PZDR!
Skąd się wzięła wasza ksywa?
-
Hiszpan25
- zadomowiony

Z moim nickiem to historia łącząca mój wygląd (coś jak Don Kichote) + pochodzenie moich dawnych pojazdów. Dawno temu posiadałem i dosiadałem moto rodem z Hiszpanii a i moje auto mimo, że niby niemieckie było składane na linii w Hiszpanii. No i tak już jakoś mnie znajomi ochrzcili 
PZDR!
PZDR!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- usmoł
- pisarz

- Imię: Lesław
- Kontakt:
Kiedyś dawno temu to mówili do mnie wielbłąd i jeszcze parę osób tak mnie nazywa bo imienia za cholerę nie pamietają
, wzięło sie to stąd że na IV PZHS na Grunwaldzie targałem sam na plecach oprócz swojego tornistra typu "sierściuch" namiot, słynną "dużą 4" wyprodukowaną w Legionowie, a targałem ją z Jawora koło Legnicy
A usmoł bo mało kto wie co to za zwierzątko, w każdym bądź razie ładniejsze od wielbłąda 
..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...
- Hydro
- pisarz

- Imię: Marek
- Kontakt:
Jak to w życiu bywa, czasem człowieka do wódki ciągnie. Ja jestem mały (170cm wzrostu) a kumpli zawsze mialem potężnych. Kiedyś przez 4 dni piliśmy różnorodne trunki, co pod ręką były. Kumple padali a mnie nic nie łapało. W końcu jeden podszedł i stwierdził: Ty to jestes hydrozagadka. I tak już zostało: Hydro.
Ale to bylo kiedyś
Ale to bylo kiedyś
I tak powiem...
- rinas
- klepacz

- Imię: Paweł
To ja odświeżę temat.
Moja ksywa, jest jeszcze z początków liceum. Miałem róznie nieciekawe incydenty z policmajstrami, pościgi policyjne i takie tam
Stąd rinas, od Rino Rains'a z serialu "Renegat"
Wcześniej miałem rózne inne ksywy, tej nie chciałem zaakceptować, ale wszyscy zaczęli tak do mnie mówić, no i tak już zostało...
I po tylu latach, dobrze mi z tym
Moja ksywa, jest jeszcze z początków liceum. Miałem róznie nieciekawe incydenty z policmajstrami, pościgi policyjne i takie tam
Stąd rinas, od Rino Rains'a z serialu "Renegat"
Wcześniej miałem rózne inne ksywy, tej nie chciałem zaakceptować, ale wszyscy zaczęli tak do mnie mówić, no i tak już zostało...
I po tylu latach, dobrze mi z tym
- Gacol
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
A no to tez opowiem.Początrkowo w podstawówce grajac w piłke ochrzcili mnie halogen od dużego czoła.Zawsze byłem kobieciażem i od tego padła ta ksywa.Jeden kolega podłapał temat z przed paru lat o pedofilu któremu mówili gacol.i tak juz zostało ze jak z kobietami krece to cos w tym jest
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- bialy-murzyn
- klepacz

- elco
- klepacz

- Imię: Tomek
- Kontakt:
elcommendante lub elcommandante - tak popularnie przywyklo sie nazywac Fidela Castro i Ernesta "Che" Guevare. To wlasnie moja mlodziencza inspiracja tym 2-gim czlowiekiem, ktory zostal przez swiat a moze przez USA uznany za zagrozenie i powaznego wroga a mimo to jego portrety nie znikaja z koszulek, plakatow i innych gadzetow, stala sie podstawa do nicku, ktory sam w sobie jako nazawa przypadl mi do gustu.
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.