GRZECZNIEJ KOLEDZY

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » śr 12 gru 2007, 14:11

Luke..kurcze ja zawsze myslalam ,ze mi
Obrazek

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » śr 12 gru 2007, 15:17

Nio i widzę że doczekalem CENZURY ,nie bluzgać proszę, nie palić, nie pić przy kompie chyba że w dziale OFFTOP, czego jeszcze Zabronić należy? i wyprzedzając odpowiedź Sowy "ja tylko porosiłem o ograniczenie a nie zabranianie" jak zwał tak zwał :mrgreen:

Ale jedno musicie przyznać ruch na forum się zrobił ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, tez za, ten przeciw, a tamten przeciw za. Dobre już nawet czytac mi sie nie chce,
miało byc pięknie i jest a jak będę chcial do kogoś bluzgnąć to se zafonie prywatnie tak zeby nikt inny nie wiedział ze go opie..... UPS sorki miało być bez bluzgów,

I TAK WAS LUBIĘ WARIACI FAKEN (wzorowa wazelina i bluzg czyli wszystko co zabronione) :mrgreen:
Ostatnio zmieniony śr 12 gru 2007, 15:18 przez Achmed, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
Dejw
teksciarz
teksciarz
Imię: Dawid
województwo: śląskie

Post autor: Dejw » śr 12 gru 2007, 15:17

A czy nie jest najprostszym rozwiązaniem aby Admin aktwywował filtr do takich wyrażeń na forum !?

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » śr 12 gru 2007, 16:04

Luke pisze:REWOLUCJA!!!!!!!!!!
POLUCJA!!!!!!!

Nie wiem o co chodzi?! Ale fajnie się rymuje i znacznie przyjemniejsze :hooray

a co do filtrów - to spróbuj odfiltrować G*Ó*W*N*O albo JA J E B I E tudzież q RWA.

raczej trudno jest
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

magda

Post autor: magda » śr 12 gru 2007, 16:37

toż nie filtry, tudzież inne ograniczenia Sowa miał chyba na myśli...
a bardziej szacunek i kulturę (a przynjamniej kulturkę) wypowiedzi.
jasne, że czasem trzeba jakoś podkreślić emocje...

Sowa - jestem za! Gadajmy, kłóćmy się, ale zawsze z szacunkiem dla drugiej strony i dla pozostałych czytających

a swoją drogą - aż żal tej twórczości - bo to i pisownia eksperymentalna i słowotwórstwo ciekawe :biggrin

Magda
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Magda » śr 12 gru 2007, 16:38

sorki, z emocji aż się zapomniałam zalogować 8)

Awatar użytkownika
Tomaso
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: Tomaso » śr 12 gru 2007, 18:46

magda pisze:toż nie filtry, tudzież inne ograniczenia Sowa miał chyba na myśli...
a bardziej szacunek i kulturę (a przynjamniej kulturkę) wypowiedzi.
jasne, że czasem trzeba jakoś podkreślić emocje...
Sowa - jestem za! Gadajmy, kłóćmy się, ale zawsze z szacunkiem dla drugiej strony i dla pozostałych czytających
a swoją drogą - aż żal tej twórczości - bo to i pisownia eksperymentalna i słowotwórstwo ciekawe :biggrin
właśnie o to chodzi...wszystko dozwolone,ale wszystko z umiarem ( bez umiaru moze być tylko piwo :lol )
a jak się nie będziemy umieli zachowac to wprowadzimy cenzurę, filtry, możliwosc zgłoszenia kolegi/koleżanki do admina, żółte, czerowne kartki, bany, ,ostrzeżenia - jednym słowem będzie jak na forum precli ! yeah !

juz się ucieszyliście ,że to Janek ? niestety to byłam znów ja - MadziX. :razz:

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » śr 12 gru 2007, 23:22

czy nie moze być tak jak było ???? tylko zmiany i zmiany i ... zmiany... :mrgreen: A ciekawe jak przefiltrujecie WAZELINA ? słonko, kupko, skarbie, ojejuuu... hehehhehe...

jest takiepowiedzenie: "Nie ruszaj g.wna bo będzie śmierdziało"

Trochę wulgaryzmów trochę wazeliny i mamy oto obraz nas samych, prawdziwych, nie jakiś sztywnych, zadufanych itp. ludzi tylko naprawdę fajną ekipę ludzi których łączy Ten OTO wszechlegendarny i nieskazitelny model Hondy :biggrin

I żesz q.wa maać, dzieciaczki spokój ma tu być bo nie dostaniecie podwieczorka :lol :lol :lol :lol :lol :lol

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » śr 12 gru 2007, 23:56

Krajan pisze:czy nie moze być tak jak było ????
Sie zgadzam w zupelnosci.
Mi rowniez nie chce sie ostatnio zagladac na 4UM. Czemu? Bo sie boje odezwac.
Bo jednamu nie pasuje, ze ktos napisal ze na 15%, drugiemu ze inny napisal "ku*wa", a ktostam jeszcze by chcial zeby bylo tylko na temat i technicznie i proncie boze sie z kims zgodzic za bardzo, bo wazelinka. A, no i nie wolno sie odzywac na tym tutaj INTERNETOWYM bylo nie bylo forum DYSKUSYJNYM komus kto nie zaistnial w realu, bo nie jest przeciez prawdziwym Ownersem.
Prawdziwy Owners, nieprawdziwy owners. Prawdziwy motocyklista. Prawdziwy Polak...
Oby tak dalej.

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » czw 13 gru 2007, 09:14

Widzę tu jakieś wykręcenie kota ogonem. Nie będę się zagłębiał, bo jak widać i tak każdy wyczyta tak jak wyczytał do tej pory to co chciał wyczytać. Powiem jedynie tyle, że niech każdy prześledzi swoje ostatnie np. 10 postów i jeśli znajdzie spośród nich mnij niż połowę, w których nie użył wulgaryzmu, to znaczy, ze właśnie do niego adresowany jest ten temat. Kto mnie zna ten wie, że w lajfie potrafię rzucić mięsem, może lepiej niż niejeden, ale na wszystko jest miejsce i czas. No i może ja mam jakiś szczególny rodzaj wyobraźni, ale w moim odczuciu wyluzowanie nie koniecznie = bluzganie na lewo i prawo bez oglądania się na opinię innych. Może w ramach wyluzowania w Toruniu zaczniemy popiardywać przy stole, podczas dyskusji na wyluzowane tematy będziemy pluć pod nogi rozmówcy, albo wprowadzimy przeuroczy zwyczaj dłubania w nosie w ramach konkursów na najsoczystrze smarknięcie na dobranoc. No to luzik koledzy, luzik.

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 13 gru 2007, 10:01

doyar - dla Ciebie ode mnie 5kg wazeliny, ale jeszcze ze starych gierkowskich zapasów - dzisiaj już bezcenna, acha ponieważ jest to forum motocyklowe to nadmieniam, że jest to WAZELINA TECHNICZNA :lol

SOWA - przeczytałem 10 swoich (nie sowich) ostatnich postów... łojoj jaka nuda!!! To ja takie bzdety piszę? No i nie znalazłem tam żadnych wulgaryzmów tylko eufemizmy, onomatopeje, paralele i litentia poetica.
A co tam zgadzam się z Tobą i dla Ciebie 5kg wazelinki. Na zime jak znalazł :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

GaBaS
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: GaBaS » czw 13 gru 2007, 10:03

Zamknijta ten temat bo tego nie zniese!!!
GaBBaS

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 13 gru 2007, 11:12

Masz racje GaBa - 3.5kg wazelinki dla Taty Kierownika :lol

Zniesiesz, zniesiesz nie takie rzeczy człowiek w zyciu doczesnym musi znosić

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 13 gru 2007, 11:29

doyar pisze:
Krajan pisze:czy nie moze być tak jak było ????
Sie zgadzam w zupelnosci.
Mi rowniez nie chce sie ostatnio zagladac na 4UM. Czemu? Bo sie boje odezwac.
Bo jednamu nie pasuje, ze ktos napisal ze na 15%, drugiemu ze inny napisal "ku*wa", a ktostam jeszcze by chcial zeby bylo tylko na temat i technicznie i proncie boze sie z kims zgodzic za bardzo, bo wazelinka. A, no i nie wolno sie odzywac na tym tutaj INTERNETOWYM bylo nie bylo forum DYSKUSYJNYM komus kto nie zaistnial w realu, bo nie jest przeciez prawdziwym Ownersem.
Prawdziwy Owners, nieprawdziwy owners. Prawdziwy motocyklista. Prawdziwy Polak...
Oby tak dalej.
dokadnie...
ale to wszystko przez Centurionów - mieszkaj
Obrazek

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » czw 13 gru 2007, 15:28

bezsensowna dyskusja, na motobraciowym forum wstawilem cenzure automatyczna gdy uzytkownicy wyrazali sie zbyt emocjonalnie , w sumie byl z tego niezly ubaw :)
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

ODPOWIEDZ