Kaczyński

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
alternatom
pisarz
pisarz
Imię: tomek
Kontakt:

Post autor: alternatom » śr 23 cze 2010, 00:08

No tak mi namieszaliście, że teraz już nie wiem czy wolę dostać w prawe czy w lewe kolano (chociaż bronek bardziej celuje w centrum :lol: ) :drool

http://www.youtube.com/watch?v=6EjnimA7wtg

:krol

Awatar użytkownika
VFRKrzysztof
klepacz
klepacz
Imię: Krzysztof
województwo: mazowieckie

Post autor: VFRKrzysztof » śr 23 cze 2010, 01:37

kruhy pisze:Zamiast obronic się merytorycznie z zarzutu opowiadania się za prywatyzacją gra emocjami poprzez pozew do sądu
No właśnie w tym przypadku jest dokładnie odwrotnie, znaczy się to Jaro gra na emocjach tłumu. Bo to jest jego jedyny pomysł na wygrywanie wyborów (niestety skuteczny, a we wcześniejszych postach pisałem, dlaczego). Jaro jadąc do Lublina wiedział, że ma poparcie około 30% i wiedział skąd ono się bierze. Ano 10% narodu z niezrozumiałych powodów wciąż mu ufa, 10% mu współczuje, a 10% głosuje na niego tylko po to, żeby głosować przeciwko poczciwemu Bronkowi. Jak więc Jaro może zdobyć więcej procentuf? Ano może opowiadać, że kocha Rosjan, Niemców, Napieralskiego, Oleksego i tych wszystkich, których dotychczas nienawidził. Tylko, że ludzie myślący w to nie wierzą, a ci którzy mu wierzą, przestaną mu w ogóle wierzyć, jeśli sobie przypomną, co mówił przez ostatnie 40 lat. Różne rzeczy Jaro opowiadał, jego sztab wydawał ciężkie pieniądze na badania, z których wynikało, że nie przybywa tych, którzy mu wierzą. Trzeba więc było ukierunkować działania na dwie pozostałe grupy wyborców i wrócić do starej sprawdzonej metody, czyli do insynuacji. Na początek Jaro powiedział w telewizorni w swoim starym stylu, że jest jakaś szara sieć i układ odpowiedzialny za katastrofę w Smoleńsku. Lud w lot zrozumiał, że chodzi o układ Tuska z Putinem, a że Bronek to kumpel Tuska więc przybyło parę procentuf i współczujących i przeciwnych Bronkowi. Jaro zrozumiał, że stare metody walki są skuteczniejsze od opowiadania bajek. Przypomniał sobie reklamę z ostatnich wyborów parlamentarnych, w której to reklamie w państwie rządzonym przez okrutną PO babuleńka dzwoniła na pogotowie i usłyszała, że jak nie ma karty kredytowej to karetka nie przyjedzie. Puścić tą reklamę teraz trochę głupio, bo PO rządzi a karetki dalej jeżdżą bez pytania o kartę kredytową, ale jątrzyć jakoś trzeba, żeby se procentuf dołożyć. Stanął więc Jaro na trybunie w Lublinie i rzekł, że kartka wrzucona do urny w tych wyborach zdecyduje o tym, czy służba zdrowia będzie państwowa, czy prywatna. Lud wnet pojął, że jak zagłosuje na Bronka, to ten Bronek z wilczymi zębami w dzień po wyborach sprzeda wszystkie szpitale Żydom, Żydzi wywalą z roboty polskich portierów, w ich miejsce zatrudnią ruskich weteranów z pepeszami a w wejściach zamontują czytniki, które będą otwierały drzwi tylko po włożeniu karty z niemieckiego banku. Jak to Bronek usłyszał to grzecznie poprosił, żeby Jaro odszczekał to, co w Lublinie powiedział. A potem spokojnie, bez emocji, skierował sprawę do sądu. I zobaczymy, czy w sądzie wygra prawo i sprawiedliwość, czy też "prawo i sprawiedliwość".
Ale Jaro będzie dalej próbował. Od tego wygłaszania miłości do wszystkich już go pewnie gęba boli. Tak sobie właśnie pomyślałem, że ta jego nowa twarz to jest twarz sadomasochisty, bo w jego przypadku wyznawanie miłości do Oleksego to dokonywanie gwałtu na swojej osobowości. Więc trzeba z tymi mękami skończyć i należy wrócić do dawnych, sprawdzonych metod. Dziś Migalski przypomniał, że kiedyś Kurski powiedział, że dziadek Tuska służył w Wehrmachcie. Gdyby Bronek i jego ludzie chcieli walczyć takimi metodami, to powinni przeanalizować życiorys Rajmunda Kaczyńskiego, ojca bliźniaków, którego obaj z jakiegoś powodu się wstydzili. Założę się, że nikt tego nie zrobi.
The best is yet to come! :-)

Awatar użytkownika
Wojtek86
klepacz
klepacz
Imię: Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek86 » pt 09 lip 2010, 11:19

Awatar użytkownika
grzegrzol
pisarz
pisarz
Imię: grzegorz

Post autor: grzegrzol » pt 09 lip 2010, 11:46

Zimny lech najlepszy do kaczki po smoleńsku. :mrgreen:
RZEŹNIK ZE SHROPSHIRE

Awatar użytkownika
Bohun
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: Bohun » wt 03 sie 2010, 19:18

Wojtek86 pisze:Trochę czarnego humorul
czarny humor to mam, ale jak oglądam to :

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... video.html

psychopaci, brak słów.... myslalem ze mohery to tylko starzy ludzie :twisted:
stella > IŻ 49 > AWO 425 > M-72 > VF750F > VFR 750 > VS 700> XVS 650 > ZX 6-R > virago 1000 > VS 1400

Awatar użytkownika
VFRKrzysztof
klepacz
klepacz

Post autor: VFRKrzysztof » wt 03 sie 2010, 22:41

Eeeee, przy tej paczce, która stoi pod tym krzyżem, mohery to łagodne owieczki są. A tak przy okazji, ostatnio wyczytałem, że krzyż spontanicznie postawili harcerze, którzy następnie spontanicznie założyli tą stronkę:
http://www.polsceibliznim.pl/
Nawet się na tej stronce przedstawiają:
hm. Michał Kuczmierowski
phm. Michał Pałamarz
phm. Franciszek Podlacha
phm. Piotr Trąbiński
No i who is who? Harcmistrz Michał Kuczmierowski pracuje w tej oto firmie:
http://www.pracownia.net.pl/
Na stronce jasno piszą, czym się zajmują. Warto też wiedzieć, że właścicielem tej firmy jest Sebastian Bojemski, do niedawna czołowy ideolog Kaczyńskich.
Drugi ciekawy druh to podharcmistrz Piotr Trąbiński, szef hufca ZHR "Grochów" i organizator kursu przewodnikowskiego "Twierdza". Wykładowcami w tym kursie byli m in. Jan Dziedziczak (rzecznik prasowy Kaczyńskiego) i Marian Moszoro (wiceminister finansów w rządzie Kaczyńskiego).
No i jak sobie to wszystko wyczytałem, to choć bardzo się staram wierzyć, że ci apolityczni harcerze spontanicznie postawili ten krzyż :-P jakoś wciąż w moim wypranym mózgu kołacze się myśl, że to od samego początku jest typowa pisuarowa akcja siania zamętu.

Awatar użytkownika
SNOOP85
pisarz
pisarz
Imię: Kamil

Post autor: SNOOP85 » śr 04 sie 2010, 02:28

VFRKrzysztof pisze:Eeeee, przy tej paczce, która stoi pod tym krzyżem, mohery to łagodne owieczki są. A tak przy okazji, ostatnio wyczytałem, że krzyż spontanicznie postawili harcerze, którzy następnie spontanicznie założyli tą stronkę:
http://www.polsceibliznim.pl/
Nawet się na tej stronce przedstawiają:
hm. Michał Kuczmierowski
phm. Michał Pałamarz
phm. Franciszek Podlacha
phm. Piotr Trąbiński
No i who is who? Harcmistrz Michał Kuczmierowski pracuje w tej oto firmie:
http://www.pracownia.net.pl/
Na stronce jasno piszą, czym się zajmują. Warto też wiedzieć, że właścicielem tej firmy jest Sebastian Bojemski, do niedawna czołowy ideolog Kaczyńskich.
Drugi ciekawy druh to podharcmistrz Piotr Trąbiński, szef hufca ZHR "Grochów" i organizator kursu przewodnikowskiego "Twierdza". Wykładowcami w tym kursie byli m in. Jan Dziedziczak (rzecznik prasowy Kaczyńskiego) i Marian Moszoro (wiceminister finansów w rządzie Kaczyńskiego).
No i jak sobie to wszystko wyczytałem, to choć bardzo się staram wierzyć, że ci apolityczni harcerze spontanicznie postawili ten krzyż :-P jakoś wciąż w moim wypranym mózgu kołacze się myśl, że to od samego początku jest typowa pisuarowa akcja siania zamętu.

Po tym co dzieje sie pare tygodni po wyborach wole ten pisułarowy zament od POpaprańców komor-nika i tuskownika

[ Dodano: 2010-08-04, 02:28 ]
Bohun pisze:
Wojtek86 pisze:Trochę czarnego humorul
czarny humor to mam, ale jak oglądam to :

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... video.html

psychopaci, brak słów.... myslalem ze mohery to tylko starzy ludzie :twisted:[/quote

1.38sec hahaha co oni chca zdzialac tym gazem?

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » śr 04 sie 2010, 07:51

vini,vidi,krzyż.... wstyd przed światem... widzieliście tą młodą co krzyczała " nie oddamy krzyża " ? Tragedia młodego człowieka :???:

[ Dodano: 2010-08-04, 08:01 ]
SNOOP85 pisze:czarny humor to mam, ale jak oglądam to :

http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_video.html

psychopaci, brak słów.... myslalem ze mohery to tylko starzy ludzie [/quote
Zobaczyłem ten film z WP i SNOOP85 zabrałeś mi nadzieje na normalną polskę....
Ja.......dole jakie debile!!!!!! Zginąć za krzyż, ukrzyżować się lub spalić, wyborca Kaczyńsiego może wszystko..... i wszystko poszło w świat, wstyd mi strasznie za to co się w Polsce dzieje
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
SNOOP85
pisarz
pisarz
Imię: Kamil

Post autor: SNOOP85 » śr 04 sie 2010, 13:01

robsonic pisze:vini,vidi,krzyż.... wstyd przed światem... widzieliście tą młodą co krzyczała " nie oddamy krzyża " ? Tragedia młodego człowieka :???:

[ Dodano: 2010-08-04, 08:01 ]
SNOOP85 pisze:czarny humor to mam, ale jak oglądam to :

http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_video.html

psychopaci, brak słów.... myslalem ze mohery to tylko starzy ludzie [/quote
Zobaczyłem ten film z WP i SNOOP85 zabrałeś mi nadzieje na normalną polskę....
Ja.......dole jakie debile!!!!!! Zginąć za krzyż, ukrzyżować się lub spalić, wyborca Kaczyńsiego może wszystko..... i wszystko poszło w świat, wstyd mi strasznie za to co się w Polsce dzieje

Robsonic akurat to nie moj link nie wiem dlaczego tak sie skopiowal cycat ale pobieralem go od Bohun-a pozdr..

Awatar użytkownika
VFRKrzysztof
klepacz
klepacz

Post autor: VFRKrzysztof » śr 27 paź 2010, 14:47

Odgrzewam temat, bo wyczytałem coś ciekawego. W ich dzienniku jest wywiad z ekspertem z zakresu międzynarodowego prawa lotniczego, który to ekspert stwierdza, że badanie katastrofy smoleńskiej w oparciu o Konwencję Chicagowską jest uzasadnione, a inne pomysły są od czapy. Rydzyk chyba bawi się na wakacjach w dalekich ciepłych krajach, skoro jego pismaki odważyły się takie herezje wydrukować :mrgreen:
Polecam lekturę:
http://www.naszdziennik.pl/index.php?da ... d=po41.txt

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » śr 27 paź 2010, 18:03

Awatar użytkownika
VFRKrzysztof
klepacz
klepacz

Post autor: VFRKrzysztof » wt 02 lis 2010, 19:44

Warto zainwestować 61 groszy i przeczytać:
http://www.wprost.pl/ar/215756/Zapis-smierci/

[ Dodano: |16 Gru 2010|, o 19:41 ]
No nie mogłem się powstrzymać i musiałem odświeżyć temat po lekturze mojej ulubionej gazety, która niezwykle ciekawa jest, a szczególnie ciekawe są wpisy prawdziwych wolaków na forum. Polecam lekturę:
http://www.niezalezna.pl/artykul/_nie_w ... i_/42539/1
A szczególnie polecam przeczytanie wpisu czytelnika synergia 2010:
"Dzisiaj znając rozmiary serwilizmu kardynała Dziwisza wobec PO jasnym jest, że wywiezienie Prezydenta z Warszawy było sposobem na skanalizowanie nastrojów społecznych, które zaskoczyły rządzących."
Okazuje się, że pochowanie jaśnie pana na Wawelu to wynik spisku Dziwisza i Tuska. To forum jest ostro moderowane i puszcza się tam tylko posty prawomyślnych czytelników, zatem wiemy, co myśli redaktor Sakiewicz i spółka.

ODPOWIEDZ