nastroj..no ALE PRZECIEZ POGODA BEDZIE GIT;D..
a tak swoja droga to dzwiek kilkunastu(-dziesieciu!?) V4rek musi robic wrazenie;d
XJ 4.0 ( Cherokee;) R6
VFR 750 RC 36 II V4

Awatar użytkownika
olo
klepacz
klepacz
Imię: Olek
Kontakt:

Post autor: olo » pt 28 mar 2008, 07:30

Morda mi się drze jak czytam Wasze posty (w sensie absolutnie pozytywnym!) - zachowujecie sie jak banda gówniarzy zaślinionych na myśl o spotkaniu z kilkoma jeszcze takimi wariatami - zaraz widać że jasteście tu świeżym narybkiem !!! :mrgreen:
Z tym wiekszą satysfakcją pragnę poinformować Szanownych Klubowiczów że to dopiero początek sezonu i zaręczam że okazji do wspólnego pośmigania będzie jeszcze MNÓSTWO :mrgreen:
Sporo się naczekałem na powstanie aktywnej grupy z południa i wszystko wskazuje na to że moje modlitwy zostały wreszcie wysłuchane ! ALLELUJA !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P.S. Nie nakazujmy nikomu czy ma zabierac plecaczka czy nie, trzeba pozwolić każdemy przeżywać to wielkie uniesienie jakim jest jazda na wspaniałym motórze i słuchanie najwspanialszej muzyki pod słońcem - na swój sposób - solo czy w duecie...
P.S.2. Jaras, co robi te V2 w Twiom podpisie :evil:
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section :-)

Jaras83
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Jaras83 » pt 28 mar 2008, 08:49

hyhy...tekst z mojego podpisu narodzil sie kiedys w kręgu moich znajomych..ma dosc zawile korzenie;) bo czesc z nas lata na R4 a czesc wlasnie na V2...no ja zawsze musialem byc inny hyhy..< w sumie to nigdy nie mialem R4:-D...<CX 500, VF 750, GS 500,K-750 no i VFR:) >...a jak dokladnie doczytasz to na koncu podpisu jest wyrazone z poblazaniem "taa" bo wiadomo ze V4 ponad wszystko!!!!:)
XJ 4.0 ( Cherokee;) R6
VFR 750 RC 36 II V4

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » pt 28 mar 2008, 14:22

pojeździł bym z wami :roll: ale juz niedługo ... mam nadzieję :???:

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » ndz 30 mar 2008, 21:34

Nie chce być złym prorokiem ale nie zapowiada się ciekawa pogoda...

Awatar użytkownika
umberto
teksciarz
teksciarz

Post autor: umberto » ndz 30 mar 2008, 22:00

Wg. pogody z onet zapowiadają 7-8 stopni i ok.0.5mm opadów w Krk więc damy rade. Panowie i Panie tylko się nie wykruszać z powodu małego deszczyku.

[ Dodano: 2008-03-30, 22:02 ]
Poza tym tak naprawde jaka pogoda będzie to się zobaczy dopiero w piątek bo te długoterminowe prognozy można sobie w d...e wsadzić.
nie kradnij!!! rząd nie lubi konkurencji;) ekipa MTZ

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Fred » ndz 30 mar 2008, 22:04

umberto pisze:Wg. pogody z onet zapowiadają 7-8 stopni i ok.0.5mm opadów w Krk więc damy rade. Panowie i Panie tylko się nie wykruszać z powodu małego deszczyku.

[ Dodano: 2008-03-30, 22:02 ]
Poza tym tak naprawde jaka pogoda będzie to się zobaczy dopiero w piątek bo te długoterminowe prognozy można sobie w d...e wsadzić.
Według pogody z tvn, tvp1 i internetowych ma byc 6-7st i ma padać bo na zachodzie jest zajebisty niż. Teraz 2 dni ciepła i ma nas nawiedzić ten niż, zobaczymy ile go będzie

Jaras83
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Jaras83 » ndz 30 mar 2008, 22:38

kurde...fajnie jakby bylo min te 10 st...bo mnie po drodze heh..wymrozi <powiedzmy :neutral: >jednak wyjezdzam w sobote z rana..w piatek nie dam rady..wiec o 6 juz na kolach :mrgreen: ...zeby zdazyc..a jeszcze jedno o ktorej dokladnie i gdzie sie spotykamy oficjalnie bo sie pogubilem :roll:
XJ 4.0 ( Cherokee;) R6
VFR 750 RC 36 II V4

Awatar użytkownika
JuNioR
klepacz
klepacz
Imię: Przemek
Kontakt:

Post autor: JuNioR » ndz 30 mar 2008, 23:14

Miejsce: Kraków, STACJA BP&KFC przy Rondzie Ofiar Katynia (pierwsze rondo jak sie wjeżdza do Krakowa od strony Katowic czy Olkusza)

Data: 05.04.2008 (sobota), godzina 12:00

Jaras83
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Jaras83 » ndz 30 mar 2008, 23:54

a to nawet chyba wiem gdzie to:))..dzieki:) 12...to spokojnie sie wyrobie...byle pogoda dopisala.......
XJ 4.0 ( Cherokee;) R6
VFR 750 RC 36 II V4

Awatar użytkownika
umberto
teksciarz
teksciarz

Post autor: umberto » pn 31 mar 2008, 00:03

No co do pogody to zobaczymy, miejmy nadzieje że jakoś się uda. Co dobre to nie brak nam zapału do wspólnego śmigania i to się liczy.
nie kradnij!!! rząd nie lubi konkurencji;) ekipa MTZ

Awatar użytkownika
olo
klepacz
klepacz
Imię: Olek
Kontakt:

Post autor: olo » pn 31 mar 2008, 08:48

To ja też się wypowiem - chyba nikogo nie muszę przekonywać że nie mogę się doczekać na to spotkanie, jest jednak pewien szczegół który - dla mnie osobiście - ma bardzo duże znaczenie: z założenia jazda na moto ma sprawiać mi PRZYJEMNOŚĆ a jakoś strasznie trudno mi to poczuć jeżdżąc w deszczu i zimnie...
Zapytam zatem Szanowne Grono: czy byłoby w tym coś złego gdyby przełożyc impezę o tydzień........???????? I wtedy czerpać pełnymi garściami ze wszystkich aspektów jakie daje nam jazda? Zobaczcie jaka dziś jest pogoda - jest szansa że będzie podobnie !

To tylko takie moje przemyślenia, może jeszcze pogoda się zmieni, poczekamy-zobaczymy...
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section :-)

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Fred » pn 31 mar 2008, 08:58

Byłbym jak najbardziej ZA przesunięciem terminu bo jazda nie będzie już taka ciekawa w deszczu przy 6st, ale...

no własnie, jedno "ale" - mam studia i nie moge wtedy zarwać chodźby kilku wykładów.

ODPOWIEDZ