Kaczyński
- kruhy
- klepacz
- Kontakt:
[*][*][*]
Nie ma co teraz dyskutować o polityce, ale zgadzam się z kolegą Dresik. Mało kto z nas wie jaki dany polityk jest naprawdę, a często bezkrytycznie wierzymy w to co nam podadzą media. Gosc, który sie lepiej prezentuje, ma lepszy PR wygrywa. Fakt jest faktem że kilku sprawiedliwych i uczciwych ludzi już z nami nie ma:(
Gacol, ja wczoraj oglądałem film "Zapowiedź". Film zaczyna się od przepowiedni i fakcie wypadku lotniczego z 81 ofiarami:|[/b]
Nie ma co teraz dyskutować o polityce, ale zgadzam się z kolegą Dresik. Mało kto z nas wie jaki dany polityk jest naprawdę, a często bezkrytycznie wierzymy w to co nam podadzą media. Gosc, który sie lepiej prezentuje, ma lepszy PR wygrywa. Fakt jest faktem że kilku sprawiedliwych i uczciwych ludzi już z nami nie ma:(
Gacol, ja wczoraj oglądałem film "Zapowiedź". Film zaczyna się od przepowiedni i fakcie wypadku lotniczego z 81 ofiarami:|[/b]
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
Tragedią jest odejście tak ważnych ludzi...ważnych i oddanych narodowi. Mówię tutaj też o Kaczyńskim, ale przedewszystkim o generałach.
Tragiczny jest również fakt, iż wpakowano wszystkie najważniejsze osoby PL do jednego STAREGO samolotu......
.... ludzka bezmyślność mnie najbardziej w tym wszystkim smuci.
Tragiczny jest również fakt, iż wpakowano wszystkie najważniejsze osoby PL do jednego STAREGO samolotu......
.... ludzka bezmyślność mnie najbardziej w tym wszystkim smuci.
- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt:
- Wojtek86
- klepacz
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
Pamiętacie tą sytuacje?
Prezydent kontra pilot, 03.12.2008
W sierpniu Lech Kaczyński wspólnie z prezydentami Litwy i Estonii oraz premierem Łotwy udał się do Gruzji, aby przekazać swoje poparcie prezydentowi Saakaszwilemu. Zanim pojawił się na słynnym wiecu w Tbilisi, podczas którego mówił "nie rosyjskiej dominacji", w drodze do Gruzji miał scysję z pilotem rządowego samolotu.
Pilot zdecydował, że poleci tylko do Azerbejdżanu, ponieważ bezpośredni lot do stolicy Gruzji jest zbyt niebezpieczny. Decyzja pilota nie spodobała się Lechowi Kaczyńskiemu. Po wylądowaniu w Azerbejdżanie prezydent zapowiadał, że "po powrocie do kraju wprowadzimy porządek w tej sprawie", a podczas lotu powiedział o dowódcy załogi, że "oficer powinien być mniej lękliwy". Pilota bronił jednak sam szef MON, Bogdan Klich.