OC T-shirt

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 08 mar 2007, 14:11

Marek pisze:czytam, czytam i słabość mnie ogarnia, wiecie co? wy dalej bijcie pianę a ja idę pośmigać motoride: jak ustalicie, kto z kim ,jak dlaczego ,gdzie itp to sprawdzcie za oknem, bo może się okazać że jesień przyszła :mrgreen:
ja biję tylko jedną ręka, bo druga w gipsie, ale elitarnym bo polimerowym - za 26 zeta :biggrin

z tą elita za 7.5 tysiaka to ŻARTOWAŁEM!!! :biggrin ale szatniarzowi tyle rzucam naprawdę :mrgreen:
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » czw 08 mar 2007, 21:31

mucha pisze:MUCHA sprzymierzony i sprzyjający VFR OC i jego ludziom. Pozdro!
tak trzymać!!! :killer
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » czw 08 mar 2007, 22:41

Marek pisze:....wiecie co? wy dalej bijcie pianę a ja idę pośmigać jak ustalicie, kto z kim ,jak dlaczego ,gdzie itp to sprawdzcie za oknem, bo może się okazać że jesień przyszła
Poniewaz moje moto bez chlodnicy i owiewQw na razie i se nie polatam, to Koledzy pozwola, ze se jeszcze popierd*le: Klarkson wynalazl i wyciagnal na wierzch cos, co i mi sie nie podoba. Nic mi do nie mojej koszulki, ale mam prawo, zeby misie to nie podobalo, nie? Zaistnial temat, to i sie wypowiedzialem. Ja bym tak nie zrobil. A przy okazji wyszla dyskusja o "elitarnosci" i o 4um jako takim. To se bijemy piane az nie zaczniemy jezdzic, w koncu m.in. po to sa fora internetowe.

Awatar użytkownika
Little Sister
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Little Sister » czw 08 mar 2007, 22:59

doyar pisze:To se bijemy piane az nie zaczniemy jezdzic, w koncu m.in. po to sa fora internetowe.
Zacznijmy się do siebie dojebywać, bo jakoś smętnie bez wrzutów :lol: :lol: :lol: JOKE!
Dajcie spokoj :)

Ps. Co za impreza u Morsa, czemu ja nic nie wiem? :???: ;-)

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » czw 08 mar 2007, 23:32

Bo się izolujesz. Chłopaki z góry ogłosili odrębną frakcję, przyjęli władze, statut, skarbnika, mają nawet odzielną ubikację i straszą, że zarażą resztę Europy. No i mors jest we władzach i zapowiedział chlanie nad jakąś wielką wodą. Kazał sobie nazwozić panienek z cyckami i bawić się będą. Robią sobie dobrą publikę a mors nawet płaszcz szatniarzowi dał za armo. Ma rozmach. A my szykujemy dywersyjną wyprawę odwetową by bunt zdławić i zębiska mu trochę pszytępić. Draghar to drugi buntownik. Tak z morsem namącili naszym w głowach, że rommi dał się wciągnąć i za przydomek 007 J.B. będzie robił za tajną placówkę w sercu macieży. MadziX została zassana zaocznie i nie pytana już jest na samym czele. I tak namydlili, nakręcili, że zebrali w sumie dziesiątkę luda. A to węże! A wychowali się na naszych cyckach :tts z temetu "co to za tekst?"

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 08 mar 2007, 23:38

bo primo po pierwsze: wessała Cie ta nauka, albo Romana wielkie G się boisz :shock:

primo po drugie: oczy sobie od robienia tych malutkich sciągawek popsulaś :shock:

primo po trzecie: nie czytasz rubryki TOWARZYSKIE czyli ZLOTY - odsyłam do tematu Szwajcaria (kaszubska) 2007 i serdecznie zapraszamy - musisz się zrehabilitować za absencję na zimowym zlocie.
Ojojoj czy myśmy jakiegoś durnego terminu nie wymyslili co maturzystom moze wadzić? Czekaj, ale przeciez za rok tez będzie matura :biggrin

[ Dodano: 2007-03-08, 23:51 ]
SOWA pisze: a mors nawet płaszcz szatniarzowi dał za armo.
[...]
A my szykujemy dywersyjną wyprawę odwetową by bunt zdławić i zębiska mu trochę pszytępić.
[...]
Draghar to drugi buntownik.
Sam bym tego całego bajzlu lepiej nie streścił. Precyzyjnie i to co najwazniejsze

Nie za darmo, nie za darmo tylko 7 i pół tysiaka mu rzuciłem i że płaszcza nie trzeba

I o to chodzi, zeby jak najliczniejszą odwetową wyprawą buntowników najechać, zarzewie buntu wypalić siarką i tequillą i zatańczyc na zgliszczach, a popioły na cztery wiatry co odeszły

Gwoli sprawiedliwości to Draghar jest Pierwszy buntownik ja to tylko szara eminencja

acha o zespole RAPowym VFR-OC nie wspomniałeś :biggrin
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Little Sister
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Little Sister » pt 09 mar 2007, 16:53

mors pisze:bo primo po pierwsze: wessała Cie ta nauka, albo Romana wielkie G się boisz :shock:
Halo, halo! Ja się nikogo nie boję a co dopiero wuja Giertycha??
Nigdy w życiu, przeciez on jest taki dobry i łaskawy i mundurki swoim dziateczkom podaruje :twisted: :twisted: :twisted:
Po 2, ostatnio (niestety) posty czytam wybiórczo i kaszubski temat ominęłam, ale...
Już naprawiam swój bład i ide rzucić okiem, co żescie mądrego tam spłodzili :P
Po 3, na nauke też nie mam za bardzo czasu, (a może ochoty, sama nie wiem)... ;)

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » ndz 11 mar 2007, 20:01

A ja widzialem ostatnio ze w 2oo podaja herbate w kubku vfr...

elitarnosc - kto zapomnial zabrac? :P
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
Little Sister
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Little Sister » ndz 11 mar 2007, 22:12

Aleeee lipaaa... Wstydzcie się! Porzucić kubeczek na pastwę losu w 2oo, pfff... :neutral:

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » ndz 11 mar 2007, 23:09

To mój!!!! Ktos mi go skubnął jak przymknąłem oczy na chwilę!!! ZGROZA!

Chłopaki z VFR-OC NORTH Viking SEXszyn - weźmiemy odwet za Qbasa. Najedziemy Stolycę, spalimy 200, właścicielowi wyrwiemy rece i nogi i będziemy sie przyglądać jak je wygrzebuje ze zgliszczy. :eek

Viking oblige, że niby zobowiązuje

Od razu mozemy wykorzystać te kartki na gwałcenie, zeby się nie przeterminowały

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Kontakt:

Post autor: mrf » pn 12 mar 2007, 00:01

a jak ktos kto jezdzi na kawałsraki napil sie z niego herbaty? :shock:
A Rh POSITIVE

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pn 12 mar 2007, 00:21

Trzeba odbić ten kubas z niegodnych łap. Ruszamy ownersi - Za kubasy, za koszulki, za cycki :tts .

Awatar użytkownika
Little Sister
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Little Sister » pn 12 mar 2007, 00:22

mors pisze:spalimy 200,
Alleluja bracia i siostry :mrgreen:

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » pn 12 mar 2007, 19:04

mrf pisze:a jak ktos kto jezdzi na kawałsraki napil sie z niego herbaty? :shock:
fuj, trzeba bedzie moczyc 24h w etylinie, 24h w oleju spuszczonym z VFR po 5 sezonach, 24h w sirytusie, potem płuczemy w piwie i ewentualnie jest odkażony

tak czy owak qbasa w niegodnych, niekoszernych rękach pohańców zostawić nie można

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Kontakt:

Post autor: mrf » wt 13 mar 2007, 00:15

mors pisze:24h w oleju spuszczonym z VFR po 5 sezonach,
po 5 sezonach? sadze, ze vfr nie wytrzyma tle czasu na jednym oleju :) stuk, stuk, stuk, stuk... :)
A Rh POSITIVE

ODPOWIEDZ