VFR-OC NORTH

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Re: VFR-OC NORTH

Post autor: Ruda i Piotr » sob 12 sty 2013, 00:25

Fryt pisze:
figaro pisze:Bytów, w maju hmmmmmm, jak zwykle zawsze po drodze. :mrgreen:
No i to mi się podoba! ;D
KolczyK pisze:no widać Krystian dobrze dobrze z tym wkupieniem działasz :D :P Ownersy Vikingowe jak czas będą mieli to przybędą :)
KolczyK no wiesz jakoś trzeba! :P a że zrobię to z wielką chęcią i będzie to chyba pierwsza taka impreza integracyjna Ownersów w Bytowie to tym bardziej morda mi się cieszy! :mrgreen:
Podaj dokładny termin, możliwe, że w tym terminie Niskopienni tez będą u Nas na wsi czyli okolice Sulęczyna :D wiadomo obecnośc obowiazkowa :)

MadziX pisze::mrgreen:
hmmm no myslałam, że Ruda oprócz kawy inne rzeczy tez pije :P no ale rzadko bywam...,moze wypadłam z tematu :)

fajnie ! :biggrin to jestesmy umówieni..miło będzie Was zobaczyć.... a Twoja Asia z której części 3miasta będzie jechać ?
Asiunię zabiorę ze sobą, tylko malutki problem wówczas z wypiciem :( Madziu nic się nie zmieniło :) Ruda nadal pija to co pijała :D
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » ndz 13 sty 2013, 10:39

Ruda i Piotr pisze:
Asiunię zabiorę ze sobą, tylko malutki problem wówczas z wypiciem :( Madziu nic się nie zmieniło :) Ruda nadal pija to co pijała :D
oki Kasiu....dajcie tylko znać czy czwartek czy piątek - mi w sumie pasują oba te dni....
Obrazek

Awatar użytkownika
Fryt
teksciarz
teksciarz
Imię: Krystian

Post autor: Fryt » ndz 13 sty 2013, 11:37

Wszystko dokładnie jeszcze podam, na dzień dzisiejszy nie mam informacji na 100% kiedy ale wiem na 100% że będzie :biggrin
Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.

Awatar użytkownika
figaro
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Tomasz

Post autor: figaro » ndz 13 sty 2013, 17:17

Asi bardziej pasowałby piatek :aww W sobotę wszak nie musi iść do pracy :P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » wt 15 sty 2013, 12:12

MadziX pisze:Hello Vikingowie :)

Czy ma ktoś może ochotę dołączyć do mnie i do Rudej i wypić razem jakieś piwko czy dwa w Sopocie w następnym tygodniu w czwartek - godzina np 19 ?
Miejsce jeszcze wymyślimy...

Pozdrawiam
MadziX :bye
najlepsze miejsce to Stacja Paliwowa BP na Chełmie - no ta koło Carmana :biggrin

możemy się zapisać? :hooray MadziX znowu w Vikingowie, MadziX znowu w Vikingowie, MadziX znowu... to mantra jest :pwned
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 15 sty 2013, 12:30

Fryt pisze:Słuchajcie Panie i Panowie!
wiem że jeszcze nie mam tego zaszczytu być przyjętym do Ownersów ale jako zapalony Motocyklista chciał bym was wszystkich już dziś zaprosić i poznać na Rozpoczęciu Sezonu (Święceniu Motocykli) które odbywa się co roku w Maju w moim skromnym mieście Bytów! Po całej imprezie serdecznie zapraszam do siebie na ognicho, Browarki, Tańce i itp.
może trochę uściślę - nawet się nie spodziejesz jak szybko przyjmuje się do Ołnersów... ze szczególnym uwzględnieniem Vikingów :biggrin mgnienie oka to czasem zylion lat w porównaniu z tym procesem przyjmowania, tylko pytanie - a na chu.genota czekać do maja? Bo jak Majowie ogłosili koniec świata w grudniu to być może Grudniowie przesuną to na maj :biggrin trza się śpieszyć

Bytów, Bytów powiadasz? no nie wiem, nie wiem szukałem na globusie i nie znalazłem... :biggrin
no nic pomyślałem może to nie jest tak wielka metropolia jak mi się zdawało, przejrzałem mapę Europy, ale?... pomimo dobrej jakości szkła powiększającego też ni hu hu. :biggrin
No dobra - myślę - wezmę Mapę Polski - tu już na pewno będzie... przecież większe od Wąchocka :biggrin ale efekt - wyobraźcie sobie dokładnie ten sam :shock: Biorę mapę województwa pomorskiego i?... znowu nic.
W końcu wkurzyłem się - poszedłem do księgarni, kupiłem Plan Bytowa no i JEST! JEST!!!! ZNALAZŁEM BYTÓW!!! :biggrin

Sorrensen Fryt jeśli tą dykteryjką uraziłem Twój lokalny patriotyzm :biggrin nie gniew się na morsa... on tak ma :roll: w tym wieku możesz mu wybaczyć demencję, Alzheimera i Parkinsona (wiesz jaki jest objaw połączenia Alzheimera z Parkinsonem? - zapominam gdzie zaParkowałem moto :biggrin )
uwielbiam Bytów :biggrin przecież byłem komturem na Zamku :biggrin

a my z kolei zapraszamy na doroczny Zlot na Wcyce - pewnie kojarzysz miejscówkę (na ogół też maj, albo czerwiec)
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » wt 15 sty 2013, 14:24

mors pisze:może trochę uściślę - nawet się nie spodziejesz jak szybko przyjmuje się do Ołnersów... ze szczególnym uwzględnieniem Vikingów mgnienie oka to czasem zylion lat w porównaniu z tym procesem przyjmowania,
Morsik mówi Achmed robi, czary mary nowy owners stawia browary :) tylko podanie wyślij, po załącznik wpadnę do Bytowa
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 15 sty 2013, 18:52

Achmed (I kill you ) to wpadnij pode drogą po mnie... razem wygolimy więcej :biggrin niech nasz nowy kolega weźmie taki mały kredycik od Provajdenta pod zastaw VFR-y i jadziem z tematem

kaszebsci jezora, kaszebszci las
bytowszci dziewczyny łełajo nas...
:biggrin

czekaj niech policzę: VTR to liter, VFR ta skooterowa to liter dwieście razem czyni 2200 eee... dla zaokraglenia po 3 litry na twarz - no to trza na zamku zalęc - po pijaku nie będziemy wracać :biggrin

Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: benito » wt 15 sty 2013, 19:13

To jeszcze ja sie podlącze i bedziemy mieli 4.0(w zaokragleniu)V8 w benzynie bez gazu ;)
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 15 sty 2013, 20:00

Beni to nie fair - robić wynik katamaranem :biggrin w końcu chłopak będzie musiał ogłosić bankructwo czy reaktywować Amber G.? a poza tym są zajefajne winkle z Kłeścierzny do Bytowa TYLKO na dwa koła, cztery się nie mieszczą, o ale możesz wziąć od Staśka Amber Gold Łinga :biggrin kanapa ma duże qfry to może coś na wynos? :biggrin Chłopy z Bytowa som gościnne :biggrin

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 15 sty 2013, 20:40

mors pisze:czekaj niech policzę: VTR to liter, VFR ta skooterowa to liter dwieście razem czyni 2200 eee... dla zaokraglenia po 3 litry na twarz - no to trza na zamku zalęc - po pijaku nie będziemy wracać
Morsie to dolicz nasze, w zaokrągleniu będzie prawie dwa litry ;)

Biedny chłopak nie wie na co się porywa :D

Ruda i Piotr
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
Fryt
teksciarz
teksciarz

Post autor: Fryt » wt 15 sty 2013, 20:45

mors pisze:
Fryt pisze:Słuchajcie Panie i Panowie!
wiem że jeszcze nie mam tego zaszczytu być przyjętym do Ownersów ale jako zapalony Motocyklista chciał bym was wszystkich już dziś zaprosić i poznać na Rozpoczęciu Sezonu (Święceniu Motocykli) które odbywa się co roku w Maju w moim skromnym mieście Bytów! Po całej imprezie serdecznie zapraszam do siebie na ognicho, Browarki, Tańce i itp.
może trochę uściślę - nawet się nie spodziejesz jak szybko przyjmuje się do Ołnersów... ze szczególnym uwzględnieniem Vikingów :biggrin mgnienie oka to czasem zylion lat w porównaniu z tym procesem przyjmowania, tylko pytanie - a na chu.genota czekać do maja? Bo jak Majowie ogłosili koniec świata w grudniu to być może Grudniowie przesuną to na maj :biggrin trza się śpieszyć

Bytów, Bytów powiadasz? no nie wiem, nie wiem szukałem na globusie i nie znalazłem... :biggrin
no nic pomyślałem może to nie jest tak wielka metropolia jak mi się zdawało, przejrzałem mapę Europy, ale?... pomimo dobrej jakości szkła powiększającego też ni hu hu. :biggrin
No dobra - myślę - wezmę Mapę Polski - tu już na pewno będzie... przecież większe od Wąchocka :biggrin ale efekt - wyobraźcie sobie dokładnie ten sam :shock: Biorę mapę województwa pomorskiego i?... znowu nic.
W końcu wkurzyłem się - poszedłem do księgarni, kupiłem Plan Bytowa no i JEST! JEST!!!! ZNALAZŁEM BYTÓW!!! :biggrin

Sorrensen Fryt jeśli tą dykteryjką uraziłem Twój lokalny patriotyzm :biggrin nie gniew się na morsa... on tak ma :roll: w tym wieku możesz mu wybaczyć demencję, Alzheimera i Parkinsona (wiesz jaki jest objaw połączenia Alzheimera z Parkinsonem? - zapominam gdzie zaParkowałem moto :biggrin )
uwielbiam Bytów :biggrin przecież byłem komturem na Zamku :biggrin

a my z kolei zapraszamy na doroczny Zlot na Wcyce - pewnie kojarzysz miejscówkę (na ogół też maj, albo czerwiec)
Muszę przyznać że bardzo kwieciście to przedstawiłes Morsie! :D o mój lokalny patriotyzm proszę się nie martwić na pewno nie ucierpi :P
Bardziej się martwię o tą demencję starczą! :P mam nadzieje że nie na psoci i przyprowadzi Was bezpiecznie do BTW!! o załączniki się nie martwcie mam znajomych w NFZcie to najwyżej nerę w zastaw postawię :P
A że wszystkie drogi prowadzą do Bytowa to oczekuję że odwiedziny będą SĄŻNE! :mrgreen:
Achmed pisze:
mors pisze:może trochę uściślę - nawet się nie spodziejesz jak szybko przyjmuje się do Ołnersów... ze szczególnym uwzględnieniem Vikingów mgnienie oka to czasem zylion lat w porównaniu z tym procesem przyjmowania,
Morsik mówi Achmed robi, czary mary nowy owners stawia browary :) tylko podanie wyślij, po załącznik wpadnę do Bytowa
Achmed chyba tu już pozamiatane bo od pewnego czasu jestem Szczerzącym Pyska Ownersem ! :mrgreen: ale jak masz po drodze to i tak zapraszam nieodpłatnie na załącznik! 8)

Chyba założę Topic "Z Motyką na słońce" :P :pije :pije
Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Post autor: PETER » wt 15 sty 2013, 20:52

jak sie uda to i ja :lol: dołożę jeszcze swojego litra + pięćdziesiątkę na kaca a jakby co to trochę rodziny tam w Bytowie mieszka wiec o nocleg się nie martwię
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

Awatar użytkownika
Fryt
teksciarz
teksciarz

Post autor: Fryt » wt 15 sty 2013, 21:09

Ruda i Piotr pisze:
mors pisze:czekaj niech policzę: VTR to liter, VFR ta skooterowa to liter dwieście razem czyni 2200 eee... dla zaokraglenia po 3 litry na twarz - no to trza na zamku zalęc - po pijaku nie będziemy wracać
Morsie to dolicz nasze, w zaokrągleniu będzie prawie dwa litry ;)

Biedny chłopak nie wie na co się porywa :D

Dobrze że mam jeszcze trochę czasu aby się mentalnie do tego przygotować ! :P nie no będzie dobrze, MUSI BYĆ! :D

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek

Post autor: Achmed » wt 15 sty 2013, 21:55

"Achmed chyba tu już pozamiatane bo od pewnego czasu jestem Szczerzącym Pyska Ownersem ! ale jak masz po drodze to i tak zapraszam nieodpłatnie na załącznik!"

Jak ty już Owners to czemu na szaro nadajesz?

Poprawiłem teraz to Owners a nie szarak :twisted:
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II