własnie zobaczyłem ten drugi topic jak wysłałem tego postaklosiewi pisze:kiki z sugestiami zapraszam tu: http://vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=12908

własnie zobaczyłem ten drugi topic jak wysłałem tego postaklosiewi pisze:kiki z sugestiami zapraszam tu: http://vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=12908
Ja rozumiem, bo sam kiedyś to przerabiałem jako admin pewnego forum. Gdybym miał marudzić i dołączać się do ogólnej atmosfery tego tematu to mógłbym jedynie pytać czemu nie IPB czy vB? Wtedy byłby pełen profesjonalizm i dopiero powód do marudzenia, że obsługa skryptu innaklosiewi pisze:@Lukaszny, juz myslalem, ze za chwile napisze w tym temacie kilka zlych slow pomimo tego, ze czlowiek ze mnei spokojny
Lukaszny, phpbb > IPB konwersja nie jest platna?Lukaszny pisze:Ja rozumiem, bo sam kiedyś to przerabiałem jako admin pewnego forum. Gdybym miał marudzić i dołączać się do ogólnej atmosfery tego tematu to mógłbym jedynie pytać czemu nie IPB czy vB? Wtedy byłby pełen profesjonalizm i dopiero powód do marudzenia, że obsługa skryptu innaklosiewi pisze:@Lukaszny, juz myslalem, ze za chwile napisze w tym temacie kilka zlych slow pomimo tego, ze czlowiek ze mnei spokojny
Ostatnio kupilismy 15 kiziorow z xp'kami pod displaye w pruszkowie :porzyl pisze: (a właściwie nawet z XP)
Peace
Nie jest płatna - przynajmniej ja osobno nie płaciłem choć całość konwersji zleciłem specom (DawiP - ipslink.pl - mogę polecić z czystym sumieniem).mrf pisze:
Lukaszny, phpbb > IPB konwersja nie jest platna?
Pewna znana wszystkim firma informatyczna zmieniła dobrze do dnia dzisiejszego działający system XP na nowszy i "lepszy" o nazwie Vista. Jak to się skończyło wszyscy wiemy, więc nie zawsze warto zmieniać stare na nowe, bo może to skutkować chorobą wieku dziecięcego. Mam nadzieję, że admini rozważyli ryzyko, jakiego się podjęli zmieniając dobrze działającą maszynę na coś nowego, lecz czy lepszego?muchaok pisze:No muszę zabrać głos w tym temacie.
Drogie koleżanki i drodzy koledzy przeciwni - bo do was kieruję te słowa.
Jak już Orzyl wspomniał, a ja w szczeguły techniczne typu BB2, czy BB3 nie będę wnikał, zmiany ze starszego na nowsze są nieuniknione. Oczywiście może się to podobać, choć najczęściej się oczywiście nie podoba - a jest to tylko i wyłącznie wina przyzwyczajeń. Byliśmy przywyczajeni do układu, czcionki, wzrok sam wendrował automatycznie w miejsca, o których mózg tylko pomyślał. Teraz trzeba chwilę się zastanowić, momencik wstrzymać, dokładnie przeczytać, dopóki nie przyzwyczaimy wzrokowo, oraz mentalnie siebie i swojego mózgu, do zmian.
Popatrzcie na to szerzej, choć Orzyl juz wspominał o Trabantach, Windowsach `98 i innych. Wszystko się zmienia, unowocześnia i trzeba iść z duchem czasu, aby "nadanżać"za wszystkimi w koło.
Oczywiście, jak dzisiaj otworzyłem forum, to tez pierwsze co mi się cisnęło na usta to " WTF ? "
co oznacza w wolnym tłumaczeniu " co jest pani lekkich obyczajów "
Luzujcie zwieracze, przyzwyczajcie się, bo powrotu nie ma, czy to się komuś podoba, czy nie
No nie dokońca dobrze działającą, kilka postów wyżej jest napisane, że stary skrypt "rozjeżdzał" się i co chwila i trzeba było coś poprawiać.St@ry pisze:...Mam nadzieję, że admini rozważyli ryzyko, jakiego się podjęli zmieniając dobrze działającą maszynę na coś nowego, lecz czy lepszego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości