Ostatnio kup[owalem części do swojej vfr-ki od gościa co sprowadził ja z Anglii rozbita,
właściciel miał wypadek ponieważ jak pojechał do serwisu aby zrobi standardowy przegląd wymiany oleju płynu hamulcowego itp itd no właśnie płyn hamulcowy panowie wymienili ale hamulca nie napompowali i w te sposób właściciel wjechał w auto z tyłu.... naszczęście z tego co sie dowiedziałem to wyszedł z tego, sprawdzajcie zawsze hamulce jak wyjeżdżacie z serwisu!!!
Hamulce + serwis......
- Robin
- pisarz
- Imię: Dariusz
Hamulce + serwis......
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
ja sobie ufam w 50% - obcym wcale.
Kiedyś angole w Kanadzie zatankowali samolot w litrach, a myśleli, ze w galonach i w połowie drogi zabrakło wachy. Lądowali jumbo jak szybowcem. Okazało się też, ze po zgaśnięciu silników zabrakło prądu bo przestały działać generatory. Nie mieli hydrauliki, ani nawigacji - a komputeru też podziękowały za współpracę.
Kiedyś w Brytanii jadąc taxówką zagadnąłem drajwera, że w przyszłym tygodniu w łykend przechodzą na ruch prawostronny. A on na to - "ryli?" tzn. "na prawdę?" a ja mu na to że "ofkorse, ale na początek dla próby tylko ciężarówki i autobusy".
Nie uwierzycie!!! Wcale się nie zdziwił!!!
Kiedyś angole w Kanadzie zatankowali samolot w litrach, a myśleli, ze w galonach i w połowie drogi zabrakło wachy. Lądowali jumbo jak szybowcem. Okazało się też, ze po zgaśnięciu silników zabrakło prądu bo przestały działać generatory. Nie mieli hydrauliki, ani nawigacji - a komputeru też podziękowały za współpracę.
Kiedyś w Brytanii jadąc taxówką zagadnąłem drajwera, że w przyszłym tygodniu w łykend przechodzą na ruch prawostronny. A on na to - "ryli?" tzn. "na prawdę?" a ja mu na to że "ofkorse, ale na początek dla próby tylko ciężarówki i autobusy".
Nie uwierzycie!!! Wcale się nie zdziwił!!!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS