Jeśli będzie za mało konkretne poszukam bardziej specjalistycznych artykułów z prasy fachowej pisanych przez wybitnych naukowców

Według mnie tak właśnie jest- choć jak zawsze zakładam moją omylność dlatego chętnie wysłucham argumentów ZA

Mnie też oświecili na politechnicebinio pisze:tzw globalne ocieplenie to bzdura, w ktora wy, jako inzynierowie nie wierzycie bo jestescie ludzmi inteligentnymi a nie idiotami"
Ok,ale wychodzi na to że to może być początek końca.zresztą ja uwarzam że prędzej sami się wykończymy niż natura.I to jest przykre.NASA pisze o 2013. Ale nie pisze o końcu świata ale o niebezpieczeństwie wzrostu aktywności słonecznej i konsekwencjach. Do końca świata to będzie jeszcze daleko, zakładając najczarniejszy scenariusz.
Jednak nie podzielam Twoich poglądów. Człowiek jest drobiną nawet na ziemi i zjawiska jakie wywołuje są znikome w porównaniu ze zjawiskami naturalnymi.Buła pisze:prędzej sami się wykończymy niż natura
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości