mors, wydrukuj sobie większą ilość przekazów i spinaczem do papieru uszyj sobie t-shirtmors pisze: czy mogę zamówić jedną czarną XL z tym skanem przekazu?

(w tle slychac werble...) wszyscy wstrzymali oddech, wszak poniedzialek za rogiem. slychac jak mocz splywa po nogach rozpalonej do bialosci publicznosci... przyszly - nie przyszly - dobre - nie dobre, czy wystarczy i dla mnie..?UxY pisze: wiec piątek przyszedł i przyszło do menie jakies zawiadomienie o paczce (...)
o kur....a dobrze ,że ja nie zamówiłem bo bym też miał problem z psychą.Doyar dobry był z ciebie herbatnik.doyar pisze:(w tle slychac werble...) wszyscy wstrzymali oddech, wszak poniedzialek za rogiem. slychac jak mocz splywa po nogach rozpalonej do bialosci publicznosci... przyszly - nie przyszly - dobre - nie dobre, czy wystarczy i dla mnie..?
UxY, no offence takie zycie - ktos sie stara, czasem cos sie mu omsknie, w sumie wychodzi dobrze, ale w damskim kiblu i tak ktos juz napisal "gupi kaowiec". Dola onanizatora. Zwlaszcza jak on mocno wyluzowany. (w tle ciagle slychac werble...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość